Dit is de duurste hoes voor iPad Mini

Het nieuwste stukje technische perfectie van Apple is de iPad Mini, die het mooie uiterlijk, de bruikbaarheid en de verbluffende prestaties van de gewone iPad biedt met een half zo groot formaat.
Omdat pre-orders op 26 oktober van start gingen, werd het hele lot iPad Mini-s onmiddellijk na introductie online verkocht, voor €329 per eenheid.

The Natural Sapphire Company heeft nu een verbluffende manier gepresenteerd om je gadget op te fleuren: een majestueuze iPad-hoes verfraaid met glinsterende diamanten en saffieren. Het in New York gevestigde merk beschrijft het als de grotere en verbeterde versie van de iPhone 5-hoes.

De iPad Mini-hoes heeft het Apple-logo met 50 ronde briljante diamanten van in totaal 5 karaat en een 18 karaat gepolijste witgouden behuizing met maar liefst 3.328 ingelegde natuurlijke Ceylon-blauwe saffieren met een gewicht van 599 karaat.

De prijs is echter vrijwel net zo verbluffend als het uiterlijk van dit glanzende stuk - een verbijsterende €700.000. Het is verkrijgbaar in 3 eenvoudige termijnen, elk geprijsd op €233.333.

Over de The Natural Sapphire Company

De Natural Sapphire Company is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in natuurlijke saffieren en andere edelstenen. Opgericht in 1939, heeft het bedrijf zijn hoofdkantoor in New York City en heeft het wereldwijd een reputatie opgebouwd vanwege het leveren van edelstenen van hoge kwaliteit en uitzonderlijke klantenservice.

De Natural Sapphire Company haalt zijn saffieren uit ethische en verantwoorde bronnen over de hele wereld, waaronder Sri Lanka, Madagascar en Montana. Het bedrijf biedt een breed scala aan saffieren in verschillende kleuren, vormen en maten en ontwerpt ook op maat gemaakte sieraden.

Naast saffieren biedt The Natural Sapphire Company een selectie van andere edelstenen aan, waaronder robijnen, smaragden en diamanten. Het bedrijf biedt ook educatie en begeleiding aan klanten, inclusief informatie over de kwaliteit, zorg en onderhoud van edelstenen.

Over het algemeen staat The Natural Sapphire Company bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en ethische praktijken en heeft het een reputatie opgebouwd als een van de toonaangevende edelstenen retailers ter wereld.

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...