Remy Martin's nieuwe XO Excellence Cannes Film Festival Karaf

Remy Martin is opnieuw geselecteerd als een van de officiële leveranciers van het Filmfestival van Cannes, wat betekent dat de associatie tussen de twee nu elf jaar teruggaat.
Voor het evenement van vorig jaar creëerde het Franse merk een limited edition VSOP en dit jaar blijft het indruk maken met een prachtige XO Excellence karaf.
Een passend eerbetoon aan het blitse en glamoureuze festival, het is versierd in de nek en het label met gestileerde filmrollen. Het wordt geleverd in een elegante gouden en zwarte doos, stijlvol zonder te opzichtig te zijn.
Het geeft perfect de geest weer van de Cannes Awards, die net zo prestigieus zijn, maar misschien een deel van de grootsheid missen van een andere grote prijsuitreiking die we zouden kunnen bedenken. Met deze nieuwe release bevestigt Remy Martin zijn positie als een van's werelds beste cognacmerken.
De XO Excellence is verkrijgbaar in het 70/75 cl-formaat en in een serie van 22 jeroboams, en wordt geleverd met een prijskaartje van ongeveer €270.