Woensdag - 08 Feb 2023

Aanmelden

Dit is het nieuwe steakhouse van Salt Bae in New York

Social media-sensatie Chef Nusret Gökçe, beter bekend als "Salt Bae", heeft restaurant Nusr-Et Steakhouse nu naar het hart van het Meatpacking District in Manhattan. De nieuwe luxe locatie maakt opnieuw verbinding met TPG Architecture, het ontwerpbureau achter Nusr-Et Las Vegas en omvat de virale persoonlijkheid van Salt Bae, Gökçe's slagersachtergrond en de energie van de buurt.

De 11.000 vierkante meter grote ruimte "Nusr-Et Steakhouse Meatpacking" bevat een klassieke slagerij in New York-stijl die gasten verwelkomt en afscheid neemt. Het element dient als brandpunt van het restaurant en dient om de ontwerpintentie te onderstrepen en viert zowel het ambacht als de kunst van het slagerij. De ruimte verhuist naar de eetkamer met 187 zitplaatsen en transformeert naadloos van dag naar nacht met een interieur bekleed met industriële donkere metalen, rode baksteen, witte metrotegels en betonnen vloeren.

Terwijl de LED-lampen die de eetkamer verlichten een hangrailsysteem uitdrukken dat is geïnspireerd op het metrosysteem van New York. Langs de achterwand bevindt zich een 30 meter lange functiebalk gedefinieerd door een mix van koperen en spiegelpanelen met ijzeren klinknageldetails die dienen om het restaurant te verankeren. Het ontwerp van het restaurant wordt afgerond met een rood neonbord met de tekst "No Salt, No Life" en een portret met achtergrondverlichting van Salt Bae dat uitkijkt over de ruimte. Enjoy de fotos.