Burberry nieuwe Scarf Bar - Kleurrijke Kasjmier gepersonaliseerde sjaals

Het Britse luxemerk Burberry brengt dit najaar frisse en elegante veranderingen aan met de introductie van hun nieuwe Burberry Scarf Bar. Zowel in de winkel als online verkrijgbaar, biedt deze speciale afdeling een uitgebreide collectie lichtgewicht en klassieke kasjmiersjaals in meer dan 30 kleuren, waaronder de iconische erfgoedtinten kameel, steen, houtskool, marine en parade rood.

Burberry-sjaals staan bekend om hun uitstekende vakmanschap en worden geweven in twee eeuwenoude molens in Elgin en Ayr, Schotland. Klanten kunnen profiteren van een maatwerkservice, waarbij een server hen helpt bij het kiezen van de juiste kleur en stijl op basis van hun locatie, het weer en persoonlijke voorkeuren. Bovendien kunnen de sjaals worden voorzien van een monogram met maximaal drie letters in twee lettertypen.

Naast de sjaalcollectie introduceert Burberry ook een bijgewerkt poncho-assortiment voor herfst/winter 2015, met klassieke ruiten, prints en blokkleuren. Verder breidt het merk zijn Heritage Trench Coat Collection uit met twee nieuwe kleuren, marine en parade rood, die zich bij de bestaande honing, steen en zwarte paletten voegen.

Burberry zet haar innovatie voort door een unieke winkelervaring te bieden en klanten in staat te stellen hun stijl te personaliseren. De sjaals en poncho'szijn niet alleen veelzijdig en modieus, maar ook van hoge kwaliteit, wat bijdraagt aan de reputatie van het merk als producent van luxueuze en duurzame kledingstukken.

De prijzen van de sjaals variëren afhankelijk van het ontwerp en de mate van personalisatie. Een basis kasjmiersjaal kan ongeveer € 350 kosten, terwijl gepersonaliseerde monogramopties de prijs kunnen verhogen. De prijzen voor de poncho'svariëren ook, afhankelijk van het model en de gebruikte materialen, met prijzen die beginnen rond de € 1000.

Om de winkelervaring nog aangenamer te maken, zorgt Burberry voor uitstekende klantenservice, zowel in de fysieke winkels als online. Klanten kunnen rekenen op deskundig advies en begeleiding bij het kiezen van de perfecte sjaal of poncho die past bij hun smaak en levensstijl.

De uitbreiding van de Heritage Trench Coat Collection met twee nieuwe kleuren getuigt van Burberry'sinzet om te voldoen aan de wensen van hun klanten en hen een gevarieerder aanbod te bieden. De toevoeging van marine en parade rood zorgt voor een verfrissende en moderne touch aan de klassieke trenchcoat die al jarenlang geliefd is bij modeliefhebbers wereldwijd.

Burberry blijft indruk maken met zijn aanbod van hoogwaardige, modieuze en gepersonaliseerde kledingstukken. De nieuwe Burberry Scarf Bar, het bijgewerkte poncho-assortiment en de uitbreiding van de Heritage Trench Coat Collection zijn slechts enkele voorbeelden van de innovaties die het merk blijft introduceren om aan de behoeften en wensen van zijn klanten te voldoen.

Assortiment Burberry

  • Burberry Kasjmier Sjaals: Deze luxueuze sjaals zijn gemaakt van hoogwaardig kasjmier en verkrijgbaar in meer dan 30 kleuren, waaronder de iconische erfgoedtinten. Ze zijn geweven in traditionele Schotse molens en kunnen gepersonaliseerd worden met een monogram naar keuze.

  • Burberry Poncho s: Dit bijgewerkte assortiment voor herfst/winter 2015 omvat klassieke ruiten, prints en blokkleuren. De poncho'szijn gemaakt van zachte, warme materialen en zijn perfect voor het koudere seizoen.

  • Heritage Trench Coat Collection: Deze klassieke trenchcoats zijn nu verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren, marine en parade rood, naast de bestaande honing, steen en zwarte paletten. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen voor zowel stijl als functionaliteit.

  • Burberry Quilted Jackets: Deze jassen zijn voorzien van een kenmerkend ruitpatroon en bieden lichtgewicht warmte en comfort. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren en zijn perfect voor de overgangsmaanden.

  • Burberry Check Shirts: Dit assortiment omvat zowel formele als casual overhemden met het iconische Burberry-ruitpatroon. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen om aan de smaak van elke klant te voldoen.

  • Burberry Handtassen: Deze tassencollectie bevat een breed scala aan stijlen, zoals schoudertassen, clutches, en crossbody-tassen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals leer en canvas en vaak versierd met het kenmerkende ruitpatroon.

  • Burberry Sjaals van zijde en wol: Naast kasjmier sjaals biedt Burberry ook sjaals gemaakt van zijde en wol, die lichter en veelzijdiger zijn. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende patronen en kleuren, en kunnen een chique touch geven aan elke outfit.

  • Burberry Zonnebrillen: Deze collectie omvat een breed scala aan stijlen en monturen, geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Ze zijn ontworpen met zowel stijl als bescherming tegen de zon in gedachten en zijn voorzien van het kenmerkende Burberry-logo.

  • Burberry Parfums: Burberry biedt een assortiment luxe parfums en geuren voor zowel mannen als vrouwen. Deze geuren variëren van fris en bloemig tot houtachtig en kruidig, en zijn ontworpen om een vleugje verfijning toe te voegen aan elke gelegenheid.

  • Burberry Schoenen: Deze schoenencollectie omvat een breed scala aan stijlen, zoals laarzen, flats, hakken en sneakers. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen met zowel comfort als stijl in gedachten.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...