Gordon & Macphail onthullen een uniek verzamelkabinet voor whiskyliefhebbers

Gordon & Macphail onthullen een uniek verzamelkabinet voor whiskyliefhebbers
Whisky-maker Gordon & MacPhail heeft een uniek verzamelobject onthuld en misschien wel het ultieme kerstcadeau voor de luxe whiskyliefhebber. Gepresenteerd in een op maat gemaakte kast van Schots eikenhout, bevat deze unieke set zeventien flessen van 20 cl uit de privécollectie van Gordon & MacPhail, elk samengesteld door Stephen Rankin, directeur van Prestige.

Het openen van de kast onthult elke single malt in de collectie, verzonken in een massief eiken blok gemaakt van een van de originele whiskyvaten die de geest koesterden. De kast zelf is bekleed met zacht havermoutleer van Andrew Muirhead & Son in Dalmarnock en de handgemaakte kast is ontworpen en gemaakt door het familiebedrijf Method Studio, makers van prachtige, op maat gemaakte meubels.

Het etiket op elke fles is ontworpen om de whisky's na te bootsen die te vinden zijn op whisky's in het binnenste heiligdom van het bedrijf, de monsterkamer, die door Gordon & MacPhail wordt gebruikt om zijn unieke ervaring van het combineren van eikenhout, spiritus en tijd aan te scherpen om Single Malts te creëren die nergens anders te vinden zijn. Allemaal met de hand ondertekend door Stephen, de labels trakteren verschillende single malts van 'verloren' distilleerderijen, waaronder St Magdalene in Linlithgow, Dallas Dhu en Caperdonich in Speyside en Glen Albyn uit de Hooglanden.

Veel van de whisky's in de kast behoren tot de zeldzaamste die ooit door Gordon & MacPhail zijn uitgebracht, evenals een aantal uitverkochte whisky's die nooit meer te koop zullen zijn.

Dit is een limited edition-collectie en er is er maar één beschikbaar om te kopen. Je kunt de zaak bekijken in het spirituele huis van Gordon & MacPhail in Elgin en deze rechtstreeks kopen via hun website voor £100k.
Bezoek Website