Camacho Liberty Series 2012 - Honduras' Beste Sigaren Ooit

Camacho staat bekend om zijn voortreffelijke luxe sigaren, en nu brengen ze hun nieuwste product uit: de Liberty Series 2012, beschouwd als de beste sigaar die Honduras ooit heeft geproduceerd. Deze sigaren worden geproduceerd op een unieke manier, met behulp van vier verschillende melanges van de authentieke Corojo-oogst uit 2008, allemaal geteeld in hetzelfde gebied exclusief voor deze sigaren.

Elke Camacho Liberty 2012 sigaar bevat een rijk Hondurees bindmiddel, een mix van aroma's zoals goed gerijpte Dominicaanse en Hondurese longfillers, olieachtige Hondurese Habano-wikkel en donkere tonen die worden verkregen door de enige tabaksmengsels. Dit zorgt voor een onvergetelijke ervaring die ontspannend en voortreffelijk is.

In totaal zullen er 40.000 sigaren wereldwijd worden geproduceerd, verdeeld over tweeduizend dozen met elk 20 sigaren. Elke Camacho Liberty 2012 sigaar is verpakt in vloeipapier en wordt vervolgens geplaatst in individueel genummerde humidor-achtige cederdozen uit Spanje. Een doos met 20 sigaren kost €336, terwijl een enkele sigaar €16,80 waard is.

Camacho Liberty Series 2012 is verkrijgbaar in een enkele maat, namelijk Toro (6 x 54) en wordt geproduceerd in de fabriek van Camacho in Honduras. Naarmate de sigaren ouder worden, zullen ze hun smaak veranderen en zich ontwikkelen, waardoor elke rookervaring uniek wordt. Het is belangrijk om de sigaren op de juiste manier te bewaren, bij voorkeur in een humidor, om hun kwaliteit te behouden. De Liberty Series 2012 is een limited edition-sigaar en zal niet lang beschikbaar zijn.

 • Model: Camacho Liberty Series 2012
 • Materialen:
  • Corojo tabaksoogst uit 2008, exclusief geteeld voor deze sigaren
  • Hondurese bindmiddelen
  • Een mix van goed gerijpte Dominicaanse en Hondurese longfillers
  • Olieachtige Hondurese Habano-wikkel
 • Kleuren: Donkere tonen
 • Grondstoffen: Authentieke Corojo-tabak uit 2008
 • Afmetingen: 6 x 54 (Toro)
 • Collecties: Liberty Series
 • Type: Premium handgerolde sigaar
 • Productie: Slechts 40.000 sigaren wereldwijd, verdeeld over 2000 dozen met elk 20 sigaren
 • Verpakking: Individueel genummerde humidor-achtige cederdozen uit Spanje, met vloeipapier om elke sigaar te beschermen
 • Prijs: €16,80 per stuk of €336 per doos met 20 sigaren


De Camacho Liberty Series 2012 sigaren zijn een unieke creatie van Camacho, een gerenommeerd bedrijf in de sigarenindustrie. Deze sigaren worden gemaakt van vier melanges van authentieke Corojo-tabak uit 2008, exclusief geteeld voor deze sigaren in hetzelfde gebied. De sigaren hebben een Hondurese bindmiddel en een mix van goed gerijpte Dominicaanse en Hondurese longfillers, omhuld met een olieachtige Hondurese Habano-wikkel die donkere tonen geeft aan de sigaren. Ze zijn verkrijgbaar in een Toro-maat van 6 x 54.

De Camacho Liberty Series 2012 sigaren zijn onderdeel van de Liberty Series-collectie en zijn een premium handgerolde sigaar. Er zijn slechts 40.000 sigaren wereldwijd vervaardigd, verdeeld over 2000 dozen met elk 20 sigaren. Elke sigaar is individueel verpakt in vloeipapier en wordt geleverd in een genummerde humidor-achtige cederdoos uit Spanje. Een enkele sigaar kost €16,80, terwijl een doos met 20 sigaren €336 kost.

Met hun unieke mix van tabak en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, bieden de Camacho Liberty Series 2012 sigaren een ontspannende en voortreffelijke ervaring die lang bij de roker zal blijven hangen.

Als je een fan bent van premium sigaren en graag iets unieks wilt proberen, dan is deze sigaar zeker de moeite waard om te proberen. De Liberty Series 2012 is een must-have voor elke sigarenliefhebber die op zoek is naar een onvergetelijke ervaring met sigaren van topkwaliteit uit Honduras.

Bezoek Website
Liber Pater: de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...