Luxe mixologieset van Tumi voor cocktailliefhebbers

De limited edition Mixology Set van Tumi is een perfect cadeau voor liefhebbers van luxe en cocktails. De set is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en gemaakt van hoogwaardige materialen. Het is ontworpen in samenwerking met Diageo, wat de kwaliteit en authenticiteit van het product garandeert.

De set is perfect voor reizigers die graag hun eigen cocktails maken en een unieke ervaring willen hebben tijdens het reizen. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor iemand die op zoek is naar een speciaal en exclusief cadeau voor een verjaardag, jubileum of een andere speciale gelegenheid.

Het feit dat het product wordt geleverd in een koffer die lijkt op een elegante koffer, maakt het nog aantrekkelijker. Het is niet alleen praktisch en stijlvol, maar het kan ook worden gebruikt als een decoratief stuk in huis of op kantoor.

Hoewel het prijskaartje van €3.995 aan de hoge kant is, is het een investering die de moeite waard kan zijn voor degenen die graag cocktails maken en op zoek zijn naar een unieke en hoogwaardige ervaring. Het is ook een limited edition, wat betekent dat het een zeldzaam en exclusief product is dat niet door veel mensen zal worden bezeten.

De Tumi luxe mixologieset is een hoogwaardige cocktailset die bestaat uit een aantal stijlvolle en functionele accessoires. De set is ontworpen voor mensen die onderweg willen genieten van een cocktail in stijl en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Cocktailshaker: De roestvrijstalen cocktailshaker heeft een inhoud van 18 oz en is voorzien van een stevige siliconen ring voor een goede grip tijdens het shaken.
  • Jigger: De dubbelzijdige jigger heeft maatstrepen van 1 oz en 1,5 oz en is gemaakt van roestvrij staal.
  • Barlepel: De barlepel is gemaakt van roestvrij staal en heeft een lange, slanke vorm die perfect is voor het roeren van cocktails.
  • Cocktailzeef: De cocktailzeef is gemaakt van roestvrij staal en heeft een fijnmazig filter dat ervoor zorgt dat er geen ijs of stukjes fruit in het glas terechtkomen.
  • Tang: De tang is gemaakt van roestvrij staal en heeft een geribbeld uiteinde dat zorgt voor een goede grip op ijsblokjes.
  • Flesopener: De flesopener is gemaakt van roestvrij staal en heeft een compact formaat dat gemakkelijk in de hand ligt.
  • Cocktailnaald: De cocktailnaald is gemaakt van roestvrij staal en wordt gebruikt om fruit en kruiden op een elegante manier te presenteren in het glas.

Deze luxueuze mixologieset wordt geleverd in een stijlvolle, leren draagtas met ritssluiting die is voorzien van het kenmerkende Tumi-logo. De tas biedt ruimte voor alle onderdelen van de set en is gemakkelijk mee te nemen op reis. De set is een perfect cadeau voor de cocktailliefhebber die van luxe en stijl houdt, en kan gebruikt worden op elk moment van de dag of op elke gelegenheid.

Bijzondere kenmerken van de Tumi Luxe Mixology Set die het vermelden waard zijn:

  • De set bevat een handige draagtas, zodat je hem gemakkelijk mee kunt nemen naar een feestje of bijeenkomst.
  • De roestvrijstalen shaker is dubbelwandig, waardoor je drankjes langer koel blijven en je geen last hebt van condensatie aan de buitenkant van de shaker.
  • De barlepel heeft een spiraalvormig uiteinde, waarmee je ingrediënten op de juiste manier kunt mengen en doseren.
  • De jigger heeft een capaciteit van 1 en 1,5 ounces, wat handig is voor het nauwkeurig afmeten van ingrediënten.
  • De set bevat ook een flesopener, kurkentrekker en ijstang, waardoor je alles bij de hand hebt wat je nodig hebt om de perfecte cocktail te maken.


Al met al is de Tumi Luxe Mixology Set een hoogwaardige en stijlvolle set die perfect is voor thuisgebruik of om cadeau te geven aan een vriend of familielid die van cocktails houdt.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...