Dior-winkels wereldwijd verlicht met poëzie ter ere van de Dior Cruise 2022 collectie

Ter ere van de Dior Cruise 2022-collectie ontworpen door Maria Grazia Chiuri, worden Dior-winkels over de hele wereld getransformeerd tot een magisch winterwonderland. Sprankelende installaties, op maat ontworpen voor elke locatie, verlichten de winkels en verwelkomen bezoekers in een poëtische sfeer.

De kerststerren, doorspekt met arabesken en gesublimeerd met gouden accenten, zijn het resultaat van virtuoze savoir-faire en vormen samen een sterrenbeeld met de sterren bezaaide Dior-adressen over de hele wereld. De sterren zorgen voor een magische sfeer en de decoraties zijn geïnspireerd op de Griekse natuur en bevolkt door dieren zoals herten en vossen.

Delicate handgetekende schetsen worden tentoongesteld op de muren van de winkels en weerspiegelen ongeëvenaard vakmanschap. Daarnaast sieren witte rozen de etalages van de mannenwereld, waar de handtekening van Kim Jones te zien is.

Deze betoverende scenografieën en decoraties zijn een ode aan de schoonheid van dromen en de opgeschorte momenten van de winter. Christian Dior, de oprichter van een van 's werelds beste modehuizen, Christian Dior SE, zou zeker trots zijn op deze viering van vakmanschap en schoonheid.

De decoraties in de Dior-winkels variëren van locatie tot locatie, maar hebben allemaal een magische en poëtische sfeer. Sommige boetieks zijn ingericht met kerststerren die versierd zijn met arabesken en gouden accenten, terwijl andere geïnspireerd zijn op de Griekse natuur of bevolkt worden door dieren zoals herten en vossen. Een hoogtepunt van de decoraties is de twaalf meter hoge ster die schijnt over de Dior-winkel op Avenue des Champs Elysées 127 in Parijs, die bezaaid is met gouden accenten en een prachtig middelpunt vormt voor de feestelijke sfeer.

De delicate handgetekende schetsen die op de muren worden tentoongesteld, zijn een eerbetoon aan het ongeëvenaarde vakmanschap van Dior. Ook de mannenwereld van Dior wordt niet vergeten, met etalages die de handtekening van ontwerper Kim Jones uitdragen en elegante witte rozen die tussen de kledingstukken bloeien.

De decoraties die worden gebruikt in de Dior-winkels om de magie van de Dior Cruise 2022-collectie te vieren:

  • Kerststerren doorspekt met arabesken en gesublimeerd met gouden accenten.
  • Decoraties geïnspireerd op de Griekse natuur.
  • Decoraties met herten en vossen.
  • Handgetekende schetsen tentoongesteld op muren.
  • Witte rozen die sierlijk bloeien tussen de etalages van de mannenwereld die de handtekening van Kim Jones uitdragen.


Er zijn ook decoraties geïnspireerd op de Griekse natuur, met bloemen en bladeren in groene en gouden tinten. Andere boetieks hebben decoraties met een dierenthema, zoals herten en vossen, die zijn geïnspireerd op de natuur en de dieren die voorkomen in de regio's waar de boetieks zich bevinden.

Deze magische sfeer is niet beperkt tot de etalages, maar gaat ook door in de winkels zelf, waar bezoekers worden ondergedompeld in een feestelijke en dromerige sfeer. Witte rozen worden elegant tentoongesteld tussen de etalages van de herenafdeling, waar de handtekening van Kim Jones te vinden is. Handgetekende schetsen, die ongeëvenaard vakmanschap weerspiegelen, worden ook tentoongesteld op de muren van de boetieks.

Deze prachtige decoraties en installaties weerspiegelen de schoonheid van dromen en de opgeschorte momenten van de winter en vieren de magie van de Dior Cruise 2022-collectie, ontworpen door Maria Grazia Chiuri. Christian Dior's modehuis is uitgegroeid tot een wereldberoemd merk, met boetieks over de hele wereld en een iconische status in de modewereld. Met deze feestelijke decoraties blijft Dior zijn klanten betoveren en inspireren met de schoonheid van zijn mode en vakmanschap.

De Dior-winkels over de hele wereld worden omgetoverd tot betoverende kerstlandschappen met op maat gemaakte installaties en decoraties die zijn ontworpen om de magie van de Dior Cruise 2022-collectie te vieren. Het is een ode aan de schoonheid van dromen en de opgeschorte momenten van de winter.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...