Ontdek de top nieuwe bars in Los Angeles vanaf December

Los Angeles is nooit verlegen als het gaat om het verwelkomen van nieuwe en trendy bars die zowel locals als toeristen aantrekken met hun unieke cocktails, eclectische menu'sen sfeervolle ambiance. Met de feestdagen om de hoek en de stad die tot leven komt met feestelijke vieringen, is het geen verrassing dat december een populaire maand is voor de opening van nieuwe horecagelegenheden. Hier is een blik op enkele van de beste nieuwe bars die hun deuren openden in Los Angeles in de maand december, een aanwinst voor de bruisende uitgaansscene van de stad.

Bar La Fête

Bar La Fête, gelegen in het chique gebied van West Hollywood, is een stijlvolle plek die een Frans gevoel naar LA brengt. Deze nieuwe bar, gecreëerd door de gerenommeerde restaurateur Nick Mathers, die bekend staat om zijn andere succesvolle etablissementen zoals Eveleigh en Elephante, biedt een omgeving waar gasten zich wanen in een Parijse brasserie. Het interieur van Bar La Fête straalt elegantie uit met zijn weelderige fluwelen stoelen, prachtige marmeren tafels en indrukwekkende bloemmotieven die een uitnodigende en tegelijkertijd verfijnde sfeer creëren.

Desert 5 Spot

Desert 5 Spot is geïnspireerd op de iconische woestijnlandschappen van Californië. Deze rooftopbar in Downtown LA biedt een ontsnapping aan de drukte van de stad. Met live muziek, een relaxte sfeer en een uitzonderlijk uitzicht over de skyline van de stad, biedt Desert 5 Spot bezoekers een unieke ervaring. Het is een moderne interpretatie van een country bar, met een twist die past bij de urban setting van Los Angeles. Bezoekers kunnen genieten van een verscheidenheid aan drankjes, variërend van klassieke cocktails tot meer experimentele creaties, allemaal terwijl ze zich laten onderdompelen in de levendige atmosfeer van deze hippe locatie.

Sparrow Italia

Voor wie hunkert naar een Italiaanse touch, opent Sparrow Italia haar deuren in Beverly Hills. Deze nieuwe bar en restaurant combo biedt een authentieke Italiaanse ervaring, compleet met traditionele gerechten en een uitgebreide wijnkaart. Het interieurontwerp van Sparrow Italia is warm en uitnodigend, met zachte verlichting en een decor dat gasten meeneemt op een reis naar Italië. De bar en eetruimte zijn ontworpen om een intieme sfeer te creëren, ideaal voor een romantisch diner of een rustige avond met vrienden. De menukaart benadrukt de rijkdom en verscheidenheid van de Italiaanse keuken, met een focus op verse, seizoensgebonden ingrediënten.

Here and Now

Omarmd door de historische charme van het Arts District, heet Here and Now iedereen welkom die op zoek is naar een nostalgische ervaring. Op de site van de voormalige bar 'Cana Rum Bar', belooft Here and Now een stap terug in de tijd met zijn retro-geïnspireerde design en klassieke cocktailmenu. Deze bar laat zien dat oude tradities nog altijd gewaardeerd worden in een moderne context en zorgt voor een warme en gastvrije atmosfeer. Gasten kunnen zich verwachten aan een menu dat klassieke drankjes combineert met innovatieve nieuwkomers, verzekerd dat elke slok hen terugvoert naar een ander tijdperk.

The Thunderbolt

Zuidelijke gastvrijheid ontmoet de West Coast bij The Thunderbolt, een eigentijdse bar in Echo Park die bekend staat om zijn ambachtelijke cocktails en comfort food. De focus van deze bar ligt op lokale ingrediënten en seizoensgebonden menu s, wat resulteert in een dynamische beleving bij elk bezoek. De ambiance is ontspannen maar verfijnd, waardoor het de perfecte plek is voor zowel een gezellige borrel na het werk als een weekenduitje. Naast een indrukwekkende drankenkaart biedt The Thunderbolt ook een klein menu met zuidelijke lekkernijen die de smaakpapillen van elke bezoeker zullen prikkelen.

