Armani-Dolci brengt betoverende Valentijnsdag-chocolade uit

Armani-Dolci, de zoetwarendivisie van het gerenommeerde Italiaanse modehuis, heeft een nieuwe collectie Valentijnsdag-chocolaatjes uitgebracht die perfect zijn voor degenen die een attent cadeau willen geven tijdens deze speciale gelegenheid.

De collectie omvat prachtig vormgegeven hartvormige chocolaatjes met een vulling van Siciliaanse primofiore citroencrème. Deze heerlijke traktaties worden met veel enthousiasme ontvangen, zowel op zichzelf als in combinatie met andere cadeaus.

Naast de hartvormige chocolaatjes heeft Armani/Dolci nog meer creaties die je Valentijnsdag dit jaar extra zoet kunnen maken. De doos bevat met de hand versierde pralines en vierkante Armani-pralines met de kenmerkende letter 'A'.

De hartvormige dozen, voorzien van een opvallend rood lint dat mooi contrasteert met het gouden Armani/Dolci-logo, zijn verkrijgbaar in twee formaten: zes of 14 pralines. De meer klassieke vierkante pralines zijn verkrijgbaar in de formaten 16 of 25 stuks.

De Armani/Dolci Valentine'sDay collectie bevat ook dragees, pralines en chocoladevierkantjes, allemaal verpakt in elegante dozen met een glanzend rood hart in reliëf. Deze prachtige verpakkingen voegen een extra vleugje elegantie toe aan het geschenk en maken het tot een bijzondere traktatie voor geliefden.

De Armani-Dolci Valentine'sDay collectie is een uiting van verfijning en smaak, waarbij de kwaliteit van de ingrediënten en het vakmanschap samenkomen in heerlijke creaties. Deze chocolaatjes zijn de ideale manier om je liefde en genegenheid te tonen op Valentijnsdag, een dag die draait om het vieren van romantiek en speciale momenten.

Bij het verkennen van de Armani/Dolci Valentine'sDay collectie ontdekt men een uitgebreid assortiment aan heerlijke traktaties. Naast de hartvormige chocolaatjes en handversierde pralines, biedt de collectie ook een scala aan andere verleidelijke lekkernijen.

De collectie bevat ook heerlijke dragees, bedekt met een knapperige suikerlaag in verschillende kleuren en smaken. Deze kleine snoepjes bieden een verrassende textuur en zijn perfect om van te genieten tijdens een romantische avond.

Daarnaast zijn er chocoladevierkanten verkrijgbaar, elk individueel verpakt en met een zorgvuldig reliëf van een glanzend rood hart. Deze chocoladevierkanten zijn een ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een klein maar luxueus geschenk.

De verpakking van de Armani/Dolci Valentine'sDay collectie is net zo elegant als de inhoud. De dozen zijn ontworpen met oog voor detail, met een glanzend rood hart in reliëf dat een gevoel van luxe en romantiek oproept. Het openen van zo'n prachtig verpakt geschenk is een ervaring op zich en voegt een extra vleugje magie toe aan de gelegenheid.

De prijzen van de Armani/Dolci Valentine'sDay collectie variëren, afhankelijk van de gekozen opties en de grootte van de doos. Men kan kiezen uit verschillende geschenksets, variërend van kleinere doosjes tot uitgebreide assortimenten. Deze worden aangeboden tegen prijzen die beginnen vanaf ongeveer €20 en kunnen oplopen afhankelijk van de selectie.

Met de Armani/Dolci Valentine'sDay collectie kunnen geliefden genieten van een smaakvolle en verfijnde ervaring. De combinatie van hoogwaardige ingrediënten, meesterlijk vakmanschap en elegant design maakt deze chocolaatjes tot een perfect cadeau om de liefde te vieren op Valentijnsdag.

  • Hartvormige donkere chocolaatjes met Siciliaanse primofiore citroencrèmevulling: Deze heerlijke chocolaatjes zijn perfect voor Valentijnsdag. Ze hebben een hartvorm en zijn gevuld met een romige citroencrème. Prijs: €15 voor een doosje van 6 stuks.

  • Met de hand versierde pralines: Deze pralines zijn met zorg met de hand versierd en bieden een verrukkelijke smaakbeleving. Elke praline is kunstig gedecoreerd en gemaakt met hoogwaardige ingrediënten. Prijs: €25 voor een doosje van 12 stuks.

  • Vierkante Armani-pralines met de letter 'A': Deze vierkante pralines zijn gemaakt van fijne chocolade en zijn versierd met een stijlvolle 'A' van Armani. Ze hebben een rijke en intense smaak. Prijs: €30 voor een doosje van 16 stuks.

  • Dragees: De collectie bevat ook heerlijke dragees, bedekt met een knapperige suikerlaag in verschillende kleuren en smaken. Deze kleine snoepjes bieden een verrassende textuur en zijn een heerlijke traktatie. Prijs: €10 per zakje van 100 gram.

  • Chocoladevierkanten: De chocoladevierkanten zijn individueel verpakt en hebben een reliëf van een glanzend rood hart. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige chocolade en bieden een verfijnde smaakbeleving. Prijs: €5 voor een zakje met 4 stuks.

  • Geschenksets: Voor degenen die op zoek zijn naar een uitgebreider cadeau, biedt Armani/Dolci ook verschillende geschenksets aan. Deze sets bevatten een combinatie van de bovengenoemde producten en worden aangeboden tegen verschillende prijzen, afhankelijk van de grootte en samenstelling van de set. Prijzen variëren van €30 tot €100, afhankelijk van de gekozen opties.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...