Davidoff s Puro d Oro Gigantes - Nieuwe Serie Grote Sigaren met Verbeterde Smaak

Het gerenommeerde sigarenmerk Davidoff komt weer in onze aandacht met hun 'oude' Puro d'Oro sigarenlijn, met een nieuwe serie genaamd Gigantes. Deze nieuwe editie bevat grote sigaren versierd met nieuwe looks en een betere smaak.

De originele Puro d'Oro-serie, die vrij kleine sigaren bevatte, werd voor het eerst op de markt gebracht in april 2010. De nieuwe Gigantes-lijn heeft een verleidelijke vlecht aan de kop van de sigaar en een gouden voetring bedrukt met de naam van het legendarische merk, die het glanzende, elegante Yamasa-wikkelblad aan elkaar gebonden houdt.

De Gigantes-lijn bevat grote sigaren, zoals de huidige markt vereist, met aangrenzende grotere ringmeters - RG 56, L 5 ½”. De originele Puro d'Oro-serie bevatte kleinere sigaren in verschillende maten, waaronder de Magnificos - Robusto, Sublimes - Petit Panatela, Momentos - Petit Corona, Deliciosos - Corona, Notabelen - Corona Gorda en de Eminentes - Large Toro.

Davidoff'sPuro d'Oro sigaren zijn volledig gemaakt van bladeren van Dominicaanse oorsprong, met een sterkere smaak dan de gewone Davidoff-sigaren. Ze zijn minstens 5 jaar gerijpt en bevatten aroma'sdie doen denken aan fijne kruiden en koffie.

De Puro d'Oro Gigantes sigarenlijn zal ergens tussen juli en augustus 2012 worden uitgebracht. Deze nieuwe sigaren zullen verkrijgbaar zijn bij verschillende erkende sigarenwinkels en online voor een prijs van ongeveer €28 per stuk.

De Puro d'Oro Gigantes-lijn van Davidoff zal worden verkocht in prachtige kisten van 10 stuks, geprijsd op ongeveer €300. De sigaren zijn te koop bij Davidoff tabaksspeciaalzaken en een beperkt aantal geselecteerde verkooppunten wereldwijd. Het is belangrijk op te merken dat de sigaren van hoge kwaliteit zijn en daarom niet voor iedereen geschikt zijn. Ze zijn ontworpen voor ervaren rokers die de complexiteit van de smaken en aroma'swaarderen. De Puro d'Oro Gigantes zijn een geweldige keuze voor liefhebbers van grote sigaren die op zoek zijn naar iets nieuws en spannends om te proberen.

Davidoff'sPuro d'Oro Gigantes

Davidoff'sPuro d'Oro Gigantes zijn grote sigaren met een nieuw design en verbeterde smaak, die behoren tot de Puro d'Oro serie van het gerenommeerde sigarenmerk Davidoff. Ze zijn gemaakt van volledig Dominicaanse tabakken, wat zorgt voor een sterke smaak die anders is dan de typische Davidoff-sigaren. De sigaren zijn minstens vijf jaar gerijpt en bevatten aroma'svan fijne kruiden en koffie.

De Puro d'Oro Gigantes serie bevat het volgende model: De Puro d'Oro Gigantes serie bevat één enkel model: de Gigantes. Dit is een grote sigaar met een ringmaat van 56 en een lengte van 5 1/2 inch. De sigaar is volledig gemaakt van Dominicaanse tabaksbladeren en heeft een sterkere smaak dan de traditionele Davidoff sigaren. De Gigantes heeft een Yamasa wikkelblad met een gouden voetring met de naam van het merk. De sigaar is gerijpt gedurende ten minste vijf jaar en heeft aroma'svan fijne kruiden en koffie. Gigantes (RG 56, L 5 ½”): een grote sigaar met aangrenzende grotere ringmeters dan de originele Puro d'Oro-serie.

De sigaren hebben een verleidelijke vlecht aan de kop van de sigaar en een gouden voetring bedrukt met de naam van het merk, die het glanzende, elegante Yamasa-wikkelblad aan elkaar bindt. Het zijn kwalitatief hoogwaardige sigaren die verkrijgbaar zijn in individuele kistjes.

De Puro d'Oro Gigantes serie werd voor het eerst uitgebracht in juli/augustus 2012 en is beschikbaar bij geselecteerde tabakswinkels wereldwijd. De prijzen variëren per locatie en winkel, maar worden over het algemeen beschouwd als een luxe en exclusief product.

* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...