Zero Fireplace - Een unieke ronde buitenhaard voor warme en gezellige bijeenkomsten

Ak47, de Italiaanse ontwerpstudio, koos bewust voor die naam om zowel naamsbekendheid als een provocerende aantrekkingskracht te creëren. Echter, de daadwerkelijke producten die ze maken, staan mijlenver af van hun naamgenoot, het legendarische aanvalsgeweer. Een voorbeeld hiervan is de unieke Zero Fireplace.

Zoals de naam al aangeeft, is de Zero Fireplace een ronde buitenhaard die perfect is voor kleine sociale bijeenkomsten. Het wordt geleverd als een kant-en-klare set en bestaat uit verschillende elementen. De verbrandingskamer is bedekt met een schijf die dienst doet als wateropvang en voorkomt dat as zich verspreidt. Daarnaast bevat de set een grill en biedt het veel opslagruimte voor brandhout.

De Zero Fireplace heeft een gewicht van ongeveer 320 kg, wat overeenkomt met iets meer dan 700 lbs. Ondanks het stevige gewicht is de haard modulair opgebouwd, waardoor eenvoudige montage en flexibel gebruik mogelijk zijn. Zo kan de haard eenvoudig verplaatst worden naar de gewenste locatie.

Laat het vuur van de Ak47 Zero Fireplace een warme en comfortabele sfeer creëren en levendige gesprekken met vrienden of familie op gang brengen. Deze unieke buitenhaard combineert functionaliteit met een aantrekkelijk design en voegt een vleugje stijl toe aan elke buitenruimte. Geniet van de warmte en gezelligheid die deze haard biedt tijdens gezellige avonden in de buitenlucht.

Naast de Zero Fireplace heeft Ak47 nog andere opmerkelijke producten die perfect passen bij buitenruimtes en zorgen voor een unieke sfeer. Een van deze producten is de Zen Outdoor Shower, een minimalistische buitendouche die een gevoel van rust en ontspanning brengt. De Zen Shower is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal en teakhout, en is ontworpen om naadloos op te gaan in de natuurlijke omgeving. Met een regendouche en een handdouche biedt het de perfecte verfrissing op warme zomerdagen.

Een ander opvallend product is de Ercole Fire Pit, een imposante vuurschaal die dienst doet als een centraal punt voor warmte en gezelligheid. Met zijn robuuste design en stevige constructie is de Ercole Fire Pit ideaal voor het creëren van een knusse sfeer in de tuin of op het terras. Het biedt voldoende ruimte om houtblokken te plaatsen en het vuur te laten branden, waardoor een warme ambiance ontstaat tijdens koelere avonden.

Daarnaast heeft Ak47 ook innovatieve opbergsystemen voor brandhout, zoals de Mangiafuoco Wood Storage en de Discolo Wood Rack. Deze opbergoplossingen zijn niet alleen functioneel, maar dienen ook als decoratieve elementen in de buitenruimte. Ze zorgen voor een nette en georganiseerde plaats om brandhout op te slaan, terwijl ze tegelijkertijd een visueel statement maken.

De producten van Ak47 combineren functionaliteit, esthetiek en vakmanschap. Elk item is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en hoogwaardige materialen. Of het nu gaat om het creëren van een warme vuurervaring, het genieten van verfrissing onder de buitendouche of het organiseren van brandhout, Ak47 biedt unieke oplossingen die zowel praktisch als stijlvol zijn.

 • Zero Fireplace:

  • Een ronde buitenhaard, perfect voor kleine sociale bijeenkomsten.
  • Wordt geleverd als kant-en-klare set.
  • Verbrandingskamer bedekt met een schijf die water opvangt en as verspreiding voorkomt.
  • Inclusief grill en veel opslagruimte voor brandhout.
  • Modulaire opbouw voor eenvoudige montage en flexibel gebruik.
  • Gewicht van ongeveer 320 kg (iets meer dan 700 lbs).
 • Zen Outdoor Shower:

  • Minimalistische buitendouche voor een gevoel van rust en ontspanning.
  • Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal en teakhout.
  • Regendouche en handdouche voor verfrissing op warme zomerdagen.
  • Ontworpen om naadloos op te gaan in de natuurlijke omgeving.
 • Ercole Fire Pit:

  • Imposante vuurschaal als centraal punt voor warmte en gezelligheid.
  • Robuust design en stevige constructie.
  • Ideaal voor het creëren van een knusse sfeer in de tuin of op het terras.
  • Voldoende ruimte voor houtblokken en een langdurig vuur.
 • Mangiafuoco Wood Storage:

  • Innovatief opbergsysteem voor brandhout.
  • Functioneel en decoratief element voor de buitenruimte.
  • Biedt een nette en georganiseerde opslagplaats voor brandhout.
 • Discolo Wood Rack:

  • Stijlvol opbergsysteem voor brandhout.
  • Praktische en decoratieve toevoeging aan de buitenruimte.
  • Houdt het brandhout georganiseerd en binnen handbereik.


Elk product van Ak47 is zorgvuldig ontworpen met aandacht voor functionaliteit, esthetiek en vakmanschap. De collectie omvat een scala aan buitenhaarden, buitendouches en opbergsystemen voor brandhout. Deze unieke stukken voegen niet alleen een warme en gezellige sfeer toe aan de buitenruimte, maar dienen ook als prachtige designelementen. Met Ak47 kun je genieten van de schoonheid van het buitenleven met functionele en stijlvolle producten.

Over Ak47

Ak47 is een Italiaanse ontwerpstudio die bekend staat om zijn unieke en innovatieve producten voor buitenruimtes. Het bedrijf heeft bewust gekozen voor de naam Ak47 om zowel naamsbekendheid als een provocerende aantrekkingskracht te creëren. Hoewel de naam doet denken aan het legendarische aanvalsgeweer, staan de werkelijke producten van Ak47 mijlenver af van deze associatie.

De ontwerpen van Ak47 zijn gebaseerd op functionaliteit, esthetiek en vakmanschap. Het doel is om producten te creëren die de buitenruimte transformeren en een harmonieuze verbinding tussen mens en natuur tot stand brengen.

Een van de opvallende kenmerken van Ak47-producten is het gebruik van hoogwaardige materialen. Ze maken gebruik van duurzaam roestvrij staal, teakhout en andere kwalitatieve materialen die bestand zijn tegen de elementen. Dit zorgt ervoor dat de producten lang meegaan en bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden.

De collectie van Ak47 omvat een scala aan producten die de buitenruimte verrijken. Naast buitenhaarden, buitendouches en opbergsystemen voor brandhout, biedt Ak47 ook verschillende accessoires en meubelstukken die perfect passen bij de algehele esthetiek en functionaliteit van hun ontwerpen.

Wat Ak47 onderscheidt, is hun benadering van modulariteit en eenvoudige montage. Veel van hun producten zijn modulair opgebouwd, waardoor ze flexibel en aanpasbaar zijn aan verschillende buitenruimtes. Dit maakt het mogelijk om de producten eenvoudig te monteren, te verplaatsen en aan te passen aan specifieke behoeften en voorkeuren.

Met hun innovatieve ontwerpen en aandacht voor detail heeft Ak47 een prominente positie verworven in de wereld van buitenontwerp. De producten van Ak47 bieden niet alleen functionaliteit en duurzaamheid, maar ook een esthetisch plezier dat de buitenruimte transformeert in een oase van stijl en comfort.

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...