Ginza Tanaka ontwerpt de duurste kerstboom

Hoewel velen van ons zelfs kersttradities zijn vergeten, worden we nu uitgenodigd om er opnieuw op af te stemmen, door middel van prachtige decoraties en vakantiespecialiteiten. De actrice Olivia Wilde onthult bijvoorbeeld de ster die bovenop de Rockefeller Center-kerstboom zal worden gemonteerd, gemaakt van Swarovski-kristallen, terwijl de Japanse juwelenmaker Ginza Tanaka een kerstboom van goud ontwierp, die ongeveer €1.95 miljoen waard is.
De gouden kerstboom weegt ongeveer 12 kg, is gemaakt van massief goud en is ongeveer 2,4 meter hoog. De boom bestaat uit puur gouden hartvormige ornamenten, linten en is versierd met borden gemaakt van hetzelfde metaal. De maker heeft het tot 25 december tentoongesteld in Tokio, in de Ginza-winkel. Als het niet de meest prachtige kerstboom ter wereld is, dan is het zeker het meest waardevolle ding dat door de maker is ondertekend. Het is echter niet Ginza's eerste; in 2006 was haar vorige gouden kerstboom €850.000 waard.

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...