Prachtige op maat gemaakte backgammon borden van Alexandra Llewellyn

Alexandra Llewellyn, een Britse ontwerper, heeft een adembenemende collectie backgammonborden gecreëerd die een vleugje stijl toevoegen aan een van 'swerelds oudste bordspellen. De oorspronkelijke collectie bestond uit zes ontwerpen: Palm, Fazant, Butterfly, Nudes, Antler en PEACOCK, met later nog twee toegevoegde modellen genaamd Leaf en Carnival. Elk van deze versies kan worden aangepast aan de persoonlijke wensen van de klant.

Wat deze borden echt uniek maakt, is het niveau van maatwerk dat Alexandra Llewellyn biedt. Ze werkt nauw samen met haar klanten om ervoor te zorgen dat elk detail perfect is en het bord een weerspiegeling is van hun persoonlijke visie. Het maatwerk gaat verder dan alleen het uiterlijke ontwerp. Een van de op maat gemaakte borden is bijvoorbeeld gemaakt met vliegtuigmaterialen voor een privéjet, terwijl een ander bord is vervaardigd met gebruik van liefdesbrieven ter ere van een 50e huwelijksverjaardag. De enige beperking lijkt de verbeelding van de klant te zijn.

De standaardprijzen voor deze prachtige backgammonborden van Alexandra Llewellyn variëren van €3.950 tot €4.250. Het zijn waardevolle kunstwerken die niet alleen dienen als functioneel speelbord, maar ook als prachtige decoratieve stukken. Met hun unieke ontwerpen en ongeëvenaard vakmanschap voegen deze op maat gemaakte borden een vleugje elegantie en persoonlijkheid toe aan elke speelervaring.

Alexandra Llewellyn'sprachtige backgammonborden zijn meer dan alleen een speeloppervlak; het zijn ware kunstwerken die een unieke stijl en persoonlijkheid toevoegen aan het spel. Elk bord is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met oog voor detail en vakmanschap.

De samenwerking tussen Llewellyn en haar klanten gaat verder dan alleen het visuele aspect van het ontwerp. Ze streeft ernaar om het bord een diepere betekenis en emotionele waarde te geven. Een op maat gemaakt stuk kan worden gemaakt met materialen die een persoonlijke betekenis hebben voor de klant, zoals erfstukken, speciale brieven of zelfs fragmenten van een geliefd kledingstuk. Dit maakt elk bord een uniek en kostbaar bezit dat een verhaal vertelt.

Naast het aanpassen van de borden, biedt Alexandra Llewellyn ook de mogelijkheid voor klanten om hun eigen ontwerp te creëren. Dit opent de deur naar eindeloze mogelijkheden en maakt het mogelijk om een bord te bezitten dat volledig voldoet aan de persoonlijke smaak en voorkeuren van de eigenaar.

De prijzen van deze prachtige backgammonborden variëren afhankelijk van het ontwerp en de mate van aanpassing. Standaardprijzen liggen tussen de €4.200 en €4.600, maar op maat gemaakte stukken kunnen variëren in prijs, afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp en de gebruikte materialen.

Met haar toewijding aan vakmanschap en de mogelijkheid om op maat gemaakte kunstwerken te creëren, heeft Alexandra Llewellyn een unieke positie verworven in de wereld van luxe bordspellen. Haar backgammonborden zijn niet alleen een spel, maar ook een investering in tijdloze schoonheid en persoonlijke expressie.

Over Alexandra Llewellyn

Alexandra Llewellyn is een gerenommeerde Britse ontwerper die bekend staat om haar prachtige creaties van op maat gemaakte backgammonborden. Ze heeft haar eigen label opgericht en heeft internationale erkenning gekregen voor haar unieke ontwerpen en vakmanschap.

Met een achtergrond in kunst en design, combineert Llewellyn haar passie voor het spel met een artistieke visie om werkelijk unieke backgammonborden te creëren. Haar collectie omvat een verscheidenheid aan stijlen, van levendige patronen en exotische motieven tot meer ingetogen en elegante ontwerpen.

Wat Llewellyn'swerk echt onderscheidt, is haar aandacht voor detail en maatwerk. Ze werkt nauw samen met haar klanten om hun visie tot leven te brengen en een bord te creëren dat volledig aansluit bij hun persoonlijke smaak en stijl. Het niveau van maatwerk dat ze biedt, gaat verder dan alleen het uiterlijk van het bord. Ze gebruikt hoogwaardige materialen en zorgt voor een perfecte afwerking, waardoor elk stuk een uniek meesterwerk wordt.

Alexandra Llewellyn'sbackgammonborden zijn niet alleen functionele speeloppervlakken, maar ook decoratieve kunstwerken. Ze worden gewaardeerd door liefhebbers van het spel en verzamelaars van hoogwaardig design. Haar creaties hebben internationale bekendheid verworven en worden tentoongesteld in prestigieuze galerijen en luxe boetieks over de hele wereld.

De prijzen voor deze exclusieve backgammonborden variëren, afhankelijk van het ontwerp en de mate van maatwerk. Elk stuk wordt met de hand gemaakt en met zorg vervaardigd, waardoor het een waardevol en tijdloos kunstwerk wordt. Voor degenen die op zoek zijn naar een uniek en luxueus speelstuk, zijn de creaties van Alexandra Llewellyn een prachtige keuze.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...