Van Cleef & Arpels opent nieuwe boetiek in Taiwan met enigste theesalon

Van Cleef & Arpels opent zijn eerste vlaggenschipboetiek in Taiwan en lanceert daarmee ook de enige 'Theesalon' ter wereld. De nieuwe boetiek, gelegen in Breeze Xinyi, is ontworpen met behoud van de iconische decoratieve stijl van het Maison en kenmerkt zich door een rustige en serene zwart-warme matte goud-stijl. De boetiek is ingericht met kostbare materialen en zachte lijnen die een poëtische sfeer creëren die de natuur eert en die de verschillende kamers verbindt. De ruimte wordt gekenmerkt door sierlijke bloempatronen en er is aandacht besteed aan talloze details.

Van Cleef & Arpels, opgericht in 1906 in Parijs, is bekend om zijn juwelen met verhalen, innovatief design en vakmanschap en is populair bij koninklijke families, dames en beroemdheden over de hele wereld. Tegenwoordig blijft het Maison zich richten op kwaliteit, vakmanschap en poëtische ontwerpen, zoals te zien is in de nieuwe boetiek in Taiwan.

De boetiek in Breeze Xinyi is de eerste van Van Cleef & Arpels in Taiwan die als vlaggenschipwinkel fungeert, terwijl er momenteel vier boetieks van het merk zijn verspreid over het land. De boetiek werd geopend op 15 november 2021 en biedt een unieke en exclusieve winkelervaring met de enige 'Theesalon' ter wereld.

Na de renovatie van de boetieks in Taipei 101 Shopping Mall en Top City in Taichung in 2019, werd de boetiek op de eerste verdieping van het Far Eastern Fuxin Sogo warenhuis eind augustus 2021 verplaatst naar de beste locatie op de tweede verdieping, met een gloednieuwe look.

De boetiek is ontworpen met respect voor de iconische stijl van Van Cleef & Arpels, waarbij het gebruik van kostbare materialen en zachte lijnen een poëtische sfeer creëert als eerbetoon aan de natuur. De boetiek bevat ook verschillende kamers die door levendige en sierlijke bloempatronen met elkaar zijn verbonden. Dit alles draagt bij aan de unieke ervaring die gasten krijgen bij het betreden van de boetiek.

Van Cleef & Arpels is een wereldberoemd juwelenmerk dat in 1906 in Parijs werd opgericht. Het merk heeft een lange geschiedenis van het maken van sieraden met verhalen en heeft in de loop der jaren vele koninklijke families, dames en beroemdheden als klanten gehad. Het Maison blijft innoveren in design en vakmanschap, en blijft uitstekende kwaliteit en poëtische ontwerpen creëren die over de hele wereld worden vertegenwoordigd.

In Taiwan heeft Van Cleef & Arpels momenteel vier boetieks, waaronder de nieuwe vlaggenschipboetiek bij Breeze Xinyi. De boetiek is niet alleen ontworpen als een ruimte om de juwelen van het Maison te presenteren, maar ook om de gasten een unieke en betoverende ervaring te bieden. De toevoeging van een 'Theesalon' maakt dit mogelijk, wat een primeur is voor een Van Cleef & Arpels-boetiek wereldwijd.

Hun iconische ontwerpen en verhalen achter de creaties zijn de kern van de boetiekervaring, en deze traditie wordt voortgezet in de nieuwe boetiek bij Breeze Xinyi. De boetiek biedt naast sieraden ook een breed scala aan horloges en parfums. Het Maison presenteert ook de nieuwe 'Lucky' collectie, geïnspireerd door de gelukssymbolen die door de eeuwen heen zijn gebruikt in de Chinese cultuur, zoals de lotus, draak, vlinder en feniks. De collectie bestaat uit kettingen, armbanden, ringen, oorbellen en horloges, allemaal met een elegante en tijdloze uitstraling.

Naast het aanbieden van hoogwaardige sieraden en horloges, is de boetiek ook een plek om te ontspannen en te genieten van thee in de exclusieve 'Theesalon', een primeur voor Van Cleef & Arpels-winkels wereldwijd. De salon biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van verfijnde thee-ervaringen en te ontspannen in een prachtige omgeving, omringd door de luxe decoratieve kunst van het Maison.

Over Breeze Xinyi

Breeze Xinyi is een winkelcentrum gelegen in de wijk Xinyi in Taipei, Taiwan. Het winkelcentrum heeft een oppervlakte van ongeveer 79.000 vierkante meter en telt zeven verdiepingen. Het biedt een breed scala aan winkels, restaurants en entertainment opties, waaronder een IMAX-bioscoop, een fitnessruimte en een speelhal. Breeze Xinyi is een populaire bestemming voor zowel toeristen als lokale bewoners van Taipei vanwege de locatie in het hart van het Xinyi District, een van de meest trendy en bruisende wijken van de stad.

Naast het nieuwe Van Cleef & Arpels boetiek heeft het winkelcentrum ook flagship stores van andere luxe merken zoals Chanel, Louis Vuitton, en Dior. Bovendien zijn er tal van populaire Taiwanese en internationale merken aanwezig, waaronder Uniqlo, Zara, H&M, en Muji. Het winkelcentrum heeft ook een food court op de zesde verdieping met een breed scala aan lokale en internationale gerechten.

Breeze Xinyi ligt op een gunstige locatie in Taipei, op loopafstand van het iconische Taipei 101-gebouw. Breeze Xinyi is gelegen aan de Songren Road en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het adres van Breeze Xinyi is: No. 68, Songren Road, Xinyi District, Taipei City, Taiwan 110. Hun website is: www.breezecenter.com en hun telefoonnummer is: +886 2 6600 8888.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...