Krug Studio een exclusieve multisensorische ervaring in de Samaritaine

Parijs staat bekend om zijn luxe, verfijning en exclusiviteit. Dit komt nergens beter tot uiting dan in de recente samensmelting van twee iconen van luxe: Krug Champagne en het warenhuis Samaritaine. De Krug Studio in de Samaritaine biedt een multisensorische ervaring die zowel uniek als onvergetelijk is.

De Samaritaine, gelegen aan de Seine en in de nabijheid van het Louvre, is een historisch Parijs warenhuis dat oorspronkelijk werd opgericht in 1870 door Ernest Cognacq en Marie-Louise Jaÿ. Na jaren van renovatiewerkzaamheden heeft de Samaritaine zijn deuren opnieuw geopend voor het publiek en presenteert nu een prachtige fusie van moderne architectuur en Art Nouveau design.

In het vernieuwde warenhuis bevindt zich de Krug Studio, een ruimte gecreëerd door het beroemde Champagne huis Krug, dat al sinds 1843 bekend staat om zijn uitzonderlijke kwaliteitswijnen. Deze studio is een uitdrukking van hun passie voor diepe, rijke smaken en onberispelijke ambacht, en biedt bezoekers een unieke kans om te genieten van hoogwaardige champagne terwijl ze worden ondergedompeld in een allesomvattende ervaring.

Wat de Krug Studio zo bijzonder maakt, is de focus op de multisensorische ervaring. Deze exclusieve studio is ontworpen om alle zintuigen te prikkelen. Bezoekers kunnen niet alleen genieten van de smaakvolle champagnes, maar worden ook meegenomen op een reis door geluid, zicht en gevoel.

Bij binnenkomst van de Krug Studio wordt men verwelkomd door een harmonieuze inrichting die de zintuigen prikkelt. Het interieur is een samenwerking met gerenommeerde kunstenaars en designers, waardoor elke hoek van de ruimte een esthetisch genot is. Verlichting speelt met schaduw en reflectie, wat zorgt voor een dynamisch visueel spektakel dat perfect de bubbels in een glas Krug Champagne weerspiegelt.

Muziek speelt ook een cruciale rol in de Krug Studio ervaring. Krug heeft altijd geloofd in de connectie tussen muziek en champagne, en deze filosofie komt volledig tot uiting in de studio. Een zorgvuldig geselecteerde soundtrack, die varieert van klassieke muziek tot moderne tonen, is afgestemd op de champagnes die worden geserveerd om een synergie tussen gehoor en smaak te creëren.

De tactiele ervaring wordt ook niet over het hoofd gezien. Bezoekers worden aangemoedigd om de texturen van de verschillende materialen in de studio te voelen - van het gladde oppervlak van de champagnefluiten tot de weelderige stoffen van de meubels. Zelfs de temperatuur in de ruimte wordt zorgvuldig gecontroleerd om de perfecte atmosfeer te creëren voor het proeven van champagne.

Vanzelfsprekend staat de olfactorische en gustatieve ervaring van het proeven van Krug Champagne centraal. De champagne wordt gepresenteerd met deskundige toelichting, waarbij gasten leren over de verschillende cuvées en de complexiteit van smaken die uniek zijn voor Krug. Bijpassende hapjes versterken de smaaktonen van de champagne, waardoor een culinaire ervaring ontstaat die ongeëvenaard is.

Krug'spartnerschap met Samaritaine gaat verder dan alleen de studio; het is een manifestatie van toewijding aan luxe en kwaliteit. Het biedt een exclusief toevluchtsoord voor liefhebbers van champagne en fijnproevers die op zoek zijn naar een moment van puur genot te midden van de drukte van het Parijse leven.

De Krug Studio is niet slechts een plek om te bezoeken, het is een bestemming om te beleven. Het benadrukt de kunst van het leven, het vieren van de finesse van champagne gecombineerd met het sensuele genot van een prachtige omgeving. Voor degenen die het geluk hebben om deze exclusieve ervaring mee te maken, biedt de Krug Studio in de Samaritaine een herinnering die nog lang zal nazinderen in hart en geest, lang nadat de laatste bubbel is verdwenen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...