De innovatieve Cocoon Aeris is een verplaatsbaar en milieuvriendelijk hanghaard

De traditionele open haarden hebben hun beperkingen, zoals het feit dat ze onverplaatsbaar zijn, niet altijd esthetisch verantwoord en hun warmte niet kan worden omgeleid. De Cocoon Aeris hanghaard biedt hiervoor een oplossing; deze geavanceerde, mobiele open haard is niet alleen zeer esthetisch, maar ook eenvoudig te verplaatsen en aan te passen aan de wensen van de gebruiker.

De Cocoon Aeris wordt geleverd met een ophangpaal met meerdere posities of kan worden gekocht met een standaard voor wandmontage. De roestvrijstalen behuizing kan in elke gewenste richting of hoogte worden gemonteerd. Zo kunnen zowel liefhebbers van hangende items als mensen die de voorkeur geven aan wandmontage profiteren van de veelzijdigheid van dit ontwerp.

Deze innovatieve haard is milieuvriendelijk doordat hij werkt op gedenatureerde ethylalcohol, waardoor emissies tot een minimum worden beperkt. De 1,5-liter tank kan eenvoudig worden gevuld en bijgevuld met deze biobrandstof, waarna de gebruiker alleen nog maar de intensiteit hoeft in te stellen om van de warmte te genieten.

De Cocoon Aeris heeft een autonomie van ongeveer 6 uur, afhankelijk van de intensiteit, wat ideaal is voor koude winteravonden. De gegenereerde warmte varieert ook afhankelijk van de intensiteit en bedrijfstijd. In de zomer kan de haard worden omgetoverd tot een stijlvolle champagne- of wijnkoeler; vul hem simpelweg met ijs en leg je drankjes erin.

Dit veelzijdige en milieuvriendelijke alternatief voor de traditionele open haard is verkrijgbaar voor ongeveer €4.000, een investering in comfort, stijl en duurzaamheid voor elke woning.

De Cocoon Aeris hanghaard is niet alleen een prachtige aanvulling op elk interieur, maar biedt ook extra voordelen ten opzichte van traditionele open haarden. Dankzij het unieke ontwerp en de gebruikte materialen is het onderhoud minimaal, waardoor u meer tijd kunt besteden aan het genieten van de sfeer en warmte die het creëert.

Omdat de Cocoon Aeris hanghaard geen rookkanaal of schoorsteen nodig heeft, is de installatie eenvoudiger en flexibeler. Hierdoor kunt u de haard in vrijwel elke ruimte van uw woning plaatsen, zonder de beperkingen van traditionele open haarden. Bovendien is het verplaatsen van de haard naar een andere kamer of zelfs naar een andere woning zonder al te veel moeite mogelijk, waardoor u de investering in de haard optimaal kunt benutten.

De Cocoon Aeris hanghaard is niet alleen een duurzame keuze vanwege het gebruik van biobrandstof, maar ook door het ontbreken van houtverbranding. Hierdoor is er geen risico op vonken of rondvliegende asdeeltjes, wat de veiligheid en het comfort in uw woning verhoogt.

Bovendien kan de Cocoon Aeris hanghaard worden aangepast aan uw persoonlijke stijl, met verschillende afwerkingen en kleuren voor de behuizing en accessoires. Dit maakt het een stijlvolle en functionele toevoeging aan elke woonruimte, die zowel moderne als klassieke interieurs aanvult.

Al met al is de Cocoon Aeris hanghaard een innovatief en veelzijdig alternatief voor traditionele open haarden, dat gebruiksgemak, esthetiek en duurzaamheid combineert. Met een relatief kleine investering kunt u uw woonruimte transformeren en genieten van een sfeervolle en milieuvriendelijke warmtebron die jarenlang meegaat.

Cocoon Aeris hanghaard:

 • Hoogwaardige roestvrijstalen behuizing
 • Verstelbare ophanghoogte en -richting
 • Biobrandstof (gedenatureerde ethylalcohol) aangedreven
 • 1,5-liter brandstoftank
 • Autonomie van ongeveer 6 uur
 • Milieuvriendelijk en emissiearm
 • Prijs: €4.000


Ophangpaal met meerdere posities:

 • Eenvoudige installatie en aanpassing
 • Geschikt voor het monteren van de Cocoon Aeris hanghaard op verschillende hoogtes en posities
 • Prijs: Inbegrepen bij de Cocoon Aeris hanghaard


Standaard voor wandmontage:

 • Alternatieve montagemogelijkheid voor de Cocoon Aeris hanghaard
 • Biedt vergelijkbare veelzijdigheid als de ophangpaal


Afwerkingen en kleuren voor de behuizing:

 • Verschillende afwerkingen en kleuren beschikbaar om de Cocoon Aeris hanghaard aan te passen aan uw persoonlijke stijl
 • Opties kunnen variëren, waaronder roestvrijstaal, zwart, wit en andere kleuren


Accessoires:

 • Optionele accessoires om de functionaliteit en esthetiek van de Cocoon Aeris hanghaard te verbeteren
 • Voorbeelden zijn een glazen beschermplaat voor extra veiligheid en een decoratieve steun voor het ophangen van de haard.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...