Louis Vuitton Horizon Soft Rolling-bagage innoveert en maakt indruk op iedereen

Louis Vuitton tilt met hun nieuwste collectie rollende bagage de lat weer hoger. Na de eerste lijn harde koffers, ontwierp Louis Vuitton samen met de beroemde Marc Newson de Horizon Soft-koffers. Elk onderdeel van deze stijlvolle koffers is volledig nieuw en opnieuw ontworpen, en ze zijn lichtgewicht en uiterst praktisch in alle opzichten dankzij de nieuwe technologieën die werden gebruikt tijdens het ontwerp- en fabricageproces.

De buitenschaal van de op maat gemaakte bagagestukken is gemaakt van thermisch gevormd 3D-breisel met een dubbelzijdige jacquard. Dit breisel is gemaakt van technisch garen met thermisch smeltbare en elastische draden, waardoor het gladde stuk zeer stevig is. Het testen van deze bagagestukken was een zwaar en langdurig proces, maar leverde indrukwekkende resultaten op: het gewicht werd zoveel mogelijk verminderd en de binnenruimte werd gemaximaliseerd.

Het handbagage model weegt slechts 2,9 kg en heeft een grotere capaciteit. De uitschuifbare aluminium handgreep bevindt zich aan de buitenkant van de koffer om de stevigheid te vergroten en binnenruimte vrij te maken. Deze koffers hebben ook een TSA-goedgekeurd zip-pull lock-systeem met een driecijferige combinatie en kleine, stevige en efficiënte wieltjes die bijna geen geluid maken.

De Louis Vuitton Horizon Soft Rolling Luggage is verkrijgbaar in drie modellen: de Rolling Duffle 55 Knit 2 wielen, de Soft Trolley 55 Knit 4 wielen en de Rolling Duffle die in twee maten verkrijgbaar is. Het ontwerp van de Louis Vuitton Horizon Soft Rolling Luggage is minimalistisch en elegant, met het iconische LV-monogram subtiel in reliëf op het thermoformed knit materiaal. De koffers zijn voorzien van vier dubbele wielen die 360 graden draaien, waardoor ze gemakkelijk in elke richting te manoeuvreren zijn. Het telescopische handvat is ontworpen voor comfort en gebruiksgemak, en de bagage is ook voorzien van een TSA-goedgekeurd slot voor extra veiligheid.

Het is belangrijk om op te merken dat de Louis Vuitton Horizon Soft Rolling Luggage een luxe product is en de prijs hiervan dit weerspiegelt. Deze bagage is ontworpen voor klanten die bereid zijn te investeren in een hoogwaardige, stijlvolle koffer die jarenlang meegaat.

Hier nog enkele aanvullende details over de Louis Vuitton Horizon Soft Rolling Luggage:

  • De Horizon Soft-koffers zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren, en kunnen ook gepersonaliseerd worden met initialen of een gestempeld of gegraveerd label.
  • Het thermoformed knit materiaal waarvan de koffers zijn gemaakt, is duurzaam en bestand tegen water en vuil. Het is ook gemakkelijk te reinigen.
  • De Horizon Soft-koffers worden geleverd met een stofzak om ze te beschermen tijdens opslag en reizen.
  • De koffers zijn niet alleen functioneel en stijlvol, maar ook milieuvriendelijk. Louis Vuitton gebruikt duurzame materialen en productiemethoden, en werkt eraan om de ecologische voetafdruk van hun producten te verminderen.
  • Naast de Horizon Soft Rolling Luggage, biedt Louis Vuitton ook andere reisaccessoires aan, zoals toilettassen, reistassen en paspoorthouders.
  • Louis Vuitton is opgericht in 1854 en staat bekend om zijn hoogwaardige, luxueuze producten, waaronder mode, accessoires, parfums en horloges. Het merk heeft een lange geschiedenis van vakmanschap en innovatie en blijft een iconisch symbool van stijl en elegantie.


 

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...