Zaterdag - 28 Jan 2023

Aanmelden

Het geweldige watervallenrestaurant in Villa Escudero Filippijnen

Het geweldige watervallenrestaurant in Villa Escudero Filippijnen

We hebben niet veel gezegd over de Filippijnen, maar we vonden nu dat het tijd was om het te doen. Gelegen in de provincie Quezon, Villa Escudero is een mooi resort in hacienda-stijl met gezellige kamers en een museum met een groot aantal rare dingen.

Het Waterfalls Restaurant is een heel merkwaardig aantrekkingspunt, waar men kan genieten van een maaltijd direct naast een waterval met helder water. Op korte afstand van de waterstralen wachten bamboe eettafels en buffetstations met gras omzoomd om gasten te verwennen. Water stroomt eigenlijk over en onder je voeten, wat zorgt voor een zeer gedenkwaardige ervaring die nergens anders te vinden is. Het resort deelt een fantastisch uitzicht vanaf de bamboedekken die uitkijken op Lake Labasin en de typische natuurlijke wildernis van de Filippijnen.

Onder de beschikbare ontsnappingsdiensten noemen we rondleidingen door het dorp per jeepney, het controleren van het oogsten van kokosnoten op de plantage van het resort of peddelen in het heldere water van het meer op een traditioneel bamboevlot.