David Morris opent een nieuwe boetiek in Doha

David Morris opent een nieuwe boetiek in Doha

David Morris, ook bekend als The London Jeweller, heeft sinds 1962 zijn retailnetwerk gestaag uitgebreid. Het merk staat bekend om zijn luxe en opvallende sieraden, die geliefd zijn bij klanten over de hele wereld. En nu heeft David Morris zijn aanwezigheid in het Midden-Oosten verder uitgebreid met de opening van een elegante en uitgebreide nieuwe franchiseboetiek in Doha, Qatar.

De boetiek is gevestigd in de Katara Mall en is ontworpen met het oog op het combineren van klassieke Grieks-Romeinse en traditionele islamitische invloeden. Het interieur is prachtig vormgegeven en elk detail is net zo doordacht en zorgvuldig vervaardigd als de beroemde sieradenontwerpen van David Morris. Het gebruik van kostbare materialen, zoals marmer en koper, weerspiegelt de hoogwaardige afwerking van de sieraden.

De boetiek zelf is opgebouwd rond een centrale achthoekige binnenplaats met een gewelfd plafond. De reeks privékamers van de boetiek, geïnspireerd op Arabische architectuur, is gerangschikt rond deze binnenplaats. De symmetrie wordt versterkt door een prachtige monochrome vloerset met glanzend Onyx Bianco en Grigoria Luna-marmermozaïek, in een ingewikkeld patroon geïnspireerd op de oude marqueterietechniek. De binnenplaats wordt verlicht door een spectaculaire kroonluchter die speciaal is ontworpen voor de boetiek.

Het assortiment van de boetiek omvat een selectie van de meest opvallende en luxueuze sieraden van het merk, waaronder diamanten, edelstenen en andere kostbare materialen. Het omvat ook op maat gemaakte sieraden, die op verzoek van klanten kunnen worden ontworpen en vervaardigd.

Katara Mall is een luxe winkelcentrum dat bekend staat om zijn exclusieve merken en high-end mode. Het is de eerste boetiek van David Morris in Qatar en het Midden-Oosten, en de boetiek is beheerd door ALI BIN ALI. Doha is de hoofdstad van Qatar en een belangrijk zakelijk en cultureel centrum in het Midden-Oosten. Het opzetten van een boetiek in Doha kan een slimme zet zijn, gezien de toenemende vraag naar luxeproducten en het groeiende economische potentieel van de regio.

David Morris is al meer dan 60 jaar actief en heeft een rijke geschiedenis in het ontwerpen van opvallende en unieke sieraden. Het bedrijf is opgericht in 1951 door David Morris zelf, die bekend stond om zijn vooruitstrevende benadering van sieradenontwerp en gebruik van opvallende kleuren en materialen. Vandaag de dag wordt het merk nog steeds geleid door de familie Morris en staat het bekend om zijn prachtige en hoogwaardige sieraden. Het merk heeft ook verschillende onderscheidingen ontvangen voor zijn ontwerpen, waaronder de 'Luxury Jewellery Brand of the Year' award bij de UK Jewellery Awards.

Met de opening van de nieuwe boetiek in Doha breidt David Morris zijn aanwezigheid uit naar het Midden-Oosten en bevestigt het zijn positie als een van de meest toonaangevende luxe sieradenmerken ter wereld.