Terwijl deze vijf bars in Los Angeles nieuw zijn en nog naam moeten maken tussen de al bestaande uitgaansgelegenheden, hebben ze allemaal één ding gemeen: ze bieden een unieke en memorabele ervaring voor hun gasten. Met hun diverse thema s, sfeer en menuspecialiteiten zijn deze plekken een prachtige toevoeging aan de toch al levendige barcultuur van LA. Ze vertegenwoordigen de constante vernieuwing en creativiteit die de stad karakteriseert en onderhouden de reputatie van Los Angeles als een van de beste uitgaanssteden ter wereld.

Daarnaast blijft Los Angeles evolueren met een aanhoudende toename van nieuwe bars en restaurants. Deze constante groei zorgt ervoor dat er altijd wel iets nieuws te ontdekken valt voor zowel de inwoners als de bezoekers van deze dynamische stad. Elke bar heeft zijn eigen unieke concept dat aansluit bij de diversiteit en innovatie die zo typerend zijn voor LA - van de designerinterieurs en gastronomische cocktails tot thematische evenementen en exclusieve atmosferen.

In de komende jaren zullen deze nieuwe toevoegingen ongetwijfeld uitgroeien tot iconische ontmoetingsplaatsen die mensen van over de hele wereld aantrekken. Terwijl diners genieten van de nieuwste culinaire creaties en sippen aan innovatieve drankjes, draagt elke nieuwe bar bij aan het rijke tapijt van culturen, smaken en ervaringen die Los Angeles te bieden heeft. Vergeet dus niet deze nieuwe hotspots te bezoeken en te ontdekken wat ieder uniek maakt in hun aanbod. Wellicht vind je tussen deze juweeltjes jouw nieuwe favoriete plek om te ontspannen en te genieten van wat de nacht heeft te bieden.

De constante evolutie en diversiteit van Los Angeles' bar scene is iets wat de stad onderscheidt van vele anderen. Elk van deze nieuwe bars draagt bij aan de rijke cultuur van de stad en biedt bezoekers een unieke kans om te proeven van verschillende werelden zonder ooit Los Angeles te verlaten. Hier volgen enkele relevante en opmerkelijke aspecten van deze bloeiende barcultuur.

Innovatie in Cocktails

Los Angeles staat bekend om zijn innovatieve cocktailscène. Bartenders zijn echte kunstenaars die constant experimenteren met nieuwe smaken en technieken. Van het gebruik van lokale, seizoensgebonden ingrediënten tot het heruitvinden van klassieke cocktails met een moderne twist, deze bars tonen de creativiteit die L.A.'sbartenders bezitten.

Focus op Lokale Ingrediënten

De trend van 'farm-to-table' heeft ook de barwereld bereikt. Veel nieuwe bars in Los Angeles leggen de nadruk op het gebruik van lokale ingrediënten, zowel voor hun drankjes als voor hun eetmenu s. Dit sluit niet alleen aan bij de duurzaamheidstrend, maar zorgt ook voor frisse en unieke smaken die de Californische zon en aarde eer aandoen.

Design en Ambiance

De designaspecten van deze bars zijn net zo belangrijk als de menu s. Elke bar creëert een unieke sfeer die bijdraagt aan de beleving. Of het nu gaat om een romantische setting, een retro vibe of een luxe uitstraling, de inrichting wordt zorgvuldig gekozen om een bepaald gevoel op te roepen en een bepaald publiek aan te trekken.

Culturele Smeltkroes

Los Angeles is een culturele smeltkroes en dit weerspiegelt zich in de bar scene. Niet alleen vind je bars met een typisch Californische of Amerikaanse stijl, maar ook plekken die geïnspireerd zijn door andere culturen van over de hele wereld. Dit geeft bezoekers de kans om nieuwe culturen te verkennen en te genieten van een breed scala aan internationale invloeden.

Evenementen en Entertainment

Naast het serveren van drankjes en eten organiseren veel bars in Los Angeles ook evenementen en entertainment. Dit kan variëren van live muziek en DJ-sets tot themafeesten en culturele vieringen. Deze evenementen trekken verschillende soorten mensen aan en zorgen voor een dynamische en levendige sfeer.

Deze nieuwe bars in Los Angeles bieden dus veel meer dan alleen een plek om een drankje te doen. Ze zijn ontmoetingsplaatsen waar trends gezet worden en waar culturen samenkomen. Met een voortdurende instroom van nieuwe ideeën en initiatieven, blijft de stad een voorloper op het gebied van uitgaan en genieten. Het is een levendige stad die nooit slaapt, waar elke nacht een nieuw avontuur is en elke bar zijn eigen unieke verhaal heeft.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...