Globe-Trotter s No time To Die bagagecollectie is hier

Gezien de huidige wereldwijde reisbeperkingen als gevolg van het coronavirus, lijkt het geen geschikt moment voor Globe-Trotter om hun nieuwe bagagecollectie 'No Time to Die' te lanceren, vooral gezien de naam. Niettemin is deze stijlvolle collectie geïnspireerd op de nieuwe James Bond-film die uitgesteld is van april tot november. Als je in de toekomst als 007 wilt reizen, kan de gloednieuwe bagageset van Globe-Trotter de perfecte keuze zijn.

Deze bagagestukken zijn geïnspireerd op de koffers die te zien zullen zijn in de aankomende Bond-film en omvatten handbagage en check-in koffers met 4 wielen, afgewerkt in klassiek Ocean Green gevulkaniseerd vezelplaat met prachtige zwarte lederen bekleding en een zwart bagagelabel. Het grootste geval is de £2.220 'No Time to Die' Check-in Trolley Case, ideaal voor lange reizen of vakanties en groot genoeg voor verschillende outfits, reserveschoenen en tal van accessoires. De handbagage 'No Time to Die' van £1.905 is een versie met Ocean Green-thema van het populairste bagagestuk van het bedrijf en perfect voor stedentrips, korte zakenreizen en overnachtingen.

De No Time To Die-collectie van Globe-Trotter bestaat uit verschillende stijlen van koffers en tassen, allemaal gemaakt van hoogwaardige materialen met aandacht voor functionaliteit en comfort, terwijl het stijlvolle en verfijnde ontwerp voor een tijdloze uitstraling zorgt. Naast de koffers en tassen bevat de collectie ook accessoires zoals een leren paspoorthoesje, portemonnee en toilettas. Elk item is ontworpen met dezelfde aandacht voor detail en vakmanschap als de koffers en tassen.

Voor de bekleding van de bagagestukken wordt hoogwaardig leer gebruikt, dat niet alleen duurzaam is, maar ook een luxueuze uitstraling heeft. Bovendien zijn de interne compartimenten en banden van de koffers en tassen ontworpen om de inhoud veilig en georganiseerd te houden tijdens het reizen. Globe-Trotter streeft naar duurzaamheid en gebruikt milieuvriendelijke materialen om de impact op het milieu te minimaliseren.

Het is goed om te vermelden dat Globe-Trotter een duurzaam en ethisch verantwoord bedrijf is dat zich inzet voor het verminderen van hun impact op het milieu. Ze gebruiken bijvoorbeeld milieuvriendelijke materialen en hebben de productieprocessen aangepast om hun afval te minimaliseren. Door te kiezen voor de No Time To Die-collectie van Globe-Trotter, investeer je niet alleen in hoogwaardige en stijlvolle bagage, maar draag je ook bij aan een duurzamere en milieubewuste manier van reizen.

Globe-Trotter maakt gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen voor hun bagagecollecties. Zoals eerder vermeld, is de 'No Time to Die' collectie gemaakt van Ocean Green gevulkaniseerd vezelplaat, een sterk en duurzaam materiaal dat bestand is tegen de slijtage van reizen. Daarnaast wordt het materiaal vulcanfiber ook gebruikt voor de Stowaway-koffer in de collectie. Dit materiaal is lichtgewicht en bestand tegen de ruwe omstandigheden van reizen, terwijl het nog steeds sterk en duurzaam is.

De No Time To Die-collectie is niet alleen een eerbetoon aan de James Bond-franchise, maar ook aan de Britse geschiedenis van reizen en avontuur. Globe-Trotter is een van de oudste en meest iconische bagagemerken ter wereld en heeft een lange geschiedenis van het produceren van koffers en tassen die bestand zijn tegen de uitdagingen van het reizen. Door samen te werken met de makers van de James Bond-film, heeft Globe-Trotter een collectie gecreëerd die niet alleen stijlvol en functioneel is, maar ook een eerbetoon is aan de lange traditie van Brits reizen en avontuur. Hopelijk kunnen we in de nabije toekomst weer veilig reizen en kunnen we deze collectie gebruiken om nieuwe plaatsen te ontdekken met een vleugje James Bond-stijl.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...