Pernod Ricard onthult Chivas Regal Extra, een eerbetoon aan de pioniers van blended Scotch whisky

Pernot Ricard heeft eindelijk de langverwachte toevoeging aan het Chivas Regal-assortiment onthuld, genaamd Chivas Regal Extra. Deze superpremium release is gemaakt als eerbetoon aan de pioniers van het blenden van whisky, James en John Chivas, en is het resultaat van jarenlang vakmanschap.

Chivas Regal Extra is vakkundig geblend door meesterblender Colin Scott, met whisky's die gerijpt zijn in Oloroso sherryvaten en de zeldzaamste en beste mouten uit de Chivas-inventaris. De blend heeft een fruitige en zoete neus, met aroma's van rijpe peren, romige toffee en een vleugje gember. Daarnaast zijn er ook tonen van pittige kaneel en amandelen te ontdekken. Dit zorgt voor een uitgebalanceerde en complexe smaakervaring.

In de Verenigde Staten zal Chivas Regal Extra beschikbaar zijn in geselecteerde markten, waaronder Los Angeles, New York, Miami, Chicago, Noord-Californië en Texas. Whiskyliefhebbers in deze regio's kunnen genieten van de verfijnde smaak van deze superpremium blend. De prijs van Chivas Regal Extra ligt rond de €70 per fles, waardoor het een waardevolle toevoeging is voor de liefhebbers van hoogwaardige whisky.

Met Chivas Regal Extra zet Pernot Ricard een eerbetoon neer aan de erfgoed van de Chivas-broers en hun pionierswerk op het gebied van het blenden van whisky. Het is een uiting van vakmanschap en toewijding aan kwaliteit, wat te proeven is in elke slok van deze uitzonderlijke blend.

Met zijn nieuwste release, Chivas Regal Extra, eert Pernot Ricard de pioniers van blended Scotch whisky. Deze langverwachte toevoeging aan het Chivas Regal-assortiment is het resultaat van meer dan zeven jaar vakmanschap en toewijding.

De meesterblender Colin Scott heeft met zorg en precisie Chivas Regal Extra geblend. Deze superpremium whisky bestaat uit een selectie van whisky's die gerijpt zijn in Oloroso sherryvaten, gecombineerd met de zeldzaamste en beste mouten uit de Chivas-inventaris. Het resultaat is een blend met een fruitige en zoete neus, waarin tonen van rijpe peren, romige toffee en een vleugje gember te ontdekken zijn. Daarnaast zorgen pittige kaneel en amandelen voor een verrassende complexiteit.

In de Verenigde Staten zal Chivas Regal Extra beschikbaar zijn in geselecteerde markten, waaronder Los Angeles, New York, Miami, Chicago, Noord-Californië en Texas. Whiskyliefhebbers in deze regio's krijgen de kans om te genieten van deze verfijnde blend. Met een prijs van ongeveer €70 per fles is Chivas Regal Extra een waardevolle toevoeging aan het assortiment voor degenen die op zoek zijn naar hoogwaardige whisky.

Met de lancering van Chivas Regal Extra blijft Pernot Ricard trouw aan het erfgoed van de Chivas-broers, die bekend stonden als pioniers in de kunst van het blenden van whisky in de 19e eeuw. Deze blend belichaamt de traditie en het vakmanschap van de Chivas-familie, waardoor elke slok een eerbetoon is aan hun nalatenschap. Voor whiskyliefhebbers biedt Chivas Regal Extra een unieke en uitmuntende drinkervaring, die de rijke geschiedenis en de voortdurende innovatie van het merk weerspiegelt.

  • Chivas Regal Extra is de nieuwste toevoeging aan het Chivas Regal-assortiment blended Scotch whisky's, uitgebracht door Pernot Ricard na meer dan zeven jaar in de maak.
  • Deze superpremium release is gemaakt als eerbetoon aan de pioniers van het blenden van whisky, James en John Chivas, en is een meesterwerk van vakmanschap.
  • Meesterblender Colin Scott heeft met zorg de Chivas Regal Extra geblend, waarbij hij whisky's gebruikt die gerijpt zijn in Oloroso sherryvaten, samen met de zeldzaamste en beste mouten uit de Chivas-inventaris.
  • De Chivas Regal Extra heeft een fruitige en zoete neus, met tonen van rijpe peren, romige toffee en een vleugje gember. Daarnaast zijn er ook pittige kaneel- en amandeltonen te ontdekken, wat zorgt voor een complexe smaakervaring.
  • In de Verenigde Staten zal Chivas Regal Extra beschikbaar zijn in geselecteerde markten, waaronder Los Angeles, New York, Miami, Chicago, Noord-Californië en Texas.
  • De prijs van Chivas Regal Extra ligt rond de €70 per fles, waardoor het een waardevolle toevoeging is voor de liefhebbers van hoogwaardige whisky.
  • Met Chivas Regal Extra wordt het erfgoed van de Chivas-broers geëerd en wordt hun pionierswerk op het gebied van het blenden van whisky voortgezet.
  • Deze blend belichaamt de traditie, het vakmanschap en de voortdurende innovatie van het Chivas Regal-merk, waardoor het een bijzondere drinkervaring biedt voor whiskyliefhebbers die op zoek zijn naar kwaliteit en verfijning.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater: de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...