Betoverende kerstbomen - Swarovski-ster en gouden pronkstuk

In de feestelijke geest van Kerstmis brengen bekende persoonlijkheden en juwelenmakers prachtige en kostbare kerstbomen naar voren. Actrice Olivia Wilde onthult een schitterende Swarovski-ster voor de iconische Rockefeller Center-kerstboom. Ondertussen heeft de Japanse juwelenmaker Ginza Tanaka een waardevolle kerstboom van massief goud ontworpen, ter waarde van ongeveer $1.95 miljoen.

De gouden kerstboom, met een gewicht van ongeveer 12 kg en een hoogte van 2,4 meter, straalt met hartvormige ornamenten en linten, allemaal gemaakt van puur goud. Deze prachtige creatie wordt tentoongesteld in Tokio, in de Ginza-winkel, als een buitengewoon pronkstuk dat de feestvreugde verhoogt.

Deze betoverende kerstbomen, inclusief Ginza Tanaka's eerdere gouden kerstboom van $850.000, zijn ware kunstwerken die de kerstsfeer tot leven brengen en bewondering oproepen voor hun ongeëvenaarde schoonheid en waarde.

Kerstverlichting is een essentieel onderdeel van de feestelijke sfeer, en elk jaar worden we betoverd door nieuwe en adembenemende creaties. Van kleurrijke lichtshows tot verbluffende displays, deze decoraties brengen de magie van Kerstmis tot leven.

Een opvallend hoogtepunt is de Swarovski-ster die pronkt bovenop de iconische kerstboom in het Rockefeller Center. Gemaakt van sprankelende kristallen, straalt deze ster een betoverende pracht uit en is het een symbool van vakantieglamour.

Een andere opmerkelijke creatie is de gouden kerstboom van Ginza Tanaka, een waar kunstwerk van massief goud. Deze kostbare boom, versierd met hartvormige ornamenten en linten, straalt een aura van luxe en exclusiviteit uit.

Of het nu gaat om fonkelende lichtjes in straten en tuinen, adembenemende kerstboomversieringen of betoverende lichtshows, de feestelijke kerstverlichting brengt vreugde en verwondering bij mensen over de hele wereld.

Stap in de betoverende wereld van feestelijke kerstverlichting en laat je onderdompelen in de magie van het seizoen.

Over Ginza Tanaka

Ginza Tanaka is een gerenommeerde juwelier uit Japan, die bekend staat om zijn vakmanschap en exclusieve creaties. Het merk heeft een lange geschiedenis en wordt wereldwijd erkend voor zijn buitengewone ontwerpen en gebruik van waardevolle materialen.

Ginza Tanaka staat vooral bekend om zijn opmerkelijke gouden creaties. Het merk heeft talloze prachtige juwelen en kunstwerken vervaardigd, waarbij massief goud wordt gebruikt om unieke en verbluffende stukken te creëren.

Een van de meest opvallende werken van Ginza Tanaka is de kostbare gouden kerstboom, een waar pronkstuk dat de aandacht trekt met zijn buitengewone schoonheid en waarde. Met een gewicht van ongeveer 12 kg en een hoogte van 2,4 meter is deze gouden kerstboom een meesterwerk van vakmanschap en luxe.

Ginza Tanaka's creaties worden gewaardeerd door verzamelaars en liefhebbers van exclusieve juwelen over de hele wereld. Het merk blijft innoveren en inspireren met zijn unieke ontwerpen en toewijding aan vakmanschap.

Met een erfenis van excellentie en artistieke flair blijft Ginza Tanaka een pionier in de wereld van juwelen en creëert het tijdloze stukken die de tand des tijds doorstaan.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...