Zaterdag - 28 Jan 2023

Aanmelden

Evian en Moncler pakken uit met een limited edition fles mineraalwater?

Evian en Moncler pakken uit met een limited edition fles mineraalwater?
Evian en Moncler samen met artiest Not Vital brengen een vernieuwde Limited Edition 75cl glazen fles net op tijd voor de feestdagen, wat de eerste keer is dat Evian samenwerkte met een internationaal geprezen hedendaagse kunstenaar. Bizar voor mineraalwater maar goed.

Moncler is een afkorting van het bergdorp Monestier-de-Clermont in de buurt van Grenoble en Evian is vernoemd naar de gemeente Evian-les-Bains in de Franse Alpen. Met het erfgoed van beide merken stevig in de Alpen, brengt Not Vital de gevoelens tot leven met een flesontwerp geïnspireerd op zijn jeugdherinneringen doorgebracht in de besneeuwde bergen.

De heldere fles is gespot met lichtgrijze en witte verfvlekken die lijken op sneeuwvlokken en is gemarkeerd met een klassiek Evian-logo op de buik en een grijs Moncler-logo vergezeld van "BY NOT VITAL" tekst langs de basis.

"De oorsprong van Evian's uniek geproduceerde en zuivere natuurlijke mineraalwater is een fundamenteel onderdeel van ons verhaal. Moncler en Not Vital delen onze zinvolle verbinding met de Alpen en deze samenwerking heeft ons in staat gesteld onze krachten te bundelen om ons erfgoed te vieren door een prachtige fles in beperkte oplage te creëren - ideaal om cadeau te doen tijdens de feestperiode en daarna."