Mr Porter en Glenfiddich lanceren exclusieve limited edition Schotse whisky

Mr Porter en Glenfiddich lanceren exclusieve limited edition Schotse whisky

Mr Porter en Glenfiddich hebben voor het eerst samengewerkt om een unieke en zeer exclusieve Schotse whisky te creëren. Deze samenwerking markeert het debuut van Mr Porter in de wereld van fijne geesten, terwijl Glenfiddich al eerder in de modewereld actief is geweest. Ben Palmer, creatief directeur van Mr Porter, heeft nauw samengewerkt met Glenfiddich's maltmeester Brian Kinsman om deze bijzondere whisky te ontwikkelen. Ze kozen zorgvuldig een mix van nieuwe Amerikaanse eiken, ex-bourbon en Europese eiken sherryvaten voor de perfecte smaakcombinatie.

De resulterende whisky is een goudkleurige, soepele en complexe drank met aroma's van vanille en gember en smaken van gekruid eikenhout, gekarameliseerde bruine suiker en fudge. De kenmerkende langdurige zoetheid van Glenfiddich maakt de proefervaring compleet. De limited edition Glenfiddich x Mr Porter Scotch is verpakt in een stijlvolle witte doos met een minimalistisch monogram dat de logo's van beide merken combineert.

Deze exclusieve samenwerking is gelimiteerd tot slechts 1.500 flessen wereldwijd en kost €425 per fles. Whiskyliefhebbers kunnen meedoen aan een online stemming op de Glenfiddich-website vanaf 3 november om 00:01 GMT om kans te maken op de aankoop van een van deze zeldzame flessen. Deze bijzondere samenwerking tussen stijl en erfgoed benadrukt de gedeelde toewijding van beide merken aan innovatie en het doorbreken van conventies.

De samenwerking tussen Mr Porter en Glenfiddich toont de groeiende trend van mode- en lifestylemerken die zich wagen in de wereld van luxe dranken. Dit soort exclusieve samenwerkingen tilt de whisky-ervaring naar een hoger niveau en biedt verzamelaars en liefhebbers van fijne geesten een unieke kans om een ​​bijzonder product te bemachtigen.

De moderne en minimalistische verpakking van de Glenfiddich x Mr Porter Scotch straalt een eigentijdse elegantie uit die beide merken kenmerkt. Het toont aan hoe whisky zich blijft ontwikkelen en zich aanpast aan de veranderende smaak van consumenten, die op zoek zijn naar zowel kwaliteit als stijl.

Naast deze exclusieve release, kunnen we in de toekomst meer samenwerkingen tussen mode- en lifestylemerken en distilleerderijen verwachten. Deze trend zal naar verwachting verder groeien, aangezien merken zich willen onderscheiden in een steeds competitievere markt. Door unieke, gelimiteerde producten te creëren, kunnen ze een loyale schare fans aantrekken en tegelijkertijd nieuwe klanten aanspreken die op zoek zijn naar iets bijzonders.

Voor whiskyliefhebbers biedt deze samenwerking een zeldzame kans om een ​​exclusief product in handen te krijgen, dat het beste van twee werelden samenbrengt: de expertise van Glenfiddich op het gebied van whiskyproductie en de verfijnde esthetiek van Mr Porter. Het benadrukt het belang van innovatie en creativiteit in de wereld van fijne geesten en laat zien hoe merken samen kunnen werken om een ​​unieke en gedenkwaardige ervaring te creëren.

De kans om dit ​​stukje geschiedenis in handen te krijgen en te genieten van een whisky die het resultaat is van de samensmelting van mode en de wereld van fijne geesten.

Glenfiddich x Mr Porter Scotch

  • Omschrijving: Deze exclusieve Schotse whisky is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen Glenfiddich's maltmeester Brian Kinsman en Mr Porter's creatief directeur Ben Palmer. De whisky is gemaakt van een combinatie van nieuwe Amerikaanse eiken, ex-bourbon en Europese eiken sherryvaten, die zorgvuldig zijn geselecteerd om een unieke en complexe smaak te creëren.
  • Smaakprofiel: De whisky heeft een goudkleurige tint en biedt tonen van vanille en gember in de neus, gevolgd door smaken van gekruid eikenhout, gekarameliseerde bruine suiker en fudge. De proefervaring wordt afgerond met de kenmerkende langdurige zoetheid van Glenfiddich.
  • Verpakking: Deze limited edition whisky wordt gepresenteerd in een moderne witte behuizing, versierd met een minimalistisch monogram dat de emblemen van Glenfiddich en Mr Porter combineert. Dit geeft de verpakking een strak en eigentijds uiterlijk, dat afwijkt van de traditionele, donkere whiskyverpakkingen.
  • Beschikbaarheid: De Glenfiddich x Mr Porter Scotch is beperkt tot slechts 1.500 flessen wereldwijd, wat het een zeer exclusief product maakt.
  • Prijs: De prijs voor een fles van deze exclusieve whisky bedraagt €425.


Let op: Deze informatie is specifiek voor de Glenfiddich x Mr Porter Scotch en is mogelijk niet van toepassing op andere producten in het Glenfiddich-assortiment of het Mr Porter-assortiment. Het is belangrijk om te controleren welke producten u wilt kopen en hun specifieke details en prijzen te bevestigen.

Bezoek Website