De Robot Face rugzak van Kanye West werd zonet verkocht voor 50 Ethereum

In een verrassende zet heeft Elon.Space, het nieuwe en creatieve 'culturele experiment' NFT-project, de iconische Goyard-rugzak „Robot Face” van Kanye West gekocht. Deze recente verkoop van €100.000 of 50 ETH is een ongebruikelijke aankoop voor een nieuw NFT-project, maar er is een twist. In de aankomende munt van Elon.Space NFT's wordt iedereen die een NFT koopt automatisch ingeschreven voor een loterij om de legendarische Goyard-rugzak te bezitten.

Er zijn slechts 420 van deze unieke NFT's, dus houders hebben een uitstekende kans om te winnen! Tijdens Paris Fashion Week in 2010 gaf superstermuzikant Kanye West opdracht en kocht een 1/1 rugzak van het ultra-luxe modemerk Goyard. In feite was dit de allereerste rugzak van het merk, die al sinds 1853 actief is.

De rugzak zelf is een weergave van Kanye West gedurende deze tijd. In 2010 was hij de grootste muziekartiest ter wereld en begon diezelfde creativiteit te gebruiken om de mode-industrie te veranderen. Het heeft verschillende unieke kenmerken, zoals de drie zakken aan de voorkant, ritsen en het beroemde Goyard Chevron patroon.

De rugzak lijkt op een gezicht, daar komt de gezichtsnaam van de robot vandaan. Rechtsonder bevindt zich ook een geschilderd K- en sterembleem, een merkteken van Kanye. Dit creatieve en allereerste stuk van Goyard maakt de Kanye West Robot Backpack uiterst waardevol in de modewereld. Goyard, de Franse fabrikant van kofferbakken en lederwaren, is notoir geheimzinnig en exclusief. In feite hebben ze geen online winkel en slechts 35 winkels wereldwijd hebben toestemming om hun goederen te verkopen.

De 1/1 Goyard-rugzak dook voor het eerst weer op in 2021 en werd verkocht voor €55,00. Luxe afzender Justin Reed verkocht het vervolgens aan het Elon.Space-team voor €100.000. Over de verkoop gesproken, zei Reed: „Het was een eer om dit 1 van 1 item te koop aan te bieden, en ik ben meer dan blij om te zien dat het naar een spannend project als Elon.Space gaat,”

Dus waarom heeft dit nieuwe NFT-project besloten om zo'n opmerkelijk stukje modegeschiedenis te kopen? Volgens Elon.Space komt het door het genie van Kanye, dat overeenkomt met hoe ze zich hun merk voorstellen. Elon.Space zei: „Kanye is een creatief genie dat perfect past bij het ethos van Elon.Space. We wilden een product dat iconisch aanvoelde en van een moment dat resoneert met het project - dit was het.

Zodra Justin het product plaatste, wisten we dat we hem onmiddellijk een sms moesten sturen om het te krijgen. ” In de aankomende munt van de Elon.Space NFT-collectie krijgen alle 420 NFT-houders de kans om de Kanye West Robot Face-rugzak te winnen. Bovendien zal er ook een weggeefactie zijn van andere fysieke items.

Deze omvatten kleding, kaarsen en nog veel meer. Het team achter Elon.Space heeft Elon Musk gekozen als inspiratie voor zijn debuutproject, samen met de 'meme-cultuur' die de miljardair volgt. Elon.Space combineert memes, mode en futuristische technologie om unieke 'phygital' producten te creëren. Dit is een van de redenen waarom ze de Kanye West-rugzak hebben gekocht. „Elons memes-cultuur is de reden waarom hij de meest toegankelijke figuur is in de Web3- en NFT-ruimte. Hij houdt van DOGE, hij gaat de ruimte in, en hij houdt van trollen. Zijn persoonlijkheid is de typische Web3-miljardair”, zegt een oprichter van Elon.Space. De debuut NFT-collectie van 420 willekeurige en digitaal nagemaakte afbeeldingen zal worden gekoppeld aan fysieke stukken merchandise die verband houden met de daadwerkelijke zakelijke ondernemingen van Elon Musk.

De Elon.Space NFT-munt vindt ergens in september plaats. Er is een pre-muntproces, dat een allowlist en openbare munt bevat. Samen met de Kanye West-rugzak geeft het team ook 'Mars & Beyond' kaarsen weg voor de munt. Word lid van de officiële Elon.Space Twitter voor meer informatie.

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...