Première in Dubai - de eerste geneeskrachtige edelsteenbadkuip ter wereld verkocht

Het kroonjuweel van de 16e Internationale Sieradenweek in Dubai was zonder twijfel de luxueuze 'Grand Queen' edelsteenbadkuip. Dit unieke stuk, de eerste in zijn soort, werd gekocht voor een indrukwekkende €1,47 miljoen door een nog onbekende koper. De Grand Queen is het resultaat van het ambachtelijke werk van de Caijou Group en is gebeeldhouwd uit één van de sterkste geneeskrachtige stenen ter wereld.

Reka Peresa, de verkoop- en marketingdirecteur van de Caijou Group, benadrukte de uniekheid van deze badkuip, die zowel aards als kosmisch energie heeft opgeslagen gedurende meer dan honderd miljoen jaar. De oude Chinese, Egyptische en Arabische beschavingen waren zich reeds bewust van de helende vermogens van deze bijzondere steen.

Dit was de eerste wereldwijde verkoop van de Caijou Group, en deze vond plaats in Dubai, tijdens een evenement dat 300 exposanten uit 27 verschillende landen samenbracht. Het Dubai International Convention and Exhibition Centre diende als het perfecte podium voor deze ongekende verkoop.

De Grand Queen edelsteenbadkuip overtreft zelfs de kristallen badkuip van €1,26 miljoen die Tamara Ecclestone onlangs in haar badkamer liet installeren. Zelfs de met Swarovski-kristallen versierde badkuipen komen niet in de buurt van deze edelsteenbadkuip. Met deze primeur maakt de Caijou Group een sterke entree op de wereldwijde luxemarkt.

Het vermelden waard is ook dat de 16e Internationale Sieradenweek niet alleen een platform was voor opvallende verkopen, maar ook een competitieplek voor 25 landen die streden om prestigieuze prijzen in de sieradenindustrie. Het feit dat de Grand Queen badkuip het hoogtepunt van de tentoonstelling was, getuigt van de onmiskenbare originaliteit en luxe die het vertegenwoordigt.

Daarnaast is de Caijou Group uitzonderlijk blij met de respons op hun eerste wereldwijde verkoop, wat suggereert dat de markt openstaat voor dergelijke vernieuwende en luxe producten. Het succes van deze verkoop zou de Caijou Group kunnen aanzetten om nog meer opvallende stukken te ontwikkelen, waardoor we in de toekomst mogelijk nog meer unieke en extravagant luxueuze producten kunnen verwachten.

Internationale Sieradenweek Dubai

De Internationale Sieradenweek in Dubai is een prestigieus evenement dat een wereldwijde aantrekkingskracht heeft voor zowel vakmensen uit de industrie als liefhebbers van juwelen en edelstenen. Dit jaarlijks terugkerend evenement presenteert een breed scala aan exclusieve, luxe en innovatieve juwelen en sieraden uit verschillende landen.

Tijdens de beurs, die plaatsvindt in het Dubai International Convention and Exhibition Centre, tonen meer dan 300 exposanten uit 27 verschillende landen hun meest verfijnde en unieke creaties. Bezoekers en kopers hebben de mogelijkheid om zowel traditionele als moderne ontwerpen te bewonderen en aan te schaffen.

De Internationale Sieradenweek in Dubai is meer dan alleen een handelsbeurs. Het is een plek waar vakmanschap, creativiteit en luxe samenkomen. De beurs is een broedplaats voor nieuwe trends en innovaties op het gebied van juwelenontwerp en -productie. Daarnaast biedt het evenement ook een platform voor het uitwisselen van ideeën, het leggen van nieuwe contacten en het aangaan van lucratieve zakelijke deals.

De show is ook beroemd om zijn premières en onthullingen van unieke stukken. Een van de meest opvallende onthullingen was die van de eerste genezende edelsteenbadkuip ter wereld, de Grand Queen, die werd verkocht voor €1,47 miljoen.

De Internationale Sieradenweek in Dubai is een must-visit evenement voor iedereen die geïnteresseerd is in de fascinerende wereld van juwelen en edelstenen. Het is een plek waar de pracht en praal van sieraden echt tot leven komt.

Over de Caijou Group

De Caijou Group is een toonaangevend bedrijf in de wereld van luxegoederen en onderscheidt zich door het gebruik van genezende edelstenen in hun creaties. Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd door zijn innovatieve benadering van luxe artikelen, waarbij het traditionele vakmanschap combineert met moderne technieken.

Een van de meest opmerkelijke producten van de Caijou Group is hun unieke edelsteenbadkuip, 'Le Grand Queen'. Deze badkuip, die de wereldpremière beleefde tijdens de Internationale Sieradenweek in Dubai, is de eerste in zijn soort en wordt gekenmerkt door het gebruik van Caijou-edelstenen - een van de sterkste genezende stenen ter wereld.

De Caijou Group is niet alleen bekend om zijn luxeproducten, maar ook om zijn toewijding aan kwaliteit en detail. Hun producten zijn niet alleen functioneel, maar worden ook gewaardeerd om hun esthetische schoonheid en unieke ontwerpen.

Hoewel de groep wereldwijd bekend is, blijft het zijn eerste succesvolle verkoop op de Internationale Sieradenweek in Dubai vieren, een bevestiging van hun innovatieve aanpak en unieke positie binnen de luxegoederenmarkt. De Caijou Group blijft zich inzetten voor het creëren van uitzonderlijke stukken die luxe, vakmanschap en het unieke genezende vermogen van hun kenmerkende edelstenen combineren.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...