Giorgio Armani & Bugatti werken samen voor een collectie in beperkte oplage

Giorgio Armani en het smaakvolle ontwerpteam van Bugatti hebben hun krachten gebundeld om een beperkte collectie prachtige producten te ontwerpen, die bestaat uit kleine lederwaren en verfijnde kleding, verwijzend naar de iconische motieven van de beroemde supercar-fabrikant.

Ontworpen met het imago van een verfijnde man in gedachten, maken deze stijlvolle kledingstukken en accessoires deel uit van een beperkte serie, daarom zijn ze genummerd en voorzien van speciale logo's. Het hoefijzervormige embleem van Bugatti is blijkbaar overal zichtbaar, van de hangers, binnenvoeringen en binnenzakken van de tassen tot de inlegzolen van het schoeisel. Het kleurenpalet voor deze op maat gemaakte collectie richt zich op de drie stijlvolle kleuren cognac, legergroen en blauw, die waarschijnlijk elke man zal waarderen.

De samenwerking tussen Bugatti en Giorgio Armani lijkt natuurlijk, aangezien beide merken streven naar perfectie en enigszins geobsedeerd zijn door producten van hoge kwaliteit en stijlvolle accenten.

De hoogtepunten van deze collectie zijn onder meer een elegante aktetas, handgemaakt van zacht kalfsleer, een ruime weekendtas en kalfsleer sneakers met krokodillendetails. Kleinere lederwaren maken ook deel uit van deze unieke collectie, verkrijgbaar in hetzelfde fijne kalfsleer of krokodillenleer.

Deze items omvatten, maar zijn niet beperkt tot, riemen, portefeuilles, iPad-hoesjes en beautycases. Er worden ook kledingstukken aangeboden, met een jas en blousonjack in verfijnd dubbel kasjmier, verschillende kasjmiertruien, een leren jas en behandelde spijkerbroek, ook voor het oprapen.

Waar zou jij voor gaan?

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...