Bentley Design onthult Limited Edition Home-meubels

Bentley Design heeft op de Salone de Mobile-beurs in 2019 in Milaan hun limited edition-collectie Bentley Home-meubels onthuld. De lijn, die slechts 100 stuks van elk item bevat met het Bentley Centenary-logo, omvat nu ook een bureau, een fauteuil en een bijpassende voetenbank.

Bentley Design heeft drie nieuwe stukken toegevoegd aan hun limited edition-collectie Bentley Home-meubels. Elk van deze items, een bureau, een fauteuil en een bijpassende voetenbank, is beperkt tot slechts 100 stuks met het Bentley Centenary-logo erop. Deze collectie is ontworpen om de geest en glorie van een eeuw aan vakmanschap en innovatie te vieren.

Gemaakt met behulp van geavanceerde technieken en de beste materialen, waaronder verguld ijzer en donker gebeitst eikenhout geborsteld met vloeibaar goud, zijn deze stukken niet alleen prachtig maar ook duurzaam en functioneel. Ze zijn ontworpen met hetzelfde innovatieve ontwerp en de waarden die belichaamd zijn op het hoofdkantoor van Bentley in Crewe.

Bentley werd opgericht in 1919 door W.O. Bentley en creëerde zijn eerste prototype in een Londense mews. Sindsdien heeft het bedrijf de auto-industrie getransformeerd door uitstekend vakmanschap en innovatie. Deze limited edition-collectie Bentley Home-meubels is een eerbetoon aan deze erfenis en biedt een vleugje elegantie en prestige aan elk interieur.

De limited edition-collectie Bentley Home-meubels is een must-have voor autoliefhebbers en designfanaten overal ter wereld. De exclusieve stukken zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar beloven ook comfort en functionaliteit in elke ruimte waarin ze worden geplaatst.

De nieuwe toevoegingen aan de collectie, het bureau, de fauteuil en de bijpassende voetenbank, zijn ontworpen met het oog op het ultieme comfort en zijn uitgerust met moderne functies die het dagelijkse leven vergemakkelijken. Zo beschikt het bureau bijvoorbeeld over geïntegreerde verlichting en verborgen opbergruimtes, terwijl de fauteuil en bijpassende voetenbank zijn voorzien van ergonomische kussens voor een comfortabele zitervaring.

De limited edition-collectie Bentley Home-meubels is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van het merk en belichaamt de elegantie, het prestige en het vakmanschap waar Bentley al meer dan een eeuw bekend om staat. De exclusieve meubelstukken zijn niet alleen een investering in een stukje designgeschiedenis, maar ook in een levensstijl die luxe en comfort omarmt.

  • Bureau: Het Bentley-bureau is gemaakt van donker gebeitst eikenhout met een gepolijst roestvrijstalen frame dat is afgewerkt met een vloeibaar goudborstel. Het bureau heeft twee lades aan de zijkant en een centrale lade voorzien van het Bentley-logo. Er is ook een geïntegreerde lamp en een verborgen compartiment voor het opbergen van waardevolle spullen.

  • Fauteuil: De Bentley-fauteuil is voorzien van een gebeeldhouwde vorm en is gestoffeerd met hoogwaardig leder. Het frame is gemaakt van verguld ijzer en heeft een geborstelde afwerking met vloeibaar goud. De fauteuil is uitgerust met ergonomische kussens voor een comfortabele zitervaring.

  • Voetenbank: De bijpassende voetenbank is gemaakt van donker gebeitst eikenhout met een gepolijst roestvrijstalen frame dat is afgewerkt met een vloeibaar goudborstel. Het heeft dezelfde ergonomische kussens als de fauteuil voor extra comfort.

Elk stuk in de limited edition-collectie Bentley Home-meubels is voorzien van het Bentley Centenary-logo om de honderdjarige geschiedenis van het merk te vieren. De meubels zijn ontworpen met behulp van geavanceerde technieken en de hoogste kwaliteit vakmanschap om duurzaamheid en functionaliteit te garanderen, zonder afbreuk te doen aan de esthetiek.

Deze exclusieve collectie is niet alleen een eerbetoon aan de erfenis van Bentley, maar belichaamt ook de elegantie, het prestige en het vakmanschap waar het merk al meer dan een eeuw om bekend staat. Deze meubels zijn een investering in een stukje designgeschiedenis en een levensstijl die luxe en comfort omarmt.

Over Bentley Home-meubels

Bentley Home-meubels is een collectie van luxe meubels die ontworpen zijn in samenwerking met de gerenommeerde Italiaanse fabrikant van woonaccessoires, Club House Italia. De collectie omvat een breed scala aan meubels, waaronder banken, fauteuils, tafels, stoelen, bedden en accessoires.

De meubels zijn ontworpen met dezelfde elegantie, stijl en vakmanschap als de iconische auto's van Bentley, en zijn gemaakt van de beste materialen en met de hoogste kwaliteit vakmanschap. Elk stuk is ontworpen met oog voor detail en wordt gekenmerkt door een uniek en innovatief ontwerp.

De collectie van Bentley Home-meubels is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis en het erfgoed van het merk, en belichaamt de waarden van vakmanschap, luxe en elegantie die het merk al meer dan een eeuw onderscheiden.

Of u nu op zoek bent naar een klassieke of eigentijdse stijl, Bentley Home-meubels biedt een ruime keuze aan designs en afwerkingen om aan elke smaak te voldoen. Of het nu voor uw huis of kantoor is, de meubels van Bentley Home zullen elke ruimte verfraaien met de stijl, luxe en kwaliteit die u van het merk verwacht.

Bentley Home-meubels zijn een investering in tijdloze elegantie en vakmanschap. Door de hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid zullen deze meubels lang meegaan en jarenlang comfort en stijl bieden.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...