The Artesian - s werelds beste bar - wint opnieuw prijs op Tales of the Cocktail-festival

De recente afsluiting van het Tales of the Cocktail-festival in New Orleans was een feestelijke gelegenheid waarbij enkele van 'swerelds meest getalenteerde drankmakers en -schenkers werden erkend en geëerd. Onder de vele prijzen die werden uitgereikt, was de felbegeerde titel van 'World'sBest Bar' toegekend aan The Artesian, een exclusief etablissement gevestigd in het hart van Londen.

The Artesian, onderdeel van het befaamde boetiekhotel The Langham, biedt een warme en ontspannen sfeer waar gasten kunnen genieten van een buitengewone drinkervaring. De bar staat bekend om zijn grensverleggende creaties en presenteert enkele van de meest opmerkelijke experimentele cocktails die ooit zijn bedacht. Het menu omvat niet alleen klassieke favorieten zoals de Bloody Mary en de Mojito, maar ook een speciale selectie innovatieve drankjes die zijn samengebracht onder het thema 'Ontvouwen en ontdekken'.

Een van de hoogtepunten op het menu is de verfijnde cocktail genaamd 'Will of the Woods'. Deze sensationele creatie combineert Glenlivet, Vermouth, lariks, champignons, citrus en honing, en wordt geserveerd in een unieke houten drinkbak. Maar dat is nog maar het begin, want het assortiment van The Artesian bevat talloze andere voortreffelijke cocktails, gemaakt met de beste ingrediënten en gepresenteerd op buitengewone wijze.

Deze recente erkenning op het Tales of the Cocktail-festival is niet de eerste keer dat The Artesian de titel 'swerelds beste bar heeft ontvangen. In 2013 triomfeerde de bar ook al met deze prestigieuze onderscheiding. Dit succes is het resultaat van de voortdurende inzet van het getalenteerde team achter The Artesian, dat zich toelegt op het creëren van een ongeëvenaarde drinkervaring voor elke gast die de drempel van hun gevestigde etablissement overschrijdt.

Dus als je op zoek bent naar een bar die bekendstaat om zijn uitmuntendheid, innovatie en warme gastvrijheid, is The Artesian in Londen de ideale bestemming. Stap binnen, ontspan in de vriendelijke ambiance en laat je verrassen door de meest buitengewone cocktails die je ooit zult proeven. Ontdek waarom The Artesian opnieuw de erkenning verdient als 'swerelds beste bar.

Naast het winnen van de prestigieuze titel 'World'sBest Bar' op het Tales of the Cocktail-festival, heeft The Artesian nog veel meer te bieden aan zijn veeleisende klantenkring. Het is niet alleen de erkenning van hun vakmanschap en creativiteit die hen onderscheidt, maar ook de constante drang naar vernieuwing en het creëren van unieke en onvergetelijke ervaringen.

De sfeer in The Artesian is er een van verfijning en gastvrijheid. Het is een plek waar gasten zich direct op hun gemak voelen en worden omarmd door een omgeving die zowel elegant als ontspannen is. Het team van ervaren mixologen en bartenders staat klaar om aan de wensen van elke gast te voldoen en hen mee te nemen op een reis vol smaak en verrassing.

Naast de reeds genoemde 'Ontvouwen en ontdekken'-selectie op het menu, biedt The Artesian een breed scala aan andere verleidelijke cocktails die zeker de zintuigen zullen prikkelen. Van exotische infusies tot op maat gemaakte creaties, elke drank is zorgvuldig samengesteld met de beste ingrediënten en aandacht voor detail. De presentatie van de cocktails is net zo belangrijk als de smaak, met adembenemende garnituren en prachtige glaswerk dat de esthetische waarde van elke drank verhoogt.

