Delvaux opent nieuwe boetiek in Tokio

Delvaux, het Belgische luxe lederwarenmerk, heeft een nieuwe boetiek geopend in Tokio, Japan. De flagshipstore is gevestigd in Omotesando Hills en is ontworpen met de kenmerkende stijl van Delvaux, gericht op vakmanschap, kwaliteit en elegantie. Het architectenbureau Vudafieri Saverino Partners heeft de nieuwe boetiek ontworpen, die een brug slaat tussen Brussel en Tokio, met traditionele elementen die zich mengen met hedendaagse interpretaties.

De boetiek biedt een unieke ervaring, net als een wandeling door de Belgische hoofdstad. Het interieur doet denken aan het centrum van de Grote Markt of een luxueus Maison de Maitre met Vlaamse gebogen wandkasten. Op de bovenste verdieping kunnen klanten genieten van het prachtige landschap boven Omotesando en zijn majestueuze bomen. De opvallende gevel herbergt een monumentale boomsculptuur, een eerbetoon aan Omotesando, geïnspireerd op de kenmerkende kroon van Delvaux. Het nieuwe vlaggenschip van Omotesando Hills biedt twee exclusieve stukken, de Brillant PM Leather-Wrapped Buckle Crispy Calf Mistral en de Tempête PM Leather-Wrapped Clasps Crispy Calf Mistral.

Delvaux heeft al een sterke aanwezigheid in Azië, met boetieks in Hong Kong, Singapore, China en Zuid-Korea. De nieuwe boetiek in Tokio is gevestigd in Ginza, een van de meest exclusieve winkelgebieden van Tokio, en zal op 4 maart 2023 de deuren openen. Met de opening van de nieuwe boetiek in Tokio zal Delvaux zijn positie in de regio versterken en zijn bekendheid onder Japanse consumenten vergroten.

Delvaux is opgericht in 1829 en is het oudste lederwarenmerk ter wereld. Het merk staat bekend om zijn hoge kwaliteit, luxe materialen en tijdloze ontwerpen, en heeft een sterke reputatie opgebouwd bij klanten over de hele wereld. Het is een favoriet van beroemdheden en stijliconen, waaronder koningin Mathilde van België, Lady Gaga en Beyoncé. Het merk heeft in de loop der jaren samengewerkt met verschillende kunstenaars en ontwerpers, waaronder René Magritte, de beroemde Belgische surrealistische kunstenaar.

Met de opening van de nieuwe boetiek in Tokio blijft Delvaux zijn wereldwijde aanwezigheid uitbreiden en zijn positie als een van 's werelds toonaangevende luxe lederwarenmerken versterken. Het merk blijft zich richten op vakmanschap, kwaliteit en elegantie, en biedt klanten over de hele wereld unieke en onderscheidende ontwerpen.

 

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...