Maandag - 30 Jan 2023

Aanmelden

De Hennessy 250 Collector's Blend Limited Edition Cognac

De Hennessy 250 Collector's Blend Limited Edition Cognac

Om zijn 250-jarig jubileum te vieren, brengt Hennessy een kenmerkende blend in beperkte oplage uit genaamd The Hennessy 250 Collector's Blend.

Deze voortreffelijke cognac is gemaakt door meesterblender Yann Fillioux, die vier jaar samenwerkte met een zevenkoppige proefcommissie, die meer dan 50 eaux-de-vies proefde om de perfecte ingrediënten voor de uiteindelijke release te krijgen. De blend rijpte in 250, 250 liter op maat gemaakte vaten (we merken hier een patroon op), speciaal formaat door Hennessy's coopers in La Tonnellerie de la Sarrazine.

Elke fles wordt geleverd in een stijlvolle kristallen karaf gemaakt door glaswerkontwerper Stéphanie Balini, een elegante, moderne versie van de klassieke, wereldberoemde Hennessy-fles. Gebouwd in 1744, werd de Hennessy's Founders Cellar in 1850 door Hennessy overgenomen om cognacs te rijpen.

De zeer speciale The Hennessy 250 Collector's cognac is al verkrijgbaar en wordt geleverd met een prijskaartje van €355 voor een fles van één liter. Dit is slechts een van de vele releases en evenementen waarmee het veelgeprezen cognacmerk deze zeer belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf viert.


De Hennessy 250 Collector's Blend Limited Edition Cognac