Evian en Moncler lanceren Limited Edition fles ontworpen door kunstenaar Not Vital

Evian en Moncler hebben de handen ineengeslagen met de internationaal gerenommeerde hedendaagse kunstenaar Not Vital om een exclusieve Limited Edition 75cl glazen fles uit te brengen, precies op tijd voor de feestdagen. Deze samenwerking is de eerste keer dat Evian een partnership aangaat met een bekende kunstenaar. Hoewel ongewoon voor mineraalwater, past deze samenwerking perfect bij de achtergrond van beide merken. Moncler is vernoemd naar het bergdorp Monestier-de-Clermont nabij Grenoble, terwijl Evian zijn naam ontleent aan de gemeente Evian-les-Bains in de Franse Alpen.

Met de gedeelde Alpenachtergrond als uitgangspunt, brengt Not Vital zijn jeugdherinneringen aan de besneeuwde bergen tot leven in het flesontwerp. De heldere fles is versierd met lichtgrijze en witte verfspetters die doen denken aan sneeuwvlokken. Het klassieke Evian-logo siert het midden van de fles, terwijl een grijs Moncler-logo, vergezeld van de tekst 'BY NOT VITAL', de basis markeert.

'De oorsprong van Evian'sunieke en zuivere natuurlijke mineraalwater is een fundamenteel onderdeel van ons verhaal. Moncler en Not Vital delen onze betekenisvolle band met de Alpen, en deze samenwerking stelt ons in staat om onze krachten te bundelen en ons erfgoed te eren met een prachtige Limited Edition fles - perfect als geschenk tijdens de feestperiode en daarna', aldus een woordvoerder van het merk.

Deze bijzondere samenwerking tussen Evian en Moncler met kunstenaar Not Vital is een viering van hun gezamenlijke Alpenachtergrond en passie voor kwaliteit en design. Door het combineren van de expertise van beide merken en de artistieke visie van Not Vital is deze Limited Edition fles een uniek collectorsitem en een prachtig cadeau voor liefhebbers van kunst en design.

De fles straalt een gevoel van elegantie en verfijning uit, met een ontwerp dat de prachtige berglandschappen weerspiegelt waar beide merken hun oorsprong vinden. Het resultaat is een fles die niet alleen een eerbetoon is aan de natuurlijke schoonheid van de Alpen, maar ook een blijvende herinnering aan de jeugd van Not Vital in deze betoverende omgeving.

De gelimiteerde oplage van deze Evian x Moncler fles zorgt ervoor dat het een gewild item wordt onder verzamelaars en liefhebbers van beide merken. Het is een geweldige manier om de feestdagen te vieren en een stukje van de Alpen in huis te halen.

Of je nu een fan bent van Evian, Moncler, of hedendaagse kunst, deze Limited Edition fles is een prachtig eerbetoon aan de rijke geschiedenis en het erfgoed van beide merken en hun verbondenheid met de adembenemende Alpen. Mis de kans niet om deze unieke fles in handen te krijgen en een stukje kunst en geschiedenis toe te voegen aan je collectie.

De Evian x Moncler Limited Edition-collectie met artiest Not Vital omvat een prachtig vormgegeven 75cl glazen fles. Hier zijn enkele kenmerken en details van deze samenwerking:

  • Een 75cl glazen fles met een uniek ontwerp van de internationaal geprezen hedendaagse kunstenaar Not Vital
  • Lichtgrijze en witte verfvlekken die lijken op sneeuwvlokken, een eerbetoon aan de besneeuwde Alpenlandschappen
  • Klassiek Evian-logo op de buik van de fles
  • Grijs Moncler-logo met de tekst 'BY NOT VITAL' langs de basis van de fles
  • Geïnspireerd door de jeugdherinneringen van Not Vital in de Alpen
  • Beperkte oplage, waardoor het een gewild item is voor verzamelaars en liefhebbers van beide merken
  • Een prachtig cadeau-idee voor de feestdagen of speciale gelegenheden
  • Een viering van het erfgoed en de verbondenheid van Evian en Moncler met de Alpen


Deze bijzondere samenwerking tussen Evian en Moncler met Not Vital is een prachtige manier om de unieke achtergrond van beide merken te vieren en hun liefde voor de Alpen te delen. Deze Limited Edition-collectie is een must-have voor verzamelaars en liefhebbers van kunst en design.

Over kunstenaar Not Vital

Not Vital (geboren op 26 mei 1948 in Sent, Zwitserland) is een veelzijdige en internationaal erkende hedendaagse kunstenaar. Hij staat bekend om zijn beeldhouwwerken, installaties, schilderijen en tekeningen die vaak geïnspireerd zijn door zijn reizen en de natuur.

Not Vital bracht zijn jeugd door in de besneeuwde bergen van Zwitserland en ontwikkelde al vroeg een passie voor kunst. Hij verhuisde naar Parijs om kunst te studeren en studeerde later ook in de Verenigde Staten. Zijn werk is sterk beïnvloed door zijn ervaringen in verschillende landen en culturen, zoals Afrika, Azië en Zuid-Amerika.

De kunst van Not Vital wordt gekenmerkt door een unieke mix van droomachtige, surrealistische en minimalistische elementen, vaak met een vleugje humor. Zijn werken zijn doordrenkt van een diepgaand besef van ruimte, tijd en de natuurlijke wereld. Hij gebruikt een breed scala aan materialen, zoals hout, brons, steen en glas, en past diverse technieken toe om zijn artistieke visie tot leven te brengen.

Not Vital heeft in zijn carrière talloze solotentoonstellingen en groepsexposities gehad in gerenommeerde galerieën en musea over de hele wereld. Enkele van zijn bekendste werken zijn onder andere 'House to Watch the Sunset' in Niger, 'NotOna' in Patagonië, en 'Seven Mountains' in Zwitserland.

Naast zijn kunstwerken houdt Not Vital zich ook bezig met architectuur en landschapsontwerp. Hij is betrokken geweest bij verschillende projecten, zoals de creatie van een kunstenaarsresidentie in Senegal en de ontwikkeling van een beeldentuin in Zwitserland. Zijn unieke visie en talent maken hem een belangrijke figuur in de hedendaagse kunstwereld.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...