Talea is het eerste restaurant van Antonio Guida dat opent in Abu Dhabi

Talea is het eerste restaurant van Antonio Guida dat opent in Abu Dhabi
Abu Dhabi heeft de opening aangekondigd van een nieuwe culinaire ervaring, Talea, het eerste restaurant van chef-kok Antonio Guida met twee Michelin-sterren buiten Italië.

Het nieuwe restaurant biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van een zeer samengestelde selectie seizoensgebonden en authentieke Italiaanse menu's in een elegante, maar levendige omgeving met een levendige open showkeuken.

Met diepe wortels in de regio Puglia in Zuid-Italië, verbeterde Guida zijn talenten in een reeks beroemde restaurants met Michelin-sterren en leidde in 2015 Seta in Mandarin Oriental, Milaan naar zijn eerste Michelin-ster slechts vier maanden na opening, met een tweede Michelin-ster kort daarna.

Het menu van Talea is gebaseerd op Guida's kenmerkende culinaire stijl om Cucina di Famiglia te creëren ttz koken in familiestijl. Van handgemaakte ravioli, authentieke spaghetti alla carbonara en ambachtelijke pizza tot osso buco en vitello tonnato het zomergerecht van gekoeld kalfsvlees in tuna-kappersaus dat een onmisbaar onderdeel vormt van het feest van de Assumption Day in Milaan, de gastronomische geneugten van Talea combineren traditionele technieken met een innovatief randje, de handtekening van Guida.

Het interieur van het restaurant benadrukt prachtige tweekleurige zuilen en muren gelaagd met prachtige kunst geïnspireerd op de landschappen van Italië: havens en paleizen, meren en luxe landhuizen, steden en Romeinse ruïnes, verfraaid door juwelen en geometrische vloeren. Een chique buitenterras is ook beschikbaar voor een decadente eetervaring in de buitenlucht.

Met ons concept van Italy meets Abu Dhabi ben ik verheugd Taleas klanten een nieuwe culinaire ervaring aan te bieden die een nieuwe interpretatie van Italiaanse favorieten presenteert, samen met enkele zeldzame en ongebruikelijke combinaties. zei chef-kok Antonio Guida.