De 2023 OpusX Serie Heaven and Earth Big B Humidor - een symbool van luxe en verfijning

Fuente Fuente OpusX sigaren zijn zeer begeerd vanwege hun ongelooflijke smaak, de exclusieve Dominicaanse Puro-wrapper en de onberispelijke constructie. Het merk gaat groot door 100 speciale editie OpusX Serie 'Heaven and Earth' Big B Humidors te maken, gemaakt van exotisch okouméhout en afgewerkt in Red Sycamore.

Deze luxe humidor is een toonbeeld van vakmanschap en stijl, met een buitenfineer van Red Sycamore en een binnenfineer van Okoumé. De humidor is gemaakt in Frankrijk en wordt geleverd met een serienummer en een certificaat van echtheid, wat de exclusiviteit en authenticiteit van het product onderstreept.

De humidor bevat 102 zeldzame OpusX-sigaren, waaronder 12 OpusX Big B perfecto-sigaren die in 10 jaar niet zijn uitgebracht. De selectie omvat ook 10 Fuente Fuente OpusX Purple Rain, 10 Fuente Fuente OpusX BBMF Natural, 10 Fuente Fuente OpusX BBMF Maduro, 10 Fuente Fuente OpusX El Escorpion, 10 Fuente Fuente OpusX El Escorpion Maduro, 10 Fuente Fuente OpusX Rare Black Torpedo, 10 Fuente Fuente OpusX Rare Black Double Corona, 10 Fuente Fuente OpusX Tauros the Bull Maduro en 10 Fuente Fuente OpusX Scorpio Maduro.

Elke humidor wordt ook geleverd met een speciaal koffietafelboek getiteld 'Arturo Fuente: Since 1912' dat de geschiedenis van Fuente behandelt. Dit boek, geschreven door auteur en sigarendoyen Aaron Sigmond en rijk geïllustreerd met exclusieve fotografie van Ian Spanier, viert de prestaties van de afgelopen drie generaties van de Fuente-familie, hun sigaren, en hoe hun achternaam en het OpusX-merk synoniem zijn geworden met wereldwijde epicuristische luxe.

De humidor heeft een buitenafmeting van 21 inch x 13,5 x 8 (53 cm x 34 x 20) en een opslagcapaciteit van 300 sigaren, met twee opslagbakken. Het wordt geleverd met twee Prometheus Optima bevochtigingsapparaten en een Hygro 3, ontworpen en geproduceerd door Prometheus in Californië. Deze apparaten zorgen voor een effectieve en stabiele luchtvochtigheid van 70%, ideaal voor het bewaren en verouderen van uw sigaren.

De 2023 Limited Edition OpusX Serie 'Heaven & Earth' Big B Humidors worden geproduceerd door Prometheus. Er zullen 50 humidors worden uitgebracht in junien nog eens 50 tijdens het eindejaarsfeestseizoen van 2023. De adviesprijs is €10.000 wat de exclusiviteit en luxe van het product weerspiegelt.

Een deel van de opbrengst van elke verkoop gaat naar de Cigar Family Charitable Foundation, opgericht door de Arturo Fuente Cigar Co. en J.C. Newman Cigar Co. om de verarmde kinderen van de Dominicaanse Republiek te helpen. Dit is een prachtig voorbeeld van hoe een luxeproduct kan bijdragen aan een nobel doel en een positieve impact kan hebben op de samenleving.

Het onderhoud van de humidor is eenvoudig en milieuvriendelijk. De Prometheus Optima bevochtiger is voorbehandeld met de speciale zorgoplossing van Prometheus en wordt geleverd in een verzegelde plastic zak. Wanneer u klaar bent om het te gebruiken, opent u de verzegelde zak. De roestvrijstalen achterkant van de bevochtiger kan worden verwijderd om het bevochtigingsschuim te vervangen, waardoor de levensduur van de bevochtiger wordt verlengd.

De 2023 OpusX Serie 'Heaven and Earth' Big B Humidor is meer dan alleen een opslagplaats voor sigaren. Het is een symbool van luxe en verfijning, een eerbetoon aan de geschiedenis en het vakmanschap van de Fuente-familie, en een middel om bij te dragen aan een nobel doel. Het is een must-have voor elke sigarenliefhebber en een prachtige aanvulling op elke collectie.

102 zeldzame OpusX-sigaren

  • 12 Fuente Fuente OpusX Big B: Deze perfecto sigaren zijn zeer zeldzaam en zijn in 10 jaar niet uitgebracht. Ze staan bekend om hun volle smaak en complexe aroma s.

  • 10 Fuente Fuente OpusX Purple Rain: Deze sigaren hebben een unieke, rijke smaak met tonen van cacao, koffie en specerijen. Ze zijn perfect voor degenen die op zoek zijn naar een medium tot volle rookervaring.

  • 10 Fuente Fuente OpusX BBMF Natural: Deze sigaren hebben een natuurlijke wrapper en bieden een medium tot volle rookervaring met tonen van ceder, noten en kruiden.

  • 10 Fuente Fuente OpusX BBMF Maduro: Deze sigaren hebben een maduro wrapper, wat resulteert in een rijkere, zoetere smaak. Ze bieden een volle rookervaring met tonen van chocolade, koffie en aarde.

  • 10 Fuente Fuente OpusX El Escorpion: Deze sigaren hebben een unieke vorm die doet denken aan een schorpioenstaart. Ze bieden een medium tot volle rookervaring met tonen van ceder, noten en kruiden.

  • 10 Fuente Fuente OpusX El Escorpion Maduro: Deze sigaren hebben een maduro wrapper en dezelfde unieke vorm als de El Escorpion Natural. Ze bieden een volle rookervaring met tonen van chocolade, koffie en aarde.

  • 10 Fuente Fuente OpusX Rare Black Torpedo: Deze torpedo-vormige sigaren zijn zeldzaam en bieden een medium tot volle rookervaring met tonen van ceder, noten en kruiden.

  • 10 Fuente Fuente OpusX Rare Black Double Corona: Deze dubbele corona sigaren zijn zeldzaam en bieden een medium tot volle rookervaring met tonen van ceder, noten en kruiden.

  • 10 Fuente Fuente OpusX Tauros the Bull Maduro: Deze sigaren hebben een maduro wrapper en bieden een volle rookervaring met tonen van chocolade, koffie en aarde.

  • 10 Fuente Fuente OpusX Scorpio Maduro: Deze sigaren hebben een maduro wrapper en bieden een volle rookervaring met tonen van chocolade, koffie en aarde.

Elke sigaar in deze collectie is zorgvuldig gemaakt en gerijpt om de beste kwaliteit en smaak te bieden. Ze zijn allemaal opgeslagen in de 2023 OpusX Serie 'Heaven and Earth' Big B Humidor, die zorgt voor de perfecte omstandigheden voor het bewaren en rijpen van deze zeldzame en waardevolle sigaren.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...