Nuvola di Luce - een betoverende fauteuil die licht geeft

Studio Thesia Progetti uit Padua heeft een betoverende fauteuil ontworpen voor Natevo die de ruimte waarin hij zich bevindt, transformeert. De naam van deze intrigerende stoel is Nuvola di Luce, wat zich vertaalt naar 'Wolk van Licht'. Deze opmerkelijke fauteuil is een toevoeging aan de groeiende reeks van Italiaans ontworpen meubels die oplichten in het donker, een trend die een paar maanden geleden door ons werd geïntroduceerd.

De Nuvola di Luce is niet zomaar een fauteuil. Hij is gemaakt van elastisch gaas dat een stalen frame omsluit, en wordt gekenmerkt door een lichtgevend paneel op vloerniveau dat de kamer waarin hij zich bevindt, betovert. Deze fauteuil is ontworpen om niet alleen comfortabel te zijn, maar ook om een aangename en ontspannen sfeer te creëren in elke ruimte.

De Nuvola di Luce fauteuil is verkrijgbaar in drie kleuren: wit, zwart en naturel. De keuze tussen warm of koud licht biedt nog meer personalisatie. Ondanks het betoverende ontwerp van de Nuvola di Luce, biedt Natevo ook een versie zonder verlichting voor degenen die een meer traditionele fauteuil prefereren. Het is echter onwaarschijnlijk dat veel mensen voor deze optie kiezen, gezien de betoverende aantrekkingskracht van de lichtgevende Nuvola di Luce.

De kosten voor deze unieke, lichtgevende fauteuil bedragen €1.535. Voor degenen die de voorkeur geven aan het gemak van het bedienen van het licht met een afstandsbediening, wordt er nog eens €120 aan de totale kosten toegevoegd.

De Nuvola di Luce, met zijn unieke ontwerp en lichtgevende kwaliteiten, is een meubelstuk dat zowel comfort biedt als elke ruimte verbetert. Het is een voorbeeld van het innovatieve en inspirerende ontwerp dat typerend is voor Italiaanse meubelmakers, die met succes de functionele en esthetische aspecten van meubeldesign combineren.

De Nuvola di Luce is meer dan alleen een meubelstuk, het is een kunstwerk dat de esthetische waarde van een kamer verbetert. De betoverende gloed die het uitstraalt, transformeert elke ruimte in een sfeervolle en uitnodigende omgeving. Het kan de aantrekkelijkheid van zowel moderne als traditionele interieurs verhogen, met zijn strakke lijnen en minimalistische design dat zowel hedendaags als tijdloos aanvoelt.

Het licht van de Nuvola di Luce is zowel functioneel als esthetisch. Het kan dienen als een nachtlampje in een slaapkamer, of als een subtiel sfeerlicht in een woonkamer. Het zachte licht dat het uitstraalt, is ideaal voor het creëren van een ontspannen sfeer na een lange dag werken, of voor het opwarmen van een koele winteravond. Bovendien kan het licht met een afstandsbediening worden bediend, waardoor het aanpassen van de helderheid of het in- en uitschakelen van het licht een fluitje van een cent is.

Ondanks de geavanceerde functies en het opvallende ontwerp van de Nuvola di Luce, heeft Studio Thesia Progetti ervoor gezorgd dat het comfort niet opgeofferd wordt voor stijl. De stoel is gemaakt van een elastisch gaas dat de vorm van het lichaam volgt, wat zorgt voor optimaal comfort tijdens het zitten. Bovendien is het frame van de fauteuil gemaakt van stevig staal, wat zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit.

De Nuvola di Luce is niet alleen een prachtige toevoeging aan elke woonruimte, maar is ook een bewijs van het innovatieve ontwerp en de ambachtelijke vaardigheid van de Italiaanse meubelindustrie. Het weerspiegelt hun toewijding aan het creëren van meubelstukken die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn.

Over Studio Thesia Progetti

Studio Thesia Progetti is een gerespecteerd Italiaans ontwerpbureau gevestigd in Padua. Dit ontwerpbureau heeft een reputatie opgebouwd voor zijn innovatieve en geïnspireerde benadering van design, en het staat bekend om zijn vermogen om kunst en functionaliteit naadloos te combineren in zijn creaties. Hun werk varieert van interieur- en meubeldesign tot stadsplanning en architectuur.

Studio Thesia Progetti is verantwoordelijk voor het ontwerp van de Nuvola di Luce, een fascinerende lichtgevende fauteuil gemaakt voor Natevo. Deze innovatieve fauteuil is een perfect voorbeeld van hoe het bureau gebruik maakt van geavanceerde technologieën en onconventionele materialen om een verbluffend en functioneel designstuk te creëren.

Het ontwerpteam van Studio Thesia Progetti streeft naar het creëren van objecten die esthetisch mooi, functioneel en duurzaam zijn. Ze richten zich op het gebruik van hoogwaardige materialen en de nieuwste productietechnieken om producten te creëren die voldoen aan de behoeften en wensen van de moderne consument. Ze zijn ook toegewijd aan het ontwerpen van producten die een positieve impact hebben op de omgeving en de samenleving als geheel.

Studio Thesia Progetti blijft indruk maken met hun innovatieve en creatieve benadering van design. Ze hebben zich gevestigd als leiders in hun vakgebied en blijven baanbrekend werk leveren dat de grenzen van traditioneel ontwerp doorbreekt. De Nuvola di Luce is slechts een voorbeeld van hun vermogen om unieke en boeiende producten te creëren die zowel functioneel als mooi zijn.

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...