Imperial Collection Vodka Fabergé Black Metalized - een luxueus en uniek product

Imperial Collection Vodka Fabergé Black Metalized is een opvallend en prachtig exemplaar met een metalen afwerking, waardoor het zwarte ei een uniek en stijlvol decoratief element vormt voor uw woning. Dit luxueuze ontwerp is geïnspireerd door de grote Russische kunstenaar Carl Fabergé, die tussen 1883 en 1917 elk jaar met Pasen een meesterwerk creëerde voor de Engelse koninklijke familie.

Het Imperial Collection Vodka Fabergé ei wordt vervaardigd in Venetië door een gerenommeerde glasfabriek die al sinds de 12e eeuw bestaat. Het glas wordt geproduceerd met behulp van technieken uit de 15e eeuw. De steenarend bovenop het ei is gemaakt door een vakman die meer dan 30 jaar in dienst was van het Vaticaan. Alle decoratieve elementen, inclusief de adelaar, zijn bedekt met 24-karaats goud.

Het ei is prachtig afgewerkt en opent met een fijn scharnier om een fles en vier kleine glazen te onthullen die aan de binnenkant hangen. Dit is een ingenieus staaltje vakmanschap van Fabergé. Het ei wordt zorgvuldig verpakt geleverd, bedekt met een beschermende stof.

De wodka zelf is ongeëvenaard in kwaliteit. Gemaakt van de graansoort Saratovskaja, afkomstig uit het zuiden van Rusland en met een hoog zetmeelgehalte, biedt het een uniek smaakprofiel. De graanalcohol wordt gedestilleerd in Ladoga, opgericht in 1817, waar klassieke Russische traditie wordt gecombineerd met moderne technieken. De wodka wordt geproduceerd met water uit het Ladogameer, bekend om zijn zuiverheid en zachtheid, en ondergaat een drievoudig filtratieproces: eerst door berkenhoutskool, vervolgens door een zilverfilter en ten slotte door een membraanfilter.

De Black Metalized Fabergé is veruit het meest duistere en intrigerende ei dat ooit in productie is genomen, een prachtig staaltje vakmanschap dat zowel kunst als luxe uitstraalt.

De Imperial Collection Vodka Fabergé Black Metalized is niet alleen een prachtig kunstwerk, maar ook een weerspiegeling van de rijke geschiedenis en cultuur die achter dit luxe product schuilgaan. Het is een perfect geschenk voor speciale gelegenheden, of een indrukwekkend verzamelobject voor liefhebbers van zowel wodka als kunst.

De combinatie van de hoogwaardige wodka en het verbluffende vakmanschap van het Fabergé ei maakt dit product tot een ultieme luxe-ervaring. De fles en de vier kleine glazen die in het ei zijn opgeborgen, nodigen uit tot het delen van deze uitzonderlijke wodka met vrienden en familie bij speciale gelegenheden.

Imperial Collection Vodka Fabergé Black Metalized is een symbool van verfijning en verfijnde smaak, en zal zeker indruk maken op wodkaliefhebbers en kunstkenners. Het is een unieke en waardevolle toevoeging aan elke verzameling, en een prachtig eerbetoon aan de erfenis van Carl Fabergé en de tradities van het Russische vakmanschap.

Met zijn bijzondere ontwerp, rijke geschiedenis en ongeëvenaarde kwaliteit, is Imperial Collection Vodka Fabergé Black Metalized een uitmuntend voorbeeld van luxe, innovatie en artistieke expressie. Dit opvallende zwarte ei zal ongetwijfeld de aandacht trekken en een onvergetelijke indruk achterlaten bij iedereen die het geluk heeft deze unieke en verfijnde wodka te ervaren.

Imperial Collection Vodka Fabergé

  • Imperial Collection Vodka Fabergé Gold: Deze uitgave wordt geleverd in een prachtig verguld Fabergé-ei en bevat een hoogwaardige wodka die zich kenmerkt door zijn zachte, zuivere en verfijnde smaak. Het ei is rijk gedecoreerd met 24-karaats goud en weerspiegelt de luxe en elegantie van het merk.

  • Imperial Collection Vodka Fabergé Silver: Deze zilveren editie is even indrukwekkend als de gouden versie, met een prachtig zilveren Fabergé-ei als verpakking. De wodka is van topkwaliteit en biedt een soepele en verfijnde smaakbeleving.

  • Imperial Collection Vodka Fabergé Black Metalized: Zoals eerder besproken, is dit een exclusieve editie met een zwart metalen Fabergé-ei. Het bevat een uitzonderlijke wodka met een uniek smaakprofiel, en het ei zelf is een prachtig staaltje vakmanschap.

  • Imperial Collection Vodka Fabergé Saffier: Dit bijzondere ei is volledig bedekt met saffieren, wat resulteert in een oogverblindend en luxueus ontwerp. De wodka in deze editie is even uitzonderlijk en zorgt voor een onvergetelijke smaakervaring.

  • Imperial Collection Vodka Fabergé Platinum: Deze editie wordt geleverd in een elegant Fabergé-ei met een platinakleurige afwerking. De wodka is van topkwaliteit en biedt een rijke en verfijnde smaak.

  • Imperial Collection Vodka Fabergé Diamond: Een ultieme luxe-editie, het Fabergé-ei is versierd met fonkelende diamanten en bevat een van de meest exclusieve wodka'sin het assortiment. Het is een waar meesterwerk en een perfect geschenk voor speciale gelegenheden.

Naast de verschillende Fabergé-ei-uitgaven biedt Imperial Collection ook hun premium wodka in traditionele flessen aan, zowel in standaardformaten als in beperkte oplagen en speciale geschenkverpakkingen.

Over Ladoga Group

Ladoga Group is een toonaangevende Russische producent en distributeur van alcoholische dranken, opgericht in 1995. Het bedrijf is gevestigd in Sint-Petersburg, Rusland. Ladoga Group staat bekend om zijn kwaliteitsproducten en breed scala aan alcoholische dranken, waaronder wodka, cognac, likeuren en wijnen.

De meest bekende wodka van Ladoga Group is de Imperial Collection, een premium merk dat wereldwijd bekendheid heeft verworven. Het assortiment omvat verschillende varianten van wodka, waaronder de beroemde Imperial Collection Fabergé-editie, die opvalt door zijn prachtige verpakking en design.

Ladoga Group is toegewijd aan het handhaven van hoge normen van kwaliteit en productie. Het bedrijf gebruikt moderne productietechnologieën en de beste ingrediënten om zijn producten te maken. Het water dat wordt gebruikt in hun wodka'swordt bijvoorbeeld gewonnen uit de diepte van het Ladogameer, een van de grootste zoetwatermeren in Europa, bekend om zijn zuiverheid. De wodka wordt meerdere keren gedistilleerd en gefilterd om een soepele en verfijnde smaak te garanderen.

Ladoga Group exporteert zijn producten naar verschillende landen over de hele wereld en heeft talloze prijzen gewonnen op internationale drankcompetities, wat de kwaliteit en het vakmanschap van hun producten onderstreept.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...