La Madeline au Truffe - de meest extravagante chocolade ter wereld

La Madeline au Truffe, geproduceerd door het in Connecticut gevestigde bedrijf Knipschildt, staat bekend als 'de meest extravagante chocolade ter wereld' - en terecht! Deze sensationele lekkernij is het pronkstuk van Knipschildt'sassortiment.

De ganache, bereid op de mooie Franse manier, combineert de perfectie van 70% pure chocolade van Valrhona met slagroom, suiker, truffelolie en vanille. Het hoogtepunt van deze delicatesse is echter de zeldzame Franse Perigord truffel die zich in het midden bevindt. Elk van deze ingrediënten wordt met vakmanschap samengevoegd om dit overheerlijke meesterwerk te creëren.

Elke La Madeline au Truffe-chocolade wordt op bestelling gemaakt en de levering duurt ongeveer 14 dagen. Het is belangrijk om te weten dat de chocolade ongeveer zeven dagen houdbaar is, dus als je het cadeau wilt geven voor een speciale gelegenheid, moet je hier rekening mee houden.

La Madeline au Truffe is een luxueuze ervaring die de smaakpapillen streelt en een waar genot voor fijnproevers biedt. Het is een bijzonder geschenk dat elke chocoladeliefhebber zal betoveren en verwennen.

La Madeline au Truffe wordt beschouwd als een symbool van luxe en verfijning in de wereld van chocolade. Het is niet zomaar een snoepje, maar een kunstwerk op zich. Het is een delicatesse die met liefde en vakmanschap wordt gemaakt, met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

De truffelganache, gemaakt met 70% pure chocolade van Valrhona, is zijdezacht en romig. De toevoeging van slagroom, suiker, truffelolie en vanille geeft het een onweerstaanbaar rijke en complexe smaak. Het hart van elke La Madeline au Truffe wordt gevuld met een kostbare Franse Perigord truffel, die een sublieme aardse en nootachtige smaak toevoegt aan de chocoladebeleving.

Deze exclusieve chocolade wordt op bestelling gemaakt, wat zorgt voor een versheid en kwaliteit die ongeëvenaard is. Elke creatie vergt ongeveer 14 dagen om te voltooien, waarbij elk detail met zorg wordt geperfectioneerd. Het resultaat is een gastronomisch meesterwerk dat de zintuigen betovert.

Hoewel La Madeline au Truffe een prijskaartje heeft van €250, is het belangrijk om te begrijpen dat dit meer is dan alleen een stukje snoep. Het is een ervaring op zich, een genot voor de fijnproever. Het is een cadeau dat iemand waardeert, een symbool van luxe en verfijning. Het is een traktatie die de bijzondere momenten in het leven viert en een herinnering creëert die lang zal blijven bestaan.

La Madeline au Truffe is niet alleen een traktatie voor de smaakpapillen, maar ook een eerbetoon aan de culinaire kunst. Het is een uitnodiging om te genieten van de fijnere dingen in het leven en te ervaren wat echte decadentie betekent. Voor wie bereid is om deze buitengewone chocolade te ervaren, zal het een onvergetelijke reis zijn door de wereld van luxe en genot.

  • La Madeline au Truffe: De ster van de line-up, deze extravagante chocolade is gemaakt met 70% Valrhona pure chocolade, slagroom, suiker, truffelolie en vanille. Het bevat een zeldzame Franse Perigord truffel in het midden en is een ware verwennerij voor de smaakpapillen.

  • Chocolade Truffels: Een assortiment van heerlijke truffels, elk met een unieke vulling omhuld door een zijdezachte chocoladeschil. Van klassieke smaken zoals pure chocolade en karamel tot verrassende combinaties zoals zeezout-karamel en framboos.

  • Chocoladerepen: Gemaakt met de fijnste chocolade en verfijnde ingrediënten, bieden de chocoladerepen van Knipschildt een scala aan smaken om van te genieten. Van intense pure chocolade tot melkchocolade met hazelnoten en witte chocolade met vanille.

  • Chocoladepralines: Een assortiment van kleine kunstwerkjes, met elk praline gevuld met een smaakvolle ganache en prachtig versierd. Variëteiten kunnen onder andere koffie, karamel, pistache en framboos omvatten.

  • Chocolade Truffel Spread: Een decadente spread gemaakt van zijdezachte chocoladetruffels, perfect om te smeren op brood, pannenkoeken of om gewoon van te genieten met een lepel. Een hemelse traktatie voor de chocoholic.

  • Cacaopoeder: Van de hoogste kwaliteit cacao, biedt Knipschildt een premium cacaopoeder dat perfect is voor het maken van warme chocolademelk, het strooien over desserts of het toevoegen van een rijke chocoladesmaak aan uw creaties.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...