Coors Whiskey Co. presenteert Five Trail - een uitgebalanceerde blend van vier Amerikaanse whisky's

Coors Whiskey Co. heeft met Five Trail zijn eerste whisky op de markt gebracht. De whisky is gebaseerd op bijna 200 jaar innovatie en een reeks historische dranken en wordt door Coors de Ongebroken Geest genoemd. Het bierbedrijf heeft een getalenteerd team van whisky-experts, distilleerders en brouwers verzameld met als doel een uitzonderlijke mix van vier verschillende whisky's te maken, gerezen met puur Rocky Mountain-water.

De blend van Five Trail bestaat uit 45% 4-jarige tarwebourbon uit Indiana, 35% 4-jarige, 4-grain Kentucky bourbon, 5% 13-jarige Kentucky bourbon en 15% 4-jarige single malt uit Colorado, die tot 95 proof gesneden wordt met water uit de Rocky Mountains. Het resultaat is een uitgebalanceerde schenking met tonen van mout, vanille en honing, met een vleugje kruiden voor extra complexiteit.

Met Five Trail brengt Coors Whiskey Co. een perfect uitgebalanceerde maar toch krachtige blended Amerikaanse whisky op de markt, een doordachte mix van vier whisky's van bewezen herkomst, gerezen met pure Rocky Mountains Bergwater.

Five Trail is gemaakt met een mix van vier verschillende whisky's van bewezen afkomst, gerezen met puur Rocky Mountain-water, tot 95 proof gesneden met water uit de Rocky Mountains. De whisky is gemaakt van 45% 4-jarige tarwebourbon uit Indiana, 35% 4-jarige, 4-grain Kentucky bourbon, 5% 13-jarige Kentucky bourbon en 15% 4-jarige single malt uit Colorado. De whisky-experts van Coors hebben een ongekende mix samengesteld die het adagium bewijst dat het geheel meer is dan de som der delen.

Five Trail is de eerste sterke drank van Molson Coors en heeft een uitgebalanceerde smaak met tonen van mout, vanille en honing, met een vleugje kruiden voor extra complexiteit. Het is een perfect uitgebalanceerde maar toch krachtige blended Amerikaanse whisky, wat bewijst dat het bierbedrijf ook bekwaam is in het maken van hoogwaardige whisky's. De naam Five Trail is afgeleid van de historische routes die werden gebruikt door bierbrouwers die in de negentiende eeuw door de bergen trokken om bier te leveren aan mijnwerkers en andere pioniers in het westen van de Verenigde Staten.

De release van Five Trail laat zien dat Coors Whiskey Co. zich inzet voor het creëren van een hoogwaardig product dat de innovatie en expertise van bijna 200 jaar van distillatie en brouwtraditie weerspiegelt. Het team van whisky-experts, distilleerders en brouwers bij Coors heeft zich tot doel gesteld om whisky-liefhebbers een nieuwe en opwindende ervaring te bieden met Five Trail, een whisky die ongetwijfeld de aandacht zal trekken van zowel whisky-enthousiastelingen als kenners van premium sterke dranken.

Five Trail

Five Trail is de eerste whisky die is uitgebracht door Coors Whiskey Co. en is een unieke blend van vier verschillende whisky's, gerezen met puur Rocky Mountain-water. De blend bevat 45% 4-jarige tarwebourbon uit Indiana, 35% 4-jarige, 4-grain Kentucky bourbon, 5% 13-jarige Kentucky bourbon en 15% 4-jarige single malt uit Colorado, tot 95 proof gesneden met water uit de Rocky Mountains. Het resultaat is een uitgebalanceerde mix van whisky's met tonen van mout, vanille en honing, en een vleugje kruiden voor extra complexiteit. De Five Trail blended Amerikaanse whisky wordt geleverd in een stijlvolle fles met een prijs van ongeveer $60 tot $70 per fles. Het is een perfecte keuze voor liefhebbers van whisky die op zoek zijn naar een unieke en gebalanceerde blend van Amerikaanse whisky's met een twist.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Liber Pater: de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...