De Roadie Mini Bar ontworpen door de eco-chique boetiek Tree

Stel je voor: een prachtige vintage koffer die zich ontpopt tot een stijlvolle en praktische minibar, perfect voor elke gelegenheid. Dit is geen fictie, maar de creatieve realiteit van De Roadie Mini Bar, het geesteskind van Nicole Walkey, die in 2013 besloot om haar innovatieve visie op design en haar liefde voor reizen en cocktails te combineren.

Nicole Walkey, een ondernemende geest met een rijke achtergrond in kunstgeschiedenis en mode, ontdekte de perfecte symbiose tussen functionaliteit en esthetiek. Haar bedrijf, dat draagbare minibars aanbiedt gemaakt uit vintage koffers, vond al snel zijn plek op de markt en sprak tot de verbeelding van klanten ver over de landsgrenzen van haar thuisbasis in Colorado, Verenigde Staten.

Deze minibars zijn niet zomaar een product; ze zijn het resultaat van handwerk, creativiteit en een passie voor duurzaamheid. Elk exemplaar vertelt een verhaal, net zoals de koffers waaruit ze zijn gemaakt, en geeft een nieuwe dimensie aan wat anders als oud en misschien afgedankt zou worden beschouwd. Het is deze transitie, van koffer naar minibar, die zowel intrigeert als inspireert.

Het concept kwam tot Nicole toen ze besefte dat haar avontuurlijke aard en haar hobby in cocktailmixologie potentieel hadden voor een uniek bedrijfsidee. Ze startte met het transformeren van oude, karaktervolle koffers tot elegante, draagbare bars, elk met eigen persoonlijkheid en charme. Wat begon als een creatieve uitlaatklep groeide uit tot een bloeiende onderneming.

De Roadie Mini Bars zijn het toonbeeld van Nicole’s toewijding aan eco-chique design. Ze combineert haar liefde voor het milieu met haar flair voor esthetiek. Zo draagt ze bij aan een groenere planeet door het hergebruiken van materialen en er iets moois en praktisch van te maken. De nadruk ligt niet enkel op de looks; functionaliteit is net zo belangrijk. Elke minibar biedt plaats voor alles wat nodig is om je favoriete cocktails te mixen, of het nu gaat om een intieme verjaardagsviering thuis of een grootse bruiloft.

Het zijn juist de persoonlijke aanpassingen die De Roadie Mini Bar zo speciaal maken. Klanten kunnen hun bar laten personaliseren met logo s, thema'sen kleuren die passen bij de sfeer die zij voor ogen hebben. Of je nu een rustieke bruiloft plant of een chique bedrijfsevenement, er is een Roadie Mini Bar die past bij elke gelegenheid en stijl.

Nicole'sbedrijf is niet onopgemerkt gebleven. Publicaties en media hebben aandacht besteed aan deze unieke onderneming, waardoor De Roadie Mini Bars beroemd zijn geworden om hun kwaliteit en bijzondere ontwerp. Het succes komt voort uit een diepgaande passie voor design en het milieu, en natuurlijk uit de visie en creativiteit van Nicole Walkey zelf.

Klanten die kiezen voor een Roadie Mini Bar investeren niet alleen in een esthetisch product, maar ondersteunen ook het idee van duurzaamheid en innovatie. De minibars stimuleren het bewustzijn rond het hergebruik van materialen en zorgen ervoor dat men stil staat bij de impact die we hebben op onze planeet. Het is de perfecte balans tussen stijl, functionaliteit en milieuvriendelijkheid.

In een wereld waarin duurzaam leven steeds belangrijker wordt, staat De Roadie Mini Bar symbool voor de mogelijkheden die ontstaan wanneer we oude objecten nieuw leven inblazen. Met een Roadie Mini Bar haal je niet alleen een stukje geschiedenis in huis, maar ook een blikvanger die garant staat voor talloze memorabele momenten. Nicole Walkey heeft met haar bedrijf een ware trend gezet op het gebied van eco-chique design, en het lijkt erop dat haar creatieve road trip nog lang niet ten einde is.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...