Stijlvolle krokodillenleer collectie van Parijs' Watch Life With Curiosity

Watch Life With Curiosity, een Parijse onderneming, heeft haar naam op het spel gezet door dagelijkse objecten opnieuw vorm te geven tot iets elegants en opvallends. In de creatieve broedplaats van dit bedrijf werken vakmensen en artistieke denkers, zoals de opkomende lederwarenmaker Jeremy Kastelani en patina-specialist Paulus Bolton, samen aan het ontwerpen van verbluffende producten. Deze items zijn een reflectie van de esthetiek van de urbane levensstijl, vervaardigd met alleen de meest hoogwaardige materialen.

De nieuwste aanwinst in hun collectie is een serie van vijf fietsen, elk met een unieke touch van krokodillenleer. Deze op maat gemaakte fietsen zijn handgemaakt in de LDG-werkplaatsen in Californië. Ze zijn uitgerust met houten en carbon velgen, wielspaken en een vintage stuur. Maar het meest opvallende kenmerk is ongetwijfeld het krokodillenleer dat het frame bedekt. Elke fiets vraagt ongeveer 120 manuren om te produceren en heeft een prijskaartje van €22.000, wat meer dan €24.600 uitkomt.

Daarnaast is er ook een reeks skateboards in de collectie, eveneens bekleed met krokodillenleer. Deze skateboards zijn ambachtelijk vervaardigd door meubelmaker Clement Bouchonneau, met lederen afwerking door Kastelani. Deze items worden op de markt gebracht voor een prijs van €3.000, of ongeveer €3.360 na correcties.

Watch Life With Curiosity breidt zijn assortiment verder uit met een reeks strandgordelroos. Trouw aan het overkoepelende thema, zijn deze gedeeltelijk bekleed met krokodillenhuid, maar hebben ook een afwerking van patina barenia-leer op de stenen. De strandgordelroos zijn beschikbaar voor €250, terwijl die met patina-stenen worden aangeboden voor €395.

Watch Life With Curiosity illustreert zo de mogelijkheid om alledaagse objecten te transformeren in kunstwerken, dankzij een mix van vakmanschap, creatieve geesten en het gebruik van uitzonderlijke materialen.

De onderneming "Watch Life With Curiosity" gaat verder dan alleen het creëren van prachtige producten. Het weerspiegelt ook de visie van zijn oprichters om de alledaagse ervaring te verrijken door het toevoegen van een dosis luxe en esthetiek. Elk product wordt zorgvuldig gemaakt om ervoor te zorgen dat de details en de kwaliteit van het eindproduct zijn klanten een gevoel van verbazing en bewondering biedt.

De met krokodillenleer beklede fietsen en skateboards, die een aanzienlijk deel van hun huidige collectie uitmaken, zijn ontworpen om een uniek gevoel van stijl en luxe uit te stralen. Het krokodillenleer, dat bekend staat om zijn duurzaamheid en rijke textuur, voegt een opvallend element toe dat deze items onderscheidt van de menigte.

Daarnaast toont "Watch Life With Curiosity" ook zijn diversiteit door het aanbieden van een reeks strandgordelroos met krokodillenhuid en patina-stenen. Deze stijlvolle accessoires zijn een perfect voorbeeld van hoe het bedrijf de grenzen van design en vakmanschap verlegt.

Over het geheel genomen, het doel van "Watch Life With Curiosity" is om de levenskwaliteit te verbeteren door het toevoegen van unieke en stijlvolle items aan de alledaagse ervaring. Door de grenzen van het design te verleggen en zich te richten op de kleinste details, zet het bedrijf nieuwe normen voor luxe en esthetiek in de wereld van alledaagse voorwerpen. Het is meer dan een bedrijf; het is een beweging die gericht is op het verrijken van het leven door het introduceren van kunst en elegantie in de meest onverwachte hoeken.

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...