Jacquemus brengt zijn 24 op 24 verkoopautomaat naar Milaan

Jacquemus is een bekend Frans modehuis dat bekend staat om zijn innovatieve en avant-gardistische ontwerpen. Het merk is opgericht door de ontwerper Simon Porte Jacquemus in 2009 en heeft sindsdien een aanzienlijke invloed gehad op de modewereld.

De ontwerper Jacquemus heeft aangekondigd dat het 24/24 retailconcept naar Milaan zal komen tijdens de modeweek. Dit concept, geïnspireerd door geautomatiseerde gemakswinkels, biedt shoppers belangrijke accessoires van het merk aan - inclusief tassen, emmerhoeden en sjaals - op elk moment van de dag of nacht. Het Milanese been van de pop-up store zal 'een nieuwe kleur en nieuwe producten' bevatten, maar verdere details zijn nog niet bekendgemaakt. De locatie zal naar verwachting nieuwsgierige menigten en streetstyle-wezens aantrekken. Deze aankondiging volgt op de lancering van de virale reclamecampagne van Jacquemus met de Puerto Ricaanse rapper en zanger Bad Bunny, evenals de reactie van de ontwerper op homofobe opmerkingen die hij ontving op Valentijnsdag.

Het 24/24 retailconcept van Jacquemus is ontworpen om te werken als een automaat en biedt shoppers op elk moment van de dag of nacht toegang tot belangrijke accessoires van het merk. Het concept werd voor het eerst gelanceerd in Parijs in december 2021 en zal nu debuteren in Milaan tijdens de modeweek. Het concept is gebaseerd op geautomatiseerde gemakswinkels en biedt shoppers een unieke en handige manier om toegang te krijgen tot de producten van het merk.

Jacquemus heeft de afgelopen tijd veel aandacht gekregen vanwege zijn virale reclamecampagne met de Puerto Ricaanse rapper en zanger Bad Bunny. De campagne toont Bad Bunny terwijl hij pronkt met zijn biceps in een roze minijurk met babyblauwe glijhakken of op een jetski rijdt met niets anders dan een roze reddingsvest. De campagne is een voorbeeld van de innovatieve en creatieve aanpak van Jacquemus als het gaat om het promoten van zijn merk.

De ontwerper heeft ook onlangs homofobe opmerkingen ontvangen op Valentijnsdag en heeft dit aangepakt op zijn Instagram-account. Hij ontving steun van onder andere modellen Bella Hadid en Vittoria Ceretti en filmmaker Xavier Dolan. Jacquemus heeft zich altijd uitgesproken over inclusiviteit en diversiteit in de mode-industrie en zijn reactie op deze homofobe opmerkingen toont zijn vastberadenheid om een positieve verandering te creëren in de mode-industrie.

Over Jacquemus

Jacquemus is een Frans modehuis dat is opgericht in 2009 door de ontwerper Simon Porte Jacquemus. Het merk is bekend om zijn minimalistische esthetiek en innovatieve ontwerpen, en heeft in de loop der jaren een sterke positie verworven in de modewereld.

Het merk is vooral bekend geworden vanwege zijn vernieuwende ontwerpen en onconventionele aanpak als het gaat om mode en branding. De ontwerpen van Jacquemus zijn minimalistisch en hebben vaak een speelse en jeugdige uitstraling. Het merk heeft ook samengewerkt met verschillende bekende merken en artiesten, waaronder Nike en Miley Cyrus.

Jacquemus heeft zich ook uitgesproken over inclusiviteit en diversiteit in de mode-industrie en heeft een aantal initiatieven gelanceerd om deze boodschap te ondersteunen. Het merk heeft bijvoorbeeld modellen van verschillende achtergronden en lichaamstypes gebruikt in zijn campagnes en shows.

24/24 retailconcept van Jacquemus

Het 24/24 retailconcept van Jacquemus is een innovatief initiatief van het modehuis dat is ontworpen om te werken als een automaat en shoppers op elk moment van de dag of nacht toegang te geven tot belangrijke accessoires van het merk. Het concept is geïnspireerd op geautomatiseerde gemakswinkels en biedt shoppers een unieke en handige manier om toegang te krijgen tot de producten van het merk.

Het 24/24 retailconcept van Jacquemus werd voor het eerst geïntroduceerd in december 2021 in Parijs en heeft sindsdien veel aandacht gekregen vanwege zijn innovatieve aanpak. De pop-up store is ontworpen als een geautomatiseerde machine die shoppers in staat stelt om belangrijke accessoires van het merk te kopen, zoals tassen, emmerhoeden en sjaals, op elk moment van de dag of nacht.

Het retailconcept is bedoeld om shoppers een handige en gemakkelijke manier te bieden om toegang te krijgen tot de producten van Jacquemus, vooral wanneer ze onderweg zijn of als de reguliere winkels van het merk niet open zijn. Het 24/24 retailconcept van Jacquemus is ontworpen om te werken als een automaat en biedt shoppers de mogelijkheid om te betalen met creditcard of contant geld.

Het 24/24 retailconcept van Jacquemus is een voorbeeld van de innovatieve en unieke benadering van het merk als het gaat om mode en branding. Het concept biedt shoppers een handige en gemakkelijke manier om toegang te krijgen tot de producten van het merk en biedt tegelijkertijd een unieke winkelervaring.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...