Dit is de Limited Edition Tiffany Blue Basketball om de NBA All-Star Weekend te vieren

Met NBA All-Star Weekend om de hoek, werken Tiffany & Co. en de beroemde kunstenaar Daniel Arsham opnieuw samen om een meeslepende pop-up te organiseren naast de Cleveland Cavaliers in de StockX Factory. Om het komende weekend te vieren, onthullen Tiffany & Co. en Arsham vrijdag 18 februari het limited edition Tiffany blue Wilson basketbal. Het exclusieve Tiffany & Co. x Daniel Arsham x Wilson basketbal is voorzien van Daniel Arsham'sTiffany & Co. samenwerkingslogo en het Wilson-logo, samen met een reliëfpatroon met het kenmerkende 'A' -monogram van Arsham Studio en het Cavaliers 'C' -insignes. Het is verkrijgbaar in beperkte kwaliteiten in de Cavs Stockroom, een interactieve winkelruimte die €575 kost.

Deze nieuwe installatie is niet alleen ontworpen door Arsham, maar het is ook een thuiskomst omdat Cleveland zijn geboorteplaats is. De exclusieve Tiffany & Co. x Arsham Studio-ervaring fuseert de basketbalsport met hoge sieraden en viert het NBA All-Star Weekend, de Cleveland Cavaliers en Tiffany'serfenis in de branche.

Tiffany'sis al meer dan 160 jaar een integraal onderdeel van het maken van sporttrofeeën, waaronder de iconische Larry O'Brien Championship Trophy die de Cavaliers wonnen tijdens de NBA Finals 2016, die tijdens de installatie te zien zal zijn. 'Tiffany & Co. creëert al tientallen jaren de Larry O'Brien-trofee voor de NBA. Het verband tussen basketbal en Tiffany & Co. is duidelijk en goed ingeburgerd.

Als Creative Director van de Cavs - dat is mijn geboortestadsteam als Cleveland - is het bijzonder om samen te werken met het team en Tiffany & Co., en om dit jaar de All-Star-wedstrijd in Cleveland te hebben', zegt Daniel Arsham. Tijdens de meeslepende ervaring kunnen gasten hoepels schieten op het speciale halve veld met het Tiffany & Co. x Arsham Studio-logo, dat zich afspeelt tegen een eigentijdse spiegelmuur met een display van basketballen in beperkte oplage ontworpen door Daniel Arsham en gemaakt in samenwerking met Wilson. Gasten kunnen ook het hele weekend een reeks paneldiscussies, workshops en bijeenkomsten en begroeten bijwonen die door StockX worden georganiseerd.

Pop-Up

De pop-up ervaring is een eerbetoon aan de samenwerking tussen Tiffany & Co. en Daniel Arsham, die eerder al samenwerkten aan andere projecten, waaronder de restauratie van het iconische façade van de Fifth Avenue Flagship Store van Tiffany & Co. in New York. De StockX Factory, waar de pop-up zich bevindt, is een nieuw winkelconcept waarin merken en retailers hun producten kunnen presenteren in een interactieve en inspirerende omgeving.

Naast de limited edition Tiffany blue Wilson basketbal en de display van limited edition basketballen ontworpen door Daniel Arsham in samenwerking met Wilson, omvat de ervaring ook een exclusieve Tiffany & Co. x Arsham Studio merchandise collectie, waaronder t-shirts, hoodies en caps met het Tiffany & Co. x Arsham Studio-logo.

De pop-up ervaring zal tot en met zondag 20 februari geopend zijn en biedt basketbalfans en liefhebbers van high-end sieraden een unieke en interactieve manier om het NBA All-Star Weekend te vieren.

De ervaring is niet alleen gericht op basketbalfans en liefhebbers van high-end sieraden, maar ook op kunstliefhebbers. Daniel Arsham, bekend om zijn werk als hedendaagse kunstenaar, heeft de pop-up ervaring ontworpen om zowel de sport als de kunstwereld te integreren.

Naast de basketbalgerelateerde activiteiten en de merchandise collectie, biedt de pop-up ervaring ook een unieke kans om de kunstwerken van Daniel Arsham te bekijken. De installatie bevat diverse kunstwerken van Arsham, waaronder een Tiffany & Co. Safe, een Tiffany & Co. klok en diverse sculpturen van de kunstenaar.

StockX, de host van de pop-up ervaring, heeft ook een reeks paneldiscussies, workshops en meet-and-greet evenementen georganiseerd tijdens het NBA All-Star Weekend. Deze evenementen zijn gericht op verschillende onderwerpen, waaronder sport, mode, kunst en cultuur.

De Tiffany & Co. x Daniel Arsham pop-up ervaring biedt een unieke en meeslepende manier om het NBA All-Star Weekend te vieren en te genieten van zowel de sport als de kunstwereld.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...