Laura Chavin's Humidors - Waar Technologie en Traditie Samenkomen voor de Perfecte Sigarenopslag

Laura Chavin's Humid'ór serie is de keuze van sigarenkenners die op zoek zijn naar een luxe manier om hun sigaren in stijl te bewaren. Deze humidor is ontworpen om sigaren van de hoogste kwaliteit veilig en gezond te houden, met behulp van de nieuwste technologieën gecombineerd met eeuwenoude tradities.

Gemaakt van enorme cederhouten planken en met de hulp van experts, biedt Laura Chavin Humidor de perfecte omstandigheden om sigaren te bewaren. Sensoren monitoren permanent de temperatuur en vochtigheid in de opslagruimten, die beschikbaar zijn in twee maten: Humidor Petite, die tot 280 sigaren kan opslaan, en Humidor Grand, met een capaciteit van 500 sigaren. Beide modellen kunnen volledig worden aangepast en beginnen bij een prijs van ongeveer €25.500.

Laura Chavin biedt ook de "Maison des Cigares" collectie aan, met pocket humidors - draagbare, stijlvolle sigarenkisten die verkrijgbaar zijn in verschillende afwerkingen zoals bizonhuid, kalfsleer, krokodillenleer of haaienleer. Elk exemplaar is met de hand gemaakt en heeft unieke details. Het instelwiel regelt de luchtvochtigheid en de spons van topkwaliteit houdt gedestilleerd water in de buurt van de sigaren om voldoende vocht te geven aan het "maison des cigares". De pocket humidors zijn gemakkelijk in gebruik en bieden de perfecte manier om sigaren veilig en stijlvol te bewaren.

Laura Chavin's humidors worden in Duitsland vervaardigd en zijn beschikbaar in aangepaste kleuren en ontwerpen, waardoor sigarenliefhebbers een uniek en persoonlijk opslagsysteem kunnen hebben voor hun waardevolle sigaren.

Daarnaast biedt Laura Chavin ook nog een speciale editie humidor aan genaamd "La Rose d'Or", wat zich vertaalt naar "De Gouden Roos". Deze humidor is versierd met prachtige gouden rozen en is verkrijgbaar in beperkte oplage. Hij is gemaakt van het beste kalfsleer en heeft een capaciteit van 100 sigaren. De binnenkant is bekleed met cederhout en heeft een hygrometer en een luchtbevochtiger om de sigaren op de juiste temperatuur en vochtigheidsgraad te houden.

Naast de humidorcollecties biedt Laura Chavin ook een breed scala aan andere accessoires voor sigarenliefhebbers, waaronder sigarensnijders, aanstekers, asbakken en sigarenkokers. Deze accessoires zijn ook verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en stijlen, zoals leer, koolstofvezel en roestvrij staal.

Als kers op de taart heeft Laura Chavin ook een exclusieve lijn van sigaren genaamd "The Black Pearl Collection". Deze sigaren worden met de hand gerold en gebruiken uitsluitend tabak van de hoogste kwaliteit uit Nicaragua en de Dominicaanse Republiek. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, zoals Robusto en Torpedo, en hebben een rijk en complex smaakprofiel met tonen van cacao, koffie en leer.

  • Humidor Petit: De Humidor Petit van Laura Chavin is een luxueuze sigarenkist die tot 280 sigaren kan bevatten. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder massief hout, cederhout en metaal, om de beste bewaaromstandigheden voor uw sigaren te garanderen. Het heeft een instelbare luchtvochtigheidssensor, waarmee u de luchtvochtigheid in de kist kunt regelen en aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren. De Humidor Petit is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder leer en houtfineer, en kan volledig worden aangepast aan uw wensen. De prijs van de Humidor Petit begint bij €25.500.

  • Humidor Grand: De Humidor Grand van Laura Chavin is een grotere versie van de Humidor Petit en kan tot 500 sigaren bevatten. Net als de Humidor Petit is de Humidor Grand gemaakt van hoogwaardige materialen zoals massief hout, cederhout en metaal om de beste bewaaromstandigheden voor uw sigaren te garanderen. Het heeft een instelbare luchtvochtigheidssensor, waarmee u de luchtvochtigheid in de kist kunt regelen en aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren. De Humidor Grand is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder leer en houtfineer, en kan volledig worden aangepast aan uw wensen. De prijs van de Humidor Grand begint bij €38.500.

  • Pocket Humidors: Laura Chavin biedt ook een reeks pocket humidors aan - draagbare sigarenkisten die gemakkelijk in uw zak passen en perfect zijn voor onderweg. De pocket humidors zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder leer en houtfineer, en hebben een instelbare luchtvochtigheidssensor. De pocket humidors zijn handgemaakt en afgewerkt tot in het kleinste detail. Ze zijn uitgerust met een spons van topkwaliteit die gedestilleerd water in de buurt van de sigaren houdt en voldoende vocht geeft aan het "maison des cigares". De prijs van de pocket humidors begint bij €1.200.

  • Accessoires: Laura Chavin biedt ook een reeks accessoires aan, waaronder een sigarenschaar, sigarenkoker en een sigarenetui. Deze accessoires zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om perfect te passen bij uw Laura Chavin humidor. De prijs van de accessoires begint bij €150.

Laura Chavin biedt een complete ervaring voor sigarenliefhebbers, met hoogwaardige humidorcollecties, luxe accessoires en premium sigaren.

Bezoek Website
Liber Pater: de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...