Bovendien gaat The Artesian verder dan alleen het serveren van drankjes. Ze begrijpen dat een complete drinkervaring ook gepaard gaat met culinaire hoogstandjes. Daarom hebben ze samengewerkt met vooraanstaande chef-koks om een menu te creëren dat perfect aansluit bij hun inventieve cocktails. Gasten kunnen genieten van heerlijke hapjes en gerechten die zijn ontworpen om de smaken van de drankjes te complementeren en hun zintuigen te versterken.

Wat The Artesian echt onderscheidt, is hun toewijding aan het verkennen van nieuwe grenzen in de wereld van mixologie. Het is een plek waar creativiteit wordt aangemoedigd en waar voortdurend wordt geëxperimenteerd met nieuwe smaakcombinaties en technieken. Het getalenteerde team achter de bar neemt graag risico'sen durft buiten de gebaande paden te treden, wat resulteert in unieke en onvergetelijke creaties die nergens anders te vinden zijn.

Of je nu een cocktailkenner bent die op zoek is naar een nieuwe smaaksensatie of gewoon wilt genieten van een avondje uit in een verfijnde omgeving, The Artesian biedt voor elk wat wils. Het is een bestemming die wereldwijd wordt erkend voor zijn excellentie en die voortdurend de normen van de mixologie-industrie verlegt.

Dus, de volgende keer dat je jezelf wilt trakteren op een buitengewone drinkervaring, onthoud dan de naam The Artesian. Stap binnen in deze prijswinnende bar en laat je meeslepen in een wereld vol smaak, creativiteit en gastvrijheid. The Artesian in Londen blijft de grenzen verleggen en bewijst opnieuw waarom het terecht de titel 'swerelds beste bar draagt.

Meer over Cocktail-festival in New Orleans

Het Cocktail-festival in New Orleans is een jaarlijks terugkerend evenement dat de wereld van cocktails viert en erkent. Het festival trekt mixologen, bartenders, drankliefhebbers en professionals uit de hele wereld naar de bruisende stad New Orleans, die bekend staat om zijn rijke cocktailcultuur en levendige barscene.

Het festival biedt een unieke gelegenheid om de nieuwste trends en ontwikkelingen in de wereld van mixologie te ontdekken. Bezoekers kunnen deelnemen aan masterclasses, workshops en proeverijen die worden gegeven door experts uit de industrie. Het is een kans om te leren van de besten in het vak en geïnspireerd te raken door innovatieve technieken en creatieve cocktailcombinaties.

Naast educatieve evenementen is het Cocktail-festival ook een platform voor competities en prijsuitreikingen. Prestigieuze titels zoals 'World'sBest Bar' worden hier toegekend, waarbij juryleden beoordelen op basis van kwaliteit, originaliteit en gastvrijheid. Het is een erkenning voor de inspanningen en het vakmanschap van bars en individuen die een uitzonderlijke bijdrage leveren aan de cocktailcultuur.

Het festival in New Orleans staat ook bekend om zijn levendige en feestelijke sfeer. De straten van de stad komen tot leven met kleurrijke parades, optredens van livebands en speciale evenementen die de cocktailcultuur vieren. Het is een uitgelezen kans om te genieten van de unieke ambiance van New Orleans, terwijl je geniet van heerlijke drankjes en deelneemt aan de festiviteiten.

Het Cocktail-festival in New Orleans is niet alleen een viering van cocktails, maar ook een platform voor het delen van kennis, het ontdekken van nieuwe smaken en het verbinden van professionals uit de hele wereld. Het trekt jaarlijks duizenden bezoekers en heeft een blijvende impact op de cocktailindustrie, waarbij het trends beïnvloedt en de standaard voor uitmuntendheid verhoogt.

Of je nu een cocktailkenner bent die zijn smaakpapillen wil verfijnen, een professional die op zoek is naar inspiratie of gewoon wilt genieten van de levendige sfeer, het Cocktail-festival in New Orleans biedt voor elk wat wils. Het is een niet te missen evenement dat de beste drankjes, talenten en creativiteit van over de hele wereld samenbrengt.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...