Maybourne Beverly Hills - uw luxe bestemming in Los Angeles

In de prestigieuze wijk van Los Angeles, Californië, ligt een juweel van luxe en stijl - het Maybourne Beverly Hills. Dit vijfsterrenhotel is een toevluchtsoord voor degenen die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring, doordrenkt met elegantie, comfort en exclusieve diensten.

Bij aankomst worden gasten verwelkomd in een wereld van rust en sereniteit, met kamers en suites die zorgvuldig zijn ontworpen om een gevoel van rust te creëren. Elke kamer is uitgerust met moderne faciliteiten en eigentijds meubilair, waardoor gasten kunnen genieten van een stijlvol en comfortabel verblijf. De weelderige tuinen rondom het terrein worden prachtig weerspiegeld in de inrichting van de kamers, waardoor de natuurlijke schoonheid van de omgeving wordt benadrukt.

Het Maybourne Beverly Hills biedt een scala aan eet- en drinkgelegenheden die een culinaire reis van smaak en verfijning beloven. Het hotel beschikt over verschillende restaurants en bars, elk met een unieke sfeer en een uitgebreid menu van heerlijke gerechten en verleidelijke cocktails.

Een van de hoogtepunten is Dante Beverly Hills, een restaurant en bar op het dak van het hotel, waar gasten kunnen genieten van aperitivo-stijl cocktails en een menu geïnspireerd op de Italiaanse en mediterrane keuken. Dante Beverly Hills is niet alleen een restaurant, maar een bestemming op zich, waar gasten kunnen genieten van diner en live muziek met uitzicht op de schitterende skyline van LA.

Een andere opmerkelijke eetgelegenheid is The Terrace, waar gasten kunnen dineren onder de sterren op mediterraan geïnspireerde gerechten van het fijnste vlees, vis en marktgroenten. Het Maybourne Café biedt dag- en nachtdineren met gebakjes die net zo goed zijn als die in Parijs en een onovertroffen uitzicht op de Beverly Canon Gardens.

Voor de liefhebbers van sterke drank en sigaren is er The Cigar and Whiskey Bar. Met een humidor die meer dan 1.000 sigaren uit het Caribisch gebied en Midden-Amerika herbergt, en een drankenlijst met speciale reserves uit de Schotse Hooglanden en vooraanstaande Japanse distilleerderijen, is dit een plek om te nippen en te genieten.

Het Maybourne Beverly Hills streeft ernaar om aan de behoeften van elke gast te voldoen door een breed scala aan diensten en faciliteiten aan te bieden. De 24-uurs persoonlijke huishoudservice zorgt ervoor dat de verblijfsruimtes altijd netjes en comfortabel zijn. De spa van het hotel biedt verkwikkende behandelingen om gasten te verwennen en te revitaliseren. Het buitenzwembad biedt een oase van ontspanning en verfrissing, terwijl de volledig uitgeruste fitnessruimte fitnessliefhebbers de mogelijkheid geeft om in vorm te blijven tijdens hun verblijf.

Voor zakelijke reizigers biedt het Maybourne Beverly Hills een scala aan voorzieningen om aan hun behoeften te voldoen. Exclusieve vergaderruimtes zijn beschikbaar voor conferenties en zakelijke bijeenkomsten, waarbij alles tot in de puntjes wordt verzorgd om het succes van het evenement te garanderen. De snelle internetverbinding zorgt ervoor dat gasten moeiteloos kunnen werken en communiceren, terwijl de attente conciërgeservice beschikbaar is om te helpen bij het regelen van transport, het boeken van restaurants en het verstrekken van aanbevelingen voor lokale bezienswaardigheden.

Het Maybourne Beverly Hills is ook de ideale locatie voor speciale evenementen en vieringen. Of het nu gaat om een droombruiloft, een belangrijke jubileumviering of een verfijnde receptie, het ervaren personeel van het hotel staat klaar om elk detail te beheren en ervoor te zorgen dat het evenement perfect verloopt. Gasten hebben ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de verhuuropties van het hotel, zoals luxe banketstoelen en bestek, om hun evenement naar een hoger niveau te tillen.

Hoewel een verblijf in het Maybourne Beverly Hills gepaard gaat met een bepaalde prijs, is de unieke ervaring die het hotel biedt van onschatbare waarde. De luxueuze ontvangst, onberispelijke service, en de mogelijkheid om te genieten van een weelderige omgeving en exclusieve faciliteiten maken van het verblijf een herinnering die voor altijd bijblijft.

Het Maybourne Beverly Hills is niet alleen een accommodatie, maar een bestemming op zich. Gasten worden ondergedompeld in een wereld van luxe, verfijning en comfort, waarbij elk aspect van hun verblijf met de grootste zorg is ontworpen. Of het nu gaat om ontspannen in de weelderige tuinen, genieten van culinaire hoogstandjes, profiteren van de uitgebreide faciliteiten of deelnemen aan evenementen en vieringen, het Maybourne Beverly Hills biedt een onvergetelijke ervaring die gasten altijd zal bijblijven. Het is de ultieme bestemming waar gasten het hoogste niveau van service, stijl en comfort kunnen ervaren.

Maybourne Beverly Hills

  • Accommodatie: Het hotel beschikt over prachtig ontworpen kamers en suites, elk uitgerust met moderne faciliteiten en eigentijds meubilair. De kamers bieden een gevoel van rust en sereniteit, met uitzicht op de weelderige tuinen rondom het terrein.

  • Restaurants en Bars: Het hotel biedt een scala aan eet- en drinkgelegenheden, elk met een unieke sfeer en een uitgebreid menu van heerlijke gerechten en verleidelijke cocktails. Dit omvat:

    • Dante Beverly Hills: Een restaurant en bar op het dak van het hotel, waar gasten kunnen genieten van aperitivo-stijl cocktails en een menu geïnspireerd op de Italiaanse en mediterrane keuken.
    • The Terrace: Een openluchtrestaurant waar gasten kunnen dineren onder de sterren op mediterraan geïnspireerde gerechten.
    • The Maybourne Café: Een mix van Europese en Californische café-cultuur, met een menu dat varieert van ontbijt tot diner.
    • The Cigar and Whiskey Bar: Een plek voor liefhebbers van sterke drank en sigaren, met een humidor die meer dan 1.000 sigaren herbergt en een drankenlijst met speciale reserves uit de Schotse Hooglanden en vooraanstaande Japanse distilleerderijen.
  • Spa: De spa van het hotel biedt verkwikkende behandelingen om gasten te verwennen en te revitaliseren.

  • Fitnessruimte: Een volledig uitgeruste fitnessruimte biedt fitnessliefhebbers de mogelijkheid om in vorm te blijven tijdens hun verblijf.

  • Zwembad: Het buitenzwembad biedt een oase van ontspanning en verfrissing, met superieure zwembadservice van Dante Beverly Hills.

  • Vergaderruimtes: Exclusieve vergaderruimtes zijn beschikbaar voor conferenties en zakelijke bijeenkomsten, met een snelle internetverbinding en attente conciërgeservice.

  • Evenementenruimte: Het hotel is de ideale locatie voor speciale evenementen en vieringen, met ervaren personeel dat klaar staat om elk detail te beheren en ervoor te zorgen dat het evenement perfect verloopt.

Elk van deze faciliteiten en diensten draagt bij aan de unieke ervaring die het Maybourne Beverly Hills biedt, waardoor het meer is dan alleen een hotel - het is een bestemming op zich.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...