Rimowa en Fendi werken samen voor een tweede aluminium cabinetrolley

Rimowa en Fendi hebben hun handen opnieuw in elkaar geslagen om een luxueuze aluminium cabinetrolley te creëren, nadat hun eerste samenwerking vorig jaar succesvol verliep. Deze vernieuwde versie van de Fendi-cabinetrolley, die al beschikbaar was met een chique zwart-gele webriem, zal nu ook verkrijgbaar zijn in een nieuwe blauwe en rode kleurstelling.

De trolley is gemaakt van Rimowa's duurzame aluminium en is voorzien van het iconische dubbele 'F' logo van Fendi. Het kenmerkende vakmanschap van Fendi is te zien in de cuoio romano lederen accenten op de boven- en zijkanten van de trolley. Het interieur van de koffer is even stijlvol, met zwarte voering en een verfijnd zwart-op-zwart reliëf 'FF' logo.

Maar er is nog meer! De nieuwe colorway wordt geleverd met een uniek accessoire in de vorm van een papieren vliegtuig, gemaakt van cuoio romano-leer en ontworpen voor jouw plezier.

Deze exclusieve aluminium trolley is geproduceerd in beperkte oplage en kan als cabine- of handbagage worden gebruikt. Je kunt deze bestellen via de online winkel van Fendi of bij geselecteerde Rimowa- en Fendi-retailers. Het is de perfecte metgezel voor jouw volgende reis en een absolute blikvanger op de luchthaven.

De eerste samenwerking tussen Rimowa en Fendi vond plaats in 2017 en was een limited edition aluminium koffer. Het succes van deze samenwerking heeft geleid tot de beslissing om opnieuw samen te werken aan een nieuw ontwerp.

De nieuwe aluminium cabinetrolley zal verkrijgbaar zijn in verschillende maten en wordt naar verwachting in de komende maanden uitgebracht. Prijzen en beschikbaarheid zijn nog niet bekendgemaakt.

Over Rimowa

Rimowa is een Duits merk dat gespecialiseerd is in het produceren van premium koffers en reisaccessoires. Het bedrijf werd opgericht in 1898 en begon als een fabrikant van houten koffers voordat het overstapte op het gebruik van aluminium in de jaren 30. Sindsdien heeft het bedrijf zich gericht op het ontwikkelen van duurzame, lichtgewicht en functionele bagage.

Rimowa staat bekend om zijn karakteristieke ontwerp met groeven in de harde buitenkant van de koffers en de kenmerkende hoekstukken die beschermen tegen schade. Het merk is in de loop der jaren een statussymbool geworden voor veel reizigers en celebrities vanwege de hoogwaardige kwaliteit en het tijdloze design.

Het bedrijf is in 2017 overgenomen door de Franse luxe conglomeratie LVMH en heeft sindsdien nieuwe samenwerkingen en productlijnen geïntroduceerd, waaronder een samenwerking met Supreme en een samenwerking met Fendi voor een limited edition aluminium koffer en cabinetrolley. Rimowa blijft zich richten op innovatie en duurzaamheid in zijn producten en is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bagagemerken ter wereld.

Over Fendi

Fendi is een Italiaans modehuis dat in 1925 werd opgericht in Rome. Het bedrijf begon als een klein atelier voor lederwaren en bontproducten, maar is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest bekende en prestigieuze modemerken ter wereld.

Fendi staat bekend om zijn luxe en stijlvolle ontwerpen, waaronder kleding, accessoires, tassen en schoenen. Het merk is beroemd om zijn kenmerkende dubbele 'F' logo en de innovatieve toepassingen van materialen zoals bont en leer.

Het modehuis heeft talloze samenwerkingen gehad met beroemde ontwerpers en artiesten, waaronder Karl Lagerfeld, Silvia Venturini Fendi en meer recentelijk, Kim Jones. Fendi is ook betrokken geweest bij talloze creatieve projecten, zoals het ontwerpen van kostuums voor operaproducties en het maken van kunstinstallaties.

Naast mode blijft Fendi zich richten op duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid. Het bedrijf heeft een eigen programma, genaamd "Fendi for Fountains", dat gericht is op het herstel en de instandhouding van historische fonteinen in Rome.

Het merk is eigendom van het luxe conglomeratie LVMH en heeft wereldwijd meer dan 200 winkels en boetieks. Fendi blijft een van de meest gewilde en gerespecteerde merken in de modewereld.

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...