Limited Edition Holland & Holland schaakspel in samenwerking met The Dalmore

Holland & Holland, een gerenommeerde Britse wapenmaker met een Royal Warrant, heeft een uniek schaakspel op de markt gebracht. Dit luxe schaakspel is gemaakt in samenwerking met de bekroonde Schotse whiskymaker, The Dalmore. In tegenstelling tot het gebruikelijke karakter van Holland & Holland, is dit schaakspel een verfijnde en rustige creatie.

Het schaakspel is geïnspireerd op de Constellation-collectie van The Dalmore, een reeks jaargangen geproduceerd in hun Highland-distilleerderij tussen 1964 en 1992. Elk van de 21 individuele releases wordt gepresenteerd in handgeblazen kristallen karaffen, die op hun beurt worden bewaard in een op maat gemaakte gelakte presentatiekast. De karaffen zijn prachtig gegraveerd met het embleem van The Dalmore: een zilveren hert.

De Holland & Holland schaakset bevat naast het bord en de stukken ook twee loodkristallen bekers, eveneens gegraveerd met het hert van The Dalmore. Dit zorgt voor een harmonieus geheel en een uitzonderlijke esthetiek.

Vanaf 17 oktober is de exclusieve Holland & Holland schaakset verkrijgbaar bij Harrods in Londen. Deze beperkte oplage is een unieke kans voor schaakliefhebbers en whiskyliefhebbers om een stukje vakmanschap en luxe in handen te krijgen.

Met dit bijzondere schaakspel heeft Holland & Holland zich opnieuw bewezen als een merk dat niet alleen bekend staat om zijn wapens, maar ook om zijn verfijnde en exclusieve creaties.

Het Holland & Holland schaakspel in samenwerking met The Dalmore is een ware viering van vakmanschap en luxe. Deze exclusieve schaakset, nu verkrijgbaar bij Harrods in Londen, is een eerbetoon aan de buitengewone creativiteit van beide merken.

Het schaakspel is geïnspireerd op The Dalmore'slegendarische Constellation-collectie, die bestaat uit zeldzame jaargangen single malt whisky geproduceerd tussen 1964 en 1992. Elk van de 21 individuele releases wordt gepresenteerd in met de hand geblazen kristallen karaffen, die elegant worden gehuisvest in een op maat gemaakte gelakte presentatiekast. De karaffen zijn met zorg gegraveerd met het herkenbare zilveren hert-embleem van The Dalmore.

De Holland & Holland schaakset, naast het prachtige bord en de stukken, bevat ook twee loodkristallen bekers, eveneens met de gracieuze gravure van het hert. Dit alles komt samen om een verfijnde en harmonieuze esthetiek te creëren.

Voor schaakliefhebbers en verzamelaars van unieke stukken is deze beperkte oplage van het Holland & Holland schaakspel een waardevolle aanwinst. Het getuigt van de ongeëvenaarde aandacht voor detail en het streven naar perfectie dat beide merken kenmerkt.

Met deze samenwerking hebben Holland & Holland en The Dalmore opnieuw bewezen dat ze synoniem staan voor exclusiviteit, verfijning en vakmanschap. Het schaakspel is een tijdloos meesterwerk dat een blijvende indruk zal achterlaten op iedereen die het in handen krijgt.

  • Het Holland & Holland schaakspel in samenwerking met The Dalmore is een exclusieve en beperkte collectie.
  • De schaakset is geïnspireerd op The Dalmore'sConstellation-collectie, bestaande uit zeldzame jaargangen single malt whisky geproduceerd tussen 1964 en 1992.
  • De collectie bestaat uit een prachtig schaakbord en bijpassende schaakstukken, evenals twee loodkristallen bekers.
  • Elk schaakstuk is met zorg vervaardigd met aandacht voor detail en vakmanschap.
  • De schaakstukken zijn prachtig gegraveerd en vertegenwoordigen de elegantie van The Dalmore en Holland & Holland.
  • Het schaakbord is vakkundig ontworpen en vormt een prachtig decoratief stuk op zichzelf.
  • De twee loodkristallen bekers zijn ook gegraveerd met het embleem van The Dalmore.
  • De schaakset wordt gepresenteerd in een op maat gemaakte gelakte presentatiekast.
  • De karaffen, waarin de jaargangen van The Dalmore whisky zijn gehuisvest, zijn met de hand geblazen en versterken de exclusiviteit van de collectie.
  • Het gehele schaakspel straalt luxe en verfijning uit en is een ware blikvanger voor elke schaakliefhebber en verzamelaar.
  • Het Holland & Holland schaakspel in samenwerking met The Dalmore is vanaf 17 oktober verkrijgbaar bij Harrods in Londen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...