Een duik in de zomer - de Louis Vuitton By The Pool Collectie

Zomer is een tijd van levendige kleuren, lichte stoffen en een algemeen gevoel van vrijheid en vreugde. Louis Vuitton, een merk dat synoniem staat voor luxe en verfijning, heeft deze zomerse geest perfect gevangen in hun nieuwste collectie, genaamd 'By The Pool'. Deze collectie is een viering van de zomer, een ode aan vakanties en vrije tijd, en een uitnodiging om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

De By The Pool-collectie van Louis Vuitton is een totale lifestylecollectie ontworpen rond zomerreizen. Het neemt het klassieke erfgoed van het Maison en verschuift het naar vakantiemodus. Klassiekers worden modern gemaakt, met een frisse, eigentijdse benadering van bestemmingskleding. Het is een collectie die perfect past bij elke zomeractiviteit, of je nu reist naar een tropische locatie of de zomer doorbrengt in de stad.

De collectie is een mix van luchtige silhouetten en iconische tassen, versterkt met onderscheidende versieringen. Het navigeert moeiteloos tussen stadstraten en zandstranden, weerspiegelt het ontspannen tempo van het verlengde zomerseizoen en combineert verschillende materialen en stijlen in een palet van frisse tonen. Het Louis Vuitton Monogram van het merk neemt een centrale plaats in tegen een azuurblauwe achtergrond, waardoor het ontwerp een gevoel van tijdloze schoonheid krijgt.

De collectie omvat kleding, tassen, zijden, schoenen, zonnebrillen, sieraden en accessoires, en vangt niet alleen een zomerse esthetiek, maar belichaamt ook de typische Louis Vuitton-levensstijl. Deze essentiële luxe omvat weelderige hotelkamers, prachtige uitzichten op de oceaan en veel zonsondergangen, allemaal terwijl je een chique en moeiteloze look behoudt.

De kledingstukken in de collectie, zoals rokken, shorts en jurken, bieden comfort, terwijl kaftans en pareo'shet een artistieke geest en vrouwelijke allure geven. Iconische tassen, waaronder de Speedy, Keepall, Métis en NéoNoé, zijn opgenomen in de collectie om strakke looks te vormen, en high-end tassenmodellen zoals de Twist, Capucines en Coussin nemen deel aan deze feestelijke en klassieke collectie om de perfecte getaway-chic look te bereiken.

Schoenstijlen zoals de starboard platform sandalen en instappers, evenals de nieuw geïntroduceerde LV Isola-muil, onderscheiden door zijn vervaardigde LV-cirkel bovenop, completeren het brede scala aan aanbiedingen.

Om de zomerse sfeer te versterken en een vleugje plezier toe te voegen, bevat de collectie verschillende accessoires zoals yogamatten, hangmatten, klapstoelen en strandrackets. En alsof dat nog niet genoeg was, introduceert het ook een nieuwe lijn van tafelgerei in Porcelaine de Limoges, ter viering van de kunst van gastvrijheid en entertainment.

Ondanks voorspellingen die de achteruitgang van logomania aangeven, heeft Louis Vuitton nadrukkelijk verklaard: 'Niet voor ons.' De collectie toont trots zijn iconische mozaïekpatroon in verschillende kleurvariaties over een veelheid aan stukken, voornamelijk de tassen sierend. Echter, het patroon kan ook worden ontdekt op badpakken, sjaals en hoeden, bevestigend dat dit inderdaad een Louis Vuitton-zomer is!

De collectie dient als een getuigenis van Louis Vuitton'ssavoir-faire, vakmanschap en visuele esthetiek, terwijl het geworteld blijft in zijn reis-geïnspireerde oorsprong die het Franse luxemerk sinds het begin hebben gedefinieerd.

De Louis Vuitton By The Pool-collectie is een viering van de zomer, een uitnodiging om te ontsnappen en een perfecte mix van stijl en comfort. Het is een collectie die de zomerse geest belichaamt en ons uitnodigt om te genieten van de zon, het water en de vrije tijd op de meest stijlvolle manier mogelijk. Met zijn levendige kleuren, lichte stoffen en iconische ontwerpen, is het een collectie die zeker een blijvende indruk zal achterlaten op elke liefhebber van mode en luxe.

Enkele opvallende items uit de Louis Vuitton By The Pool-collectie:

  • Speedy Tas: Deze iconische tas is opnieuw ontworpen met het mozaïekpatroon van de collectie. Het is een perfecte mix van klassiek en modern, met het iconische Louis Vuitton-monogram tegen een frisse, zomerse achtergrond.
  • Keepall Tas: Een andere klassieker van Louis Vuitton, de Keepall tas is opnieuw geïnterpreteerd met het mozaïekpatroon en is perfect voor zomerse uitstapjes of weekendjes weg.

  • Métis Tas: Deze tas combineert elegantie en functionaliteit, met voldoende ruimte voor al je zomerse benodigdheden. Het mozaïekpatroon geeft het een frisse, zomerse uitstraling.

  • NéoNoé Tas: Deze tas is perfect voor een dagje aan het strand of een picknick in het park. Het is ruim, stijlvol en voorzien van het mozaïekpatroon.

  • Twist Tas: Deze tas is opnieuw ontworpen met een bloemig haakpatroon, wat het een unieke en opvallende uitstraling geeft.

  • Starboard Platform Sandalen: Deze sandalen zijn comfortabel en stijlvol, perfect voor een wandeling langs het strand of een zomerse stadsverkenning.

  • LV Isola Mule: Deze mule is onderscheidend door zijn vervaardigde LV-cirkel bovenop, wat het een uniek en stijlvol detail geeft.

  • Yogamatten, Hangmatten, Klapstoelen en Strandrackets: Deze accessoires zijn ontworpen om je zomerse activiteiten te verbeteren en een vleugje plezier toe te voegen.

  • Tafelgerei in Porcelaine de Limoges: Deze nieuwe lijn van tafelgerei viert de kunst van gastvrijheid en entertainment, perfect voor zomerse diners of picknicks.

  • Kledingstukken: De collectie bevat ook een reeks kledingstukken, waaronder rokken, shorts, jurken, kaftans en pareo s. Deze stukken zijn ontworpen voor comfort en stijl, met lichte en luchtige stoffen en het iconische mozaïekpatroon.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...