De Roadie Mini Bar ontworpen door de eco-chique boetiek Tree

Nicole Walkey is een ondernemende en creatieve geest die in 2013 De Roadie Mini Bar oprichtte. Dit bedrijf biedt draagbare minibars, gemaakt van vintage koffers, die op allerlei evenementen gebruikt kunnen worden. De minibars worden met de hand gemaakt en zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en uniek. Het bedrijf biedt verschillende personalisatieopties, waaronder aangepaste logo's en thema's.

De Roadie Mini Bars zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Door het gebruik van gerecyclede materialen, probeert het bedrijf bij te dragen aan een groenere toekomst. Het bedrijf heeft klanten in de Verenigde Staten en daarbuiten, en heeft de aandacht getrokken van toonaangevende publicaties en media-outlets.

Het concept voor De Roadie Mini Bar ontstond toen Nicole op zoek was naar een creatieve manier om haar passie voor cocktailmixologie en reizen te combineren. Het idee om vintage koffers om te bouwen tot minibars bleek een schot in de roos en het bedrijf groeide al snel. Het begon als een creatieve uitlaatklep voor Nicole en groeide uit tot een bloeiend bedrijf.

Nicole is geboren in Michigan, Verenigde Staten en groeide op in een creatieve familie. Haar vader was een grafisch ontwerper en haar moeder was een keramiste. Ze studeerde kunstgeschiedenis aan de universiteit en werkte vervolgens in de modewereld. Toen ze besloot om haar eigen bedrijf te beginnen, putte ze uit haar eigen ervaring en haar liefde voor reizen en cocktails. Dit leidde tot De Roadie Mini Bar, waar ze haar passie voor design en creativiteit kon combineren.

De Roadie Mini Bar heeft een sterke focus op design, duurzaamheid en kwaliteit. Het bedrijf heeft klanten bediend in de Verenigde Staten en daarbuiten, en heeft de aandacht getrokken van toonaangevende publicaties en media-outlets. Het bedrijf is gevestigd in Colorado, Verenigde Staten en biedt naast de draagbare minibars ook een aantal accessoires aan.

De minibars van De Roadie Mini Bar worden met de hand gemaakt en zijn zeer veelzijdig. Ze zijn geschikt voor allerlei evenementen, van bruiloften en zakelijke evenementen tot privéfeestjes. Het bedrijf biedt verschillende formaten en stijlen aan en elke minibar kan worden aangepast aan de wensen van de klant.

Het idee om vintage koffers om te bouwen tot minibars is niet alleen stijlvol en uniek, maar ook duurzaam. Het bedrijf heeft een sterke focus op duurzaamheid en het hergebruiken van materialen. Elk product is zorgvuldig ontworpen om zo min mogelijk impact op het milieu te hebben.

Extra details over De Roadie Mini Bar:

  • Het bedrijf werd opgericht door Nicole Walkey in 2013.
  • De Roadie Mini Bars worden gecreëerd door vintage koffers te hergebruiken en er een draagbare baropstelling in te plaatsen.
  • De bars worden met de hand gemaakt en zijn ontworpen om zowel functioneel als stijlvol te zijn.
  • Ze kunnen worden gebruikt voor een verscheidenheid aan evenementen, waaronder bruiloften, zakelijke evenementen en privéfeesten. Het bedrijf biedt verschillende aanpassingsopties, waaronder het toevoegen van een aangepast logo of het personaliseren van de minibar met een specifiek thema of kleurenschema.
  • De Roadie Mini Bars zijn ontworpen om milieuvriendelijk te zijn, omdat ze worden gemaakt van hergebruikte materialen en bedoeld zijn om hergebruikt te worden.

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...