Blade and Bow 22-jarige Bourbon Whiskey kopen

Bourbonliefhebbers in Europa hebben reden tot vreugde, want Blade and Bow heeft hun befaamde 22-jarige bourbon whiskey nu ook beschikbaar gemaakt voor de Europese markt. Deze exquise drank, die zijn roots heeft in de traditie van Diageo, een van de grootste drankproducenten ter wereld, kenmerkt zich door een rijk palet aan smaken en een verfijnde complexiteit die het hart van elke whiskykennisser sneller doet kloppen.

De bekroonde whiskey heeft de aandacht getrokken met zijn krachtige, maar evenzeer toegankelijke smaakprofiel. De 22-jarige rijping zorgt voor een diepte en volheid die zelden te vinden is. Liefhebbers van een goede bourbon zullen worden verrast door tonen van zoete karamel die samensmelten met hints van pompoen en nootmuskaat, terwijl een achtergrond van verse kruiden het geheel naar een hoger niveau tilt.

Maar wat maakt Blade and Bow 22-jarige bourbon whiskey zo speciaal? Het begint al bij het aroma dat je neus streelt met de geuren van rijpe vers geplukte kersen en cranberry’s. Een subtiele suggestie van sandelhout vermengt zich met de zoetheid van amandelen en het rijke, romige van vanille, waardoor je bijna niet kunt wachten om een slok te nemen.

En de smaak? Die stelt zeker niet teleur. Met de eerste proeverij merk je direct het unieke karakter van deze bourbon. Geroosterde kastanjes, een vleugje zwarte peper en een klein beetje exotische kruiden – dit zijn de smaken die zorgen voor het unieke profiel van Blade and Bow. Het is een smaakervaring die je meeneemt op reis door een landschap van rijkelijke en welgevormde smaken.

Erkenning bleef niet uit, want in 2017 werd Blade and Bow uitgeroepen tot Bourbon of the Year door Wine Enthusiast Magazine. Een bevestiging van de hoge kwaliteit en de voortreffelijke smaak van deze bourbon.

De kunst van het distilleren wordt bij Blade and Bow gekoesterd; het is kennis die van generatie op generatie wordt overgedragen. Dit mengt het iconische erfgoed van bourbon maken met innovatie en modern vakmanschap, wat resulteert in een bourbon die zowel authentiek als vernieuwend is.

Niet alleen de inhoud, maar ook de presentatie van de Blade and Bow 22-jarige bourbon whiskey is iets om bij stil te staan. Gebotteld in een elegante, minimalistische fles, verpakt in een stijlvolle doos met daarop een illustratie van de imposante Blade and Bow Key , die wordt omringd door kenmerkende vijfdelige architectuur. Deze sleutel is meer dan zomaar een symbool; het belichaamt de streving naar perfectie in elke druppel van deze voortreffelijke whiskey.

De prijs van deze uitzonderlijke bourbon ligt rond de 250 euro, een bedrag dat liefhebbers graag neerleggen voor kwaliteit van deze kaliber. Verkrijgbaar bij geselecteerde Europese retailers, is het nu mogelijk voor iedereen om thuis te genieten van deze heerlijke bourbon.

Serveertip: Blade and Bow 22-jarige bourbon whiskey komt het beste tot zijn recht op een temperatuur van 18 graden Celsius of net iets daaronder. Schenk het in een klassiek oud-whiskeyglas, laat het rusten, adem de volle aroma’s in en nip langzaam om de volledige sensatie van smaak en nasmaak te ervaren.

In conclusie, voor wie op zoek is naar een uitzonderlijke bourbon die een lange traditie van vakmanschap combineert met een rijke, gelaagde smaakervaring, is de Blade and Bow 22-jarige bourbon whiskey een must-have. Het is een vertegenwoordiger van de top in de wereld van spirits en een eerbetoon aan de eeuwenoude kunst van het distilleren, gevangen in een glas.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...