Dit zijn enkele van de meest luxueuze bedden in leer

Niets schreeuwt zo luxe als een weelderig gestoffeerd leren bed. Ze zijn gewatteerd voor comfort en zijn verkrijgbaar in een hele reeks stijlen, vormen en maten. Hieronder staan de meest populaire en klassiek ontworpen bedden die leer en kunstleer worden gebruikt om te bekleden.

Chesterfield bed, voor het eerst in opdracht van zijn naamgenoot, Sir Philip Stanhope, de 4e graaf van Chesterfield, siert dit onderscheidende ontwerp sindsdien onze huizen. Chesterfield bedden, divans en banken zijn traditioneel bekleed met leer met een statement knoopdetail aan de achterkant. Tegenwoordig heeft deze stijl van bed een moderne twist gekregen met diamante details in plaats van knoop.

De Birlea Manhattan Bedstead is een moderne draai aan dit traditionele ontwerp. Het heeft een vierkante eigentijdse vorm, maar het hoofdeinde is chesterfield, wat de look verzacht. Tv-bed Het kunstleren tv-bed is echt de moderne klassieker voor onze generatie. Normaal gesproken zijn tv-bedden bekleed met leer of kunstleer met een sterke vierkante vorm voor een eigentijds item dat past bij de eigentijdse levensstijl die het biedt. Het slimme ontwerp van dit bed betekent dat de tv in de voeteneinde wordt opgeborgen, dus het is niet alleen ruimtebesparend, maar ook de ultieme manier om van uw favoriete film in comfort. Sommige tv-bedden hebben zelfs de afstandsbedieningen ingebouwd in de zijkant van het bed, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over het zoeken naar de afstandsbediening.

Maar het Sleep Secrets Miami Ottoman Electric Wireless TV Bed verslaat ze allemaal, want het biedt niet alleen ruimte voor een 32-inch flatscreen-tv, maar biedt ook opslagruimte voor media en opbergruimte onder het bed voor uw linnengoed. Het Ottomaanse bed is de beroemdste opslag dankzij de moeiteloze mix van de twee S's- stijl en opslag. Ottomaanse bedden van imitatieleer zijn het meest voorkomende type vanwege hun opbergontwerp. De platformbasis van het voetenbankje rust op een verende geassisteerde verlaters of gasliften, zodat u uw rug niet belast.

Ottomanen kunnen zelfs worden geleverd met de opbergvakken zoals de Utopia Ottoman Bedstead. Het is deze opbergoplossing die dit bed een geweldige optie maakt voor zowel kleine als grote kamers, terwijl het kunstleer het eigentijds en stijlvol maakt. Sleebedden staan bekend om hun vorm die lijkt op het favoriete transport van de kerstman: de slee. Het hoofd- en voetenbord zijn elegant gebogen om deze vorm na te bootsen.

Het is niet ongebruikelijk om een leren sleebed met een chesterfield-knoopontwerp op zowel het hoofdeinde als het voetenbord te zien, waardoor dit een stijlvolle toevoeging aan je slaapkamer is. Sleebedden werden traditioneel bekleed met echt leer zoals het Time Living Swan Sleigh Bed, maar sleebedden van kunstleer zijn een geweldig alternatief dat niet alleen goedkoper, maar ook gemakkelijker te onderhouden is. Kunstleer staat synoniem voor eigentijdse stijl, daarom is het gebruikt om enkele uiterst innovatief gevormde bedden te bekleden. Alles van een golfvorm die buigt en buigt voor ondersteuning tot een rond bed. Een klassiek voorbeeld van een rond kunstleren bed is het Classics Furniture Seville Bed. Vooruitlopend op de eigentijdse wooncurve heeft dit bed een nachtkastje ingebouwd in de basis.

Leren bedden zijn een populaire keuze voor diegenen die op zoek zijn naar luxe en comfort in hun slaapkamer. Een van de meest bekende en klassieke ontwerpen van leren bedden is het Chesterfield bed, met zijn traditionele knoopdetail aan de achterkant. Moderne versies van dit ontwerp kunnen ook diamante details bevatten voor een eigentijdse twist.

Een andere populaire keuze is het tv-bed, waarbij de tv in de voeteneinde van het bed is opgeborgen. Sommige tv-bedden hebben zelfs de afstandsbediening ingebouwd in de zijkant van het bed voor extra gemak. Het Sleep Secrets Miami Ottoman Electric Wireless TV Bed biedt niet alleen ruimte voor een 32-inch flatscreen-tv, maar ook opbergruimte voor media en linnengoed.

Het Ottomaanse bed is een andere stijlvolle optie die bekend staat om zijn opslagmogelijkheden. De platformbasis van het voetenbankje rust op verende geassisteerde verlaters of gasliften voor extra gemak. Dit maakt het Ottomaanse bed een geweldige optie voor zowel kleine als grote slaapkamers.

Sleebedden zijn een andere klassieke stijl van leren bedden, met hun elegante gebogen hoofd- en voetborden die lijken op de vorm van een slee. Kunstleer wordt ook steeds populairder als bekledingsmateriaal voor leren bedden, en wordt gebruikt voor innovatief gevormde bedden zoals ronde bedden en golfvormige bedden.

Een populair alternatief is voor echt leer als bekledingsmateriaal voor leren bedden. Kunstleer is vaak goedkoper en gemakkelijker te onderhouden dan echt leer, terwijl het nog steeds de eigentijdse stijl en luxe uitstraling biedt die leren bedden zo gewild maken. Bovendien zijn sommige bedden, zoals het Classics Furniture Seville Bed, voorzien van handige extra'szoals ingebouwde nachtkastjes voor nog meer functionaliteit.

Leren bedden zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen, vormen en maten en bieden zowel luxe als comfort aan elke slaapkamer.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...