Mooi parelmoer bad van DesignLibero

Designstudio DesignLibero, gevestigd in Milaan, heeft een badkuip ontworpen die zowel stijlvol als opvallend is. Deze unieke creatie is geïnspireerd door parelmoer en heeft prachtige, strakke organische vormen die elke badkamer naar een hoger niveau tillen.

Deze badkuip is niet alleen een esthetisch hoogstandje, maar ook technisch indrukwekkend. Het is uitgerust met een aanraakinterface waarmee je de combinatie van verlichting, geluiden en aromatherapie kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. Er zijn vier voorgeprogrammeerde wellnessprogramma'sbeschikbaar (ontspanning, energie, entertainment, tropisch plezier), maar je kunt ook je eigen wellnessprogramma'ssamenstellen en opslaan naast de standaardopties.

Daarnaast is er een speciale ruimte in de badkuip waar je bloemen kunt planten, waardoor de omgeving nog verder wordt verfraaid en een vleugje natuur aan de ruimte toevoegt. Verborgen douches en kranen zorgen voor een zachte en naadloze uitstraling, wat perfect past bij dit elegante stuk.

Deze badkuip van DesignLibero biedt een luxe badervaring met een combinatie van verfijnd design, aanpasbare functies en aandacht voor detail. Het is een waar pronkstuk dat de badkamer transformeert en baden verandert in een buitengewone belevenis.

Daarnaast is het vermeldenswaardig dat de badkuip van DesignLibero is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en comfort garanderen. Het ontwerp is zorgvuldig doordacht om een optimale ergonomie te bieden, zodat je kunt genieten van een ontspannend bad zonder compromis op het gebied van comfort.

Bovendien is de badkuip voorzien van geavanceerde technologieën die het gebruiksgemak verhogen. Met de aanraakinterface kun je eenvoudig de gewenste instellingen aanpassen en de sfeer creëren die past bij jouw stemming en behoeften. Of je nu kiest voor een rustgevend bad met gedempte verlichting en kalmerende geluiden, of juist een verkwikkende ervaring met levendige kleuren en opwekkende muziek, de badkuip biedt een scala aan mogelijkheden om je badervaring aan te passen.

Daarnaast zorgt de toevoeging van de bloemenruimte voor een vleugje natuurlijke schoonheid en frisheid in de badkamer. Je kunt je favoriete bloemen of planten plaatsen en zo een oase van rust creëren tijdens het baden.

De badkuip van DesignLibero combineert elegantie, functionaliteit en innovatieve technologieën om een luxueuze badervaring te bieden. Het is een ware blikvanger in elke badkamer en nodigt uit tot ontspanning en verwennerij.

Over Designstudio DesignLibero

Designstudio DesignLibero is een gerenommeerd bedrijf gevestigd in Milaan, Italië, dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van unieke en innovatieve producten. Met een passie voor creativiteit en functionaliteit, heeft DesignLibero zich onderscheiden in de wereld van design.

Het team van getalenteerde ontwerpers bij DesignLibero staat bekend om hun vermogen om grenzen te verleggen en nieuwe perspectieven te bieden. Ze streven ernaar om esthetische schoonheid te combineren met praktische functionaliteit in al hun ontwerpen.

De studio heeft expertise op verschillende gebieden, waaronder interieurontwerp, productontwerp en conceptontwikkeling. Ze hebben samengewerkt met diverse klanten en hebben projecten gerealiseerd voor zowel particuliere als commerciële doeleinden.

DesignLibero streeft ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften en wensen van hun klanten. Ze hechten veel belang aan het begrijpen van de visie en het doel achter elk project, en werken nauw samen met hun klanten om unieke en gepersonaliseerde ontwerpen te creëren.

Met hun innovatieve benadering van design en oog voor detail, heeft Designstudio DesignLibero een sterke reputatie opgebouwd in de designwereld. Hun werken worden erkend en gewaardeerd voor hun esthetische waarde, functionaliteit en vakmanschap.

Of het nu gaat om het ontwerpen van een meubelstuk, een interieurconcept of een productlijn, DesignLibero staat bekend om hun vermogen om originele en inspirerende ontwerpen te creëren die een blijvende indruk achterlaten. Met hun passie voor design en streven naar excellentie, blijft Designstudio DesignLibero de grenzen verleggen en nieuwe standaarden stellen in de wereld van design.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...