De Guccificatie van Globe Trotter ziet er belachelijk geweldig uit

Er is momenteel een nieuw high-end modemerk dat de wereld van luxe bagage verovert, en dat is Gucci. Gucci heeft onlangs samengewerkt met Globe-Trotter, een van 'swerelds meest gevierde bagagemakers, om een op maat gemaakte collectie reisklare bagagestukken te creëren die je zeker zullen helpen een fashion statement te maken, waar je ook gaat.

Globe-Trotter is een Brits bedrijf dat bekend staat om hun uitstekende bagageartikelen, opgericht in 1897. Hun expertise op dit gebied wordt nu perfect aangevuld met het trendy Gucci-monogram. De speciale collectie bevat een elegante koffer die verkrijgbaar is in drie maten en twee kleuren, en een kleine beautycase die perfect is voor het dragen van al je make-up- en beautybenodigdheden.

De Globe Trotter-koffers zijn altijd al een genot om naar te kijken vanwege hun perfecte formaat en vorm, maar met de stijlvolle Gucci-touch vallen ze nog meer op. Het neutrale canvas met GG-print en bijpassende lederen bekleding vullen deze koffers op de best mogelijke manier aan. Hoewel het geen geheel nieuw idee is (denk aan Louis Vuitton), zijn deze items zeker een waardige investering.

De 'Guccificatie' van Globe Trotter is een samenwerking tussen het iconische modemerk Gucci en de Britse bagagefabrikant Globe Trotter. De collectie omvat koffers, reistassen en accessoires met het kenmerkende Gucci-logo en -patroon in combinatie met de kenmerkende Britse vakmanschap van Globe Trotter. Dit resulteert in een opvallende en unieke reiscollectie die de klassieke, tijdloze stijl van Globe Trotter combineert met de opvallende en kenmerkende Gucci-esthetiek.

De koffers en tassen zijn gemaakt van stevig en duurzaam materiaal, en zijn voorzien van Gucci'sbekende GG-logo in metallic, evenals leer in het groen-rood-groene Gucci-streepjespatroon. De Guccificatie van Globe Trotter is een geweldige manier om te reizen in stijl en met een unieke uitstraling. Het ontwerp is opvallend en kan sommige mensen misschien wat overdreven of ongebruikelijk vinden, maar voor degenen die van Gucci'sesthetiek houden en een liefde voor reizen hebben, is deze collectie een perfecte match.

De Globe Trotter x Gucci-bagage is verkrijgbaar in grote, middelgrote of handbagage, en in zwart of bruin, vanaf €2.980 voor handbagage, €3.890 voor middelgrote en €4.300 voor grote formaten. Het is dus tijd om een vlucht naar je volgende bestemming te boeken! Het is ook vermeldenswaardig dat de Guccificatie van Globe Trotter slechts een van de vele samenwerkingen is die Gucci heeft met andere merken en ontwerpers, en Globe Trotter blijft een icoon van stijl en kwaliteit.

Extra details over de Guccificatie van Globe Trotter:

  • De collectie bevat verschillende soorten bagage, waaronder trolleys, reistassen, koffers en accessoires zoals paspoorthouders en bagagelabels.
  • Het ontwerp van de Guccificatie van Globe Trotter is geïnspireerd op de jaren '70, een decennium dat bekend stond om zijn opvallende en expressieve mode.
  • Het vakmanschap van Globe Trotter wordt gecombineerd met de creativiteit van Gucci om een stijlvolle en duurzame reiscollectie te creëren. Elk item wordt met de hand gemaakt en afgewerkt met de kenmerkende details van beide merken.
  • De collectie is niet goedkoop, met prijzen die variëren van enkele honderden tot duizenden euro s. Het is dan ook bedoeld voor klanten die bereid zijn te investeren in een hoogwaardige, stijlvolle en opvallende reiscollectie.
  • De Guccificatie van Globe Trotter is slechts een van de vele samenwerkingen die Gucci heeft met andere merken en ontwerpers. Het merk staat bekend om zijn creatieve en onconventionele samenwerkingen die resulteren in unieke en opvallende producten.
  • Globe Trotter is opgericht in 1897 en staat bekend om zijn Britse vakmanschap en het gebruik van duurzame materialen. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis van het produceren van hoogwaardige en duurzame reisaccessoires en blijft een icoon van stijl en kwaliteit.